A képen a polgármester
Végre ezrek  - 5 és tízezer közti létszámban - mozdultak meg a fekete rasszisták, a Gyurcsány-rezsim és káoszőrsége által támogatott emberölő, gyerekgyilkos, a magyarok pénzén élősködő buckalakók ellen, ráadásul egy kistelepülésen. (Alább az MNO tudósításával frissítve.) Az ÁVH hozta formáját, a gyilkos állatok helyett a gárdistákat fenyegette meg már a tüntetés előtt, és természetesen egymilliós nyomravezetői díjat is az önkormányzat ajánlott fel. Emlékezetes, az idegen irányítású ÁVH 5 milliót ajánlott fel Csintalan megfenyítése után, és a politikusparaziták elleni jelképes cselekmények elkövetőinek elfogására. A budapesti, Izraelből mozgatott rezsim és parlamenti "ellenzéke" kussol az újabb borzalmas cigánybűncselekmény kapcsán, miközben a tortadobálást is büntetni akarják.
Tavasszal egy kislányt próbáltak meg elrabolni, gyakori a betörés és a lopás, ezért az idős emberek félnek otthonaikban - sorolta Répás József, a település polgármestere. Szavaiból kiderül, hogy az ott élők mindennapjait élhetetlenné teszi a tomboló cigányterror. Azt is mondta, kevés a rendőr, s közülük is az intézkedőket gyakran rasszistának bélyegzik (Kuruc.info: ebből mi következik az eljárás alá vont bűnöző fajtájára nézve?). A polgármester végre ki merte mondani: "elég volt a roma erőszakból". (Kuruc.info: igen, ezt így mondta, és az MTI, valamint azon keresztül jópár médium - Zoom, Hírszerző, Népszava, Propeller stb. - is lehozta. A zsOrigó természetesen – mint cigánytémáknál általában – nem kommentálható cikke egyenesen "Romákat okol a kiskunlacházi lány haláláért a polgármester" címmel jelent meg. Biztosan ok nélkül és alaptalanul teszi ezt...)
"Péntekenként és szombatonként a településen járőröző polgárőrök mellé egy rendőrt biztosítanak, ennek költségeit az önkormányzat állja" - röhej! Tetszik érteni, pénteken és szombaton egy, azaz egy darab rendőrt biztosítanak egy ilyen vérfagylaló rémtettet követően, miután Draskovics és hordája nem ad sem pénzt, sem plusz embert! Bezzeg ha alkotmányos jogaikkal élő, tüntető magyarokat kell véresre verni, akkor tengernyi ávós csicska terem hirtelen.
A polgármesternek elege van a mindennapos cigányterrorból - tekintse meg a felvételt! 
 
További videókat tekinthet meg a vonulásról, a képviselőtestület nyílt leveléről, valamint az önkormányzati rendeletekről a fenti linkeken.
Mint ismeretes, múlt vasárnap hajnalban cigányok mészárolták le bestiális kegyetlenséggel a tizennégy éves Horák Nórát, aki a helyi művelődési házból tartott hazafelé. A kislányt megerőszakolták, majd megfojtották. Csaknem teljesen csupasz, megbecstelenített holttestére vasárnap édesapja talált rá a kultúrház melletti bozótosban.
Kiskunlacháza képviselői testületileg mozdultak meg, s a polgármester maga hirdette meg a mára szóló figyelemfelkeltő demonstrációt. Plakátjukon kiemelik, hogy együttesen fejezik ki a helyi polgárokkal azon véleményüket, hogy elegük van az erőszakból, a félelemből és a rettegésből. Mondjuk ki együtt, hogy ELÉG VOLT! – áll a Répás József polgármester által aláírt felhívásban.
A barikád.hu információi szerint a Budapestről induló tömeg már 16 órakor gyülekezett a közös találkozóhelyen – ekkorra már körülbelül 15 gárdista is jelen volt (civilben).

Gyertyák Nóri emlékére
Fenyegetőző, törvénysértő, gyilkospárti főzsaru
18:20: A Magyar Gárda és a Jobbik képviselői 18:15-kor fejezték be a tárgyalást a megyei rendőri képviselettel. A megbeszélésen igencsak Gárdaellenes hangulat uralkodott: A rendőrkapitány kijelentette, ha a Magyar Gárda bármiféle atrocitást követ el, vagy olyan magatartást tanúsít, mely a cigányságot irritálná, perceken belül kapával, kaszával többszáz cigányt tud a helyszínre hívni – Kolompárral az élen. Mint mondta, adott esetben nem riad vissza erőszak alkalmazásától sem a Gárdával szemben. Tehát nem a szadista, élősködő, gyermekgyilkos buckalakókkal, hanem a törvényesség pártján álló gárdistákkal szemben. A legtöbb országban az ilyen nemhogy kapitány, de sarki rendőr sem lehetne.
A (piszkos - a szerk.) rendőri vezető mondhatni, megfenyegette a gárdistákat – világlik ki az eseményekről szerkesztőségünknek beszámoló Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya szavaiból. A rendőrkapitány megtiltotta a Mozgalomnak, hogy menetelhessen, illetve az Árpád-sávos zászló használatát is. Az előbbi döntés apropóján Kiss Róbert elmondta, Árpád-sávos zászlókat civilekkel hozatnak majd a rendezvényre.
A helyszínen jelen levő újságírók információi szerint 200-300 résztvevő van jelenleg a helyszínen, a médiaérdeklődés nagyon nagy, s mindemellett többszáz ávós vigyázza a menetet.
18:44: BOTRÁNY!!! A szervezők a magyar zászlót is eltetették a résztvevőkkel, köztük a Magyar Gárdával is (Kuruc.info: persze, felmerül a kérdés, miért engedelmeskedtek a törvénytelen utasításnak. Helyesbítés: mint később kiderült, a gárdisták nagyon helyesen szembeszálltak a törvénytelen rendőri ukázzal és zászlóik alatt meneteltek).
18:55: Az egyre növekvő tömeg létszáma - a közel 150 gárdistával együtt - 500 fő. Várhatóan összesen 200 gárdista fog a helyszínre érkezni.
19:15: A menetet megelőző beszédek első felszólalója, Répás József polgármester kijelentette: Kiskunlacházán elég volt a romabűnözésből! A mondatot hatalmas taps kíséretében „Éljen a Gárda!” bekiabálások kísérték. A felszólaló beszédében elmondta: Ha egy rendőr is intézkedik a bűnözés ellen, akkor őt is rasszistának bélyegzik. A lakosság követeli az állandó rendőrőrség létrehozását, és a bűntető törvénykönyv szigorítását.Tavasszal egy kislányt próbáltak meg elrabolni, gyakori a betörés és a lopás, ezért az idős emberek félnek otthonaikban - sorolta Répás.
Kéri, hogy a polgárőrök számára az önkormányzat több jogot és nagyobb hatáskört biztosítson. Mint elmondta, a politikai elit felelőssége jelen esetben is hatalmas, így el kell dönteniük, kinek az érdekeit képviselik, a bűnözőkét vagy a kistelepülések polgáraiét. „Kedves Nóri! Te odafenn biztosan látod, ami itt történik. Most megtesszük az első lépéseket, hogy változtassunk.” – mondta a szónok, a meggyilkolt kislányra emlékezve. Mint mondta, elindul egy olyan folyamat, mely várhatóan az egész országon végig fog söpörni, nagy változásokat vonva maga után. „Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet békésen és méltóságteljesen küzdeni.” – zárta beszédét Répás.
19:20: A következő felszólaló a kiskunlacházi polgárok nyílt levelét olvasta fel a parlamentben csücsülő politikusokhoz címezve. A felsorolt képviselők nevei hallatán a tömeg felől, nagy hurrogás és kifütyülés közepette, a szokásos (de nem elégszer ismételt) „Mondjon le!” felkiáltás hangzott. Kóka János és Lendvai Ildikó neve extra mértékű elégedetlenkedést váltott ki.
A kiskunlacházi önkormányzat nevében kijelentette, gyászukban osztozva mindannyian kiállnak a hozzátartozókért. „Tenni akarunk azért, hogy áldozatokká ne váljunk (…) Elég volt az erőszakból, a félelemből! Tenni akarunk, és teszünk is azért, hogy biztonságban tudhassuk szeretteinket (…) Úgy érezzük, hogy a helyzet településünkön pattanásig feszült.” A levél is tartalmazta követelését az állandó rendőri jelenlétnek, illetve a polgárőrök határkörének és eszközeinek bővítését, hogy a közbiztonság érdekében dolgozó személyek megfelelő támogatást kapjanak munkájukhoz. „Az utolsó órában vagyunk. Az élet szent.” – zárul a levél a polgármester nevében.
19:25: Dr. Répás József polgármester beszámolt az önkormányzat szerdai rendkívüli testületi üléséről, melyen a 446/2008-as határozta értelmében meghozta a következő döntéseket:
Az önkormányzat
- a település közintézményeihez, köztereihez térfigyelő kamerákat szereltet
- pénteki és szombati napokon a polgárőrök mellé egy fő rendőrt biztosít
- a 2009. évi költségvetésből a gazdátlan, romos és értéktelen ingatlanok felvásárlása érdekében 10 millió forintot elkülönít (A tömegben hatalmas taps és éljenzés.) (Kuruc.info: biztosan még csak véletlenül sem azért, hogy nehogy önkényes, bűnöző és élősködő, gyakorlatilag 100%-ban cigány lakásfoglalók kezébe kerüljön. Vajon miért nem akarják mindezt? Miért akarnak "szürkék" maradni, miért nem akarnak – Tarnabod nyomán –"befogadó falu" lenni? Biztosan van ennek oka... ahogy annak is, hogy a polgármester egyértelműsítette, hogy cigányok tartják terror alatt a települést, és nem mások.)
- a napokban történt kiskunlacházi bűneset nyomravezetőinek egymillió forintot ajánl fel
- a Duna-part közbiztonságának növelése érdekben a térfigyelő kamerák felszerelését megfontolják
- a polgárőrség számára még egy gépjárművet vásárol
- a fenntartása alatt álló intézmények rendezvényeiről hazafelé tartó kiskorúakat 18 óra után csak szülő felügyelet mellet engedik utcára; szeszesital árusítása effajta rendezvényeken szigorúan tilos! (Ismét hatalmas taps.)
A polgármester arra a híresztelésre, miszerint a helyi önkormányzat 40-50 roma család betelepítését tervezi, úgy reagált, hogy „sem roma, sem más nemzetiségű család betelepítését nem kezdeményezi, és nem támogatja az önkormányzat”. A bejelentést ismételten hatalmas tapsvihar és ováció fogadta.
Répás József megkérte a jelenlévőket, hogy csendben vonuljanak, és semmiféle provokációra ne reagáljanak. A képviselőtestület a menet élén fog haladni, utána csendben, sorba foglalja el helyét mindenki, majd a fáklyákat gyújtsák meg.
Végezetül bejelentette, hogy a Goj Motorosok 100 ezer forinttal járultak hozzá a kislány temetésének költségeihez. „A képviselőtestület H. Nórát az önkormányzat saját halottjának tekinti, ennek értelmében mindenfajta anyagi költséget áll” – fejezte be beszédét a Kiskunlacháza polgármestere, melyet hatalmas ováció követett.
19:45: Elindult a menet, ami ismeretlen okokból többször megáll. A Jobbik és a Magyar Gárda jelenlévő tagjai esküjükhöz híven, saját kibontott zászlóik alatt vonulnak végig, dacolva a rendőri erőszakkal.
Talpig védőruhába öltözött ávósok, bár az azonosító jelvényüket viselik, azért a könnygázvető puskájukat és a családi kiszerelésű könnygázgránátokat is magukkal hozták. A faluban olyan nagymértékű a lakosság fenyegetettsége, hogy a lakókat géppisztolyos rendőrök védik… a Gárdától. A menet legvégén gárdisták vonulnak, s egyedül őket, három oldalról kísérik a rendőrök. Talán a kékruhások nem értesültek arról, hogy valójában kiktől is retteg a község apraja nagyja?
Hatan voltak!
20:25: A Barikád hírportál munkatársa, aki együtt halad a menetttel, a tömegben találkozott egy helyi fiatal lánnyal, aki személyesen is ismerte Horák Nórát. A lány elmesélte, hogy a Nórit megtámadó cigányok összesen hatan voltak, de az egyik, 16-17 év körüli társuk nem akarta bántani a kislányt, ezért felakasztották. Ma volt a fiú temetése.
A tudósító a lánytól azt is megtudta, hogy Nórit már többször fenyegette ugyanez a cigány csapat azzal, hogy megerőszakolják és megölik, ha nem adja oda magát nekik. Mint megtudtuk, Nóri este a diszkóban összeveszett a barátaival és ezért utasította vissza, hogy hazakísérjék. Az egyedül sétáló lányon fenyegetői ekkor váltották be gaztettütek. Kiskunlacházán általános a fiatal magyar lányok megfenyegetése.
Kátrányos terror alatt a kiskunlacháziak
20.45: A helyiek elpanaszolták, hogy a cigányok azzal fenyegetőznek: „A temetés után még rosszabb lesz” A helyszínen jelen levő média képviselője borzalmasabbnál borzalmasabb rémhíreket hallott a községben történt, cigányok által elkövetett bűncselekményekről.
Egy bácsi hátsó szomszédai cigányok voltak, akik mindig levizelték a kertjét. Amikor az öregember szólt nekik, kétszer megverték, a második esetben kórházba kellett szállítani, ahol belehalt sérüléseibe. Egy nénit pedig a kertjében leütöttek és kiraboltak.
A lakók meséltek egy 15-16 éves cigány fiúról, aki egy nagy, fekete Mercedes-ből szokott kiszállni (melyet természetesen jogosítvány nélkül vezet), s egy fatuskóból és szögekből összeállított husánggal szokta fenyegetni az ártatlan járókelőket. A helyiek este nem mernek kimenni az utcára, az iskolába a szülőknek kell elkísérni gyermeküket.
21:30: A Jobbik a Magyar Gárdával közösen koszorúkat és mécseseket állított a bűntény helyszínén, és egyperces néma csenddel emlékeztek meg a kislány tragikus haláláról, majd a Himnusz eléneklése után feloszlatták magukat és hazaindultak - számolt be az eseményekről Kiss Róbert főkapitány. A tüntetés végetért, sok ezer mécses maradt a helyszínen.
Közel 6 ezer ember sétál Kiskunlacházán az erőszak ellen tiltakozva, majd leróják kegyeletüket a múlt héten meggyilkolt 14 éves kislány emléke előtt. A Gój motorosok 100 ezer forintot ajánlottak fel a család számára - írja az MNO.
Békésen zajlik a pest megyei Kiskunlacházán az a demonstráció, amelynek az elmúlt heti bestiális gyerekgyilkosság az oka. Ismert: november 23-án találták meg a 14 éves kislány holttestét. A tettes azóta is ismeretlen, a nyomavezetőnek a község egymillió forintot ajánlott fel. A rendezvényen ott vannak az köztörvényes, gyilkospárti Országos Cigány Önkormányzat tolvaj vezetői, de felvonult a Magyar Gárda is. A pénteki fáklyás vonuláson 4-6 ezer ember vesz részt – jelentette a hírTv helyszíni tudósítója. A menet később vissztér arra a helyszínre, ahol megtalálták a gyilkosság áldozatát, hogy a tömeg leróhassa kegyeletét.
A 9 ezer fős település polgásmestere elmondta, hogy szerdai ülésükön többek között olyan határozatokat hoztak, hogy este 10 óra után 14 éven aluli gyerekek nem lehetnek az utcán egyedül, 18 éven aluliakat pedig semmiképpen sem lehet alkohollal kiszolgálni. Tervezik térfigyelő kamerák beüzelemlését is.
A Goj motorosok – bejelentésüket nagy taps fogadta – 100 ezer forintot ajánlottak fel a családnak a temetés költségeire.
(barikád.hu - mno nyomán)