Bezár!
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:45 Felfüggesztettet kapott a koronavírusos álhíreket gyártó "kattintásvadász"13:21 Tovább nőtt a cseh fegyverek és hadianyagok kivitele12:58 A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában12:34 A Mi Hazánk már tavaly követelte a most Kocsis Máté által emlegetett pedofil-adatbázist12:10 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát: "ez nem abúzus"11:16 "Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt11:13 Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz! (x)10:52 Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény10:50 Meghalt két idős, krónikus beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma10:40 A Facebok eltávolította Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait10:14 Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben09:52 Kötözős rablások és olasz meló - újabb rasszista rendőri intézkedésekre került sor09:04 Az SZDSZ-utódok megnyalták tíz ujjukat - "nácizmusról" való fantáziálgatás a PestiSrácok hasábjain08:16 Járdán (is) menekülő motoros üldözéséről tett közzé videót a rendőrség07:47 Kölcsönös tiszteletről és bizalomról nyilatkozott Trump és a mexikói elnök - a falról nem esett szó
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

"Magyar" kormány: "félreérthető esemény" volt a tót pogrom, ami elítélendő, az a zászlóégetés

Reklám


A "magyar" kormány a leghatározottabban elítéli - no nem azt, hogy a Felvidék felszabadulásának hetvenedik évfordulójára rohamrendőrséggel verettek véresre a tót rablóvezérek magyar embereket, hanem azt, hogy visszafogott válaszként szlovák zászlót égettek a hazafiak. Továbbá elítélik a futballhuliganizmust és más belpolitikai provokációkat. Egy tótok által mozgatott bábkormány nem tudna ilyen maradéktalanul magyarellenes módon megnyilvánulni.
A Magyar Köztársaság Kormánya azonnali, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kér az illetékes szlovák hatóságoktól a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen való rendőri fellépés jogszerűségéről - közölte a Kormányszóvivői Iroda. A magyar kormány a vizsgálat alapján választ vár arra, hogy milyen szakmai indokai voltak a rendőri beavatkozásnak, és indokoltak, illetve arányosak voltak-e a szlovák rendőrség által alkalmazott eszközök, áll a közleményben - mert azt nem tudná a hülye is megállapítani a felvételek megtekintése után. De legalább lesz majd mivel terelni a figyelmet, s e pótcselekvés révén le van tudva Fletóéknál a számonkérés és válaszlépés, ami a világon minden kormánynál magától értetődő kötelezettség lenne. Nem az nálunk.
"A dunaszerdahelyihez hasonló félreérthető események sem jogosítanak fel senkit arra, hogy bármelyik nemzet jelképét meggyalázzák, nemzeti büszkeségét megsértsék" - írták arra utalva, hogy a tót terror ellen tiltakozók szombat este az úgynevezett Szlovákia budapesti nagykövetsége előtt tót zászlót égettek, mindössze ezzel adva hangot felháborodásuknak. Focimeccsen viperával nemzetiségi alapon agyonverni magyarokat természetesen nem sérti a nemzeti büszkeséget.
Hangsúlyozták: "A Magyar Köztársaság Kormánya ezért a leghatározottabban elítéli, hogy több demonstráló is zászlót égetett szombat este, Szlovákia budapesti nagykövetsége előtti tartott tüntetésen.
A kormány a futballhuliganizmus szervezett, erőszakos fellépéséhez hasonlóan elutasítja a szélsőséges csoportokkal, illetve jelenségekkel kapcsolatos belpolitikai indíttatású provokációt is" - vetették papírra a tót nemzetpolitikai törekvéseket 150%-ban kiszolgáló hazaárulók.
(Kuruc.info - MTI)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready