2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást15:35 Családi kör rokoni pofonokkal Vértesszőlősön
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

"Magyar" kormány: "félreérthető esemény" volt a tót pogrom, ami elítélendő, az a zászlóégetés

Reklám


A "magyar" kormány a leghatározottabban elítéli - no nem azt, hogy a Felvidék felszabadulásának hetvenedik évfordulójára rohamrendőrséggel verettek véresre a tót rablóvezérek magyar embereket, hanem azt, hogy visszafogott válaszként szlovák zászlót égettek a hazafiak. Továbbá elítélik a futballhuliganizmust és más belpolitikai provokációkat. Egy tótok által mozgatott bábkormány nem tudna ilyen maradéktalanul magyarellenes módon megnyilvánulni.
A Magyar Köztársaság Kormánya azonnali, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kér az illetékes szlovák hatóságoktól a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen való rendőri fellépés jogszerűségéről - közölte a Kormányszóvivői Iroda. A magyar kormány a vizsgálat alapján választ vár arra, hogy milyen szakmai indokai voltak a rendőri beavatkozásnak, és indokoltak, illetve arányosak voltak-e a szlovák rendőrség által alkalmazott eszközök, áll a közleményben - mert azt nem tudná a hülye is megállapítani a felvételek megtekintése után. De legalább lesz majd mivel terelni a figyelmet, s e pótcselekvés révén le van tudva Fletóéknál a számonkérés és válaszlépés, ami a világon minden kormánynál magától értetődő kötelezettség lenne. Nem az nálunk.
"A dunaszerdahelyihez hasonló félreérthető események sem jogosítanak fel senkit arra, hogy bármelyik nemzet jelképét meggyalázzák, nemzeti büszkeségét megsértsék" - írták arra utalva, hogy a tót terror ellen tiltakozók szombat este az úgynevezett Szlovákia budapesti nagykövetsége előtt tót zászlót égettek, mindössze ezzel adva hangot felháborodásuknak. Focimeccsen viperával nemzetiségi alapon agyonverni magyarokat természetesen nem sérti a nemzeti büszkeséget.
Hangsúlyozták: "A Magyar Köztársaság Kormánya ezért a leghatározottabban elítéli, hogy több demonstráló is zászlót égetett szombat este, Szlovákia budapesti nagykövetsége előtti tartott tüntetésen.
A kormány a futballhuliganizmus szervezett, erőszakos fellépéséhez hasonlóan elutasítja a szélsőséges csoportokkal, illetve jelenségekkel kapcsolatos belpolitikai indíttatású provokációt is" - vetették papírra a tót nemzetpolitikai törekvéseket 150%-ban kiszolgáló hazaárulók.
(Kuruc.info - MTI)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready