A Fidesz lapot kért 19-re a Jobbikkal szemben
A Fidesz legfőbb ellensége a Jobbik – erre tanítják Orbán Viktor pártkatonáit. Nem feladatuk a lebeszélés az MSZP-re, SZDSZ-re, MDF-re való voksolásról - elvégre ezekkel Orbánék fontos kérdésekben rendszeresen összeszavaznak, ellenben a leghosszabb tananyag arról szól: az MSZP-t szolgálja, aki nem a "komcsimentes", csintalansándoros Fideszre szavaz. A kiszivárgott brosúra hányingerkeltő, de a párt vezetőképzőin még durvábbak is elhangzanak. Portálunkról letölthető a Fidesz-dokumentum eredeti formában, alább a Jobbik pártlapjának válasza.
Nem is olyan régen Szijjártó Péter, a Fidesz kommunikációs vezetője azt nyilatkozta, hogy nincs Jobbik-stratégia, mert a Fidesz csak komoly dolgokra alakít ki stratégiát. Már akkor is sejteni lehetett, hogy a nyilatkozat csupán elhallgatás, hogy a polgári-liberális pártot teljesen váratlanul érte a Jobbik megerősödése, és hogy zavarában egyelőre a struccpolitikát választja. Most azonban kiderült, hogy a Fidesz számára nem hogy létezik Jobbik-stratégia, de az a legfontosabb számára. A tagok számára kiadott „érvelőkártyán” 9 témát sorolnak fel, amelyekben az aktivistáknak tudniuk kell győzködni az embereket, és ebből a 9. és egyben a leghosszabban taglalt téma a Jobbik. Vagyis a Fidesz nem azt tartja fontosnak, hogyan beszéljünk le valakit az MSZP-re, az SZDSZ-re vagy az MDF-re adott voksolásról. Nem. A lényeg, hogy a Jobbikra nem szabad szavazni.
Szerkesztőségünk úgy döntött, kicsit megvizsgálja az érvelőkártya érveit, mert azok sántítottak. Gyorsan rájöttünk, hogy meg sem állnak. Íme az eredmény!

Efféle sületlenségeket etetnek majd a Fidesz tagjai a szavazóikkal

„A Jobbikra adott szavazat elvesztegetett szavazat.” – Az EP-választásokon nincs elveszett szavazat, hiszen idén júniusban nem arról szavazunk, hogy melyik párt alakítson kormányt, hogy ki legyen a miniszterelnök, hanem arról, hogy személy szerint kik képviseljenek bennünket az Európai Parlamentben. 2004 óta elvileg van 24 képviselője Magyarországnak az EP-ben, de az emberek azt sem tudják, hogy kik ezek, és mit tettek Magyarországért. Valószínűleg azért, mert szinte semmit. Miközben minden ország képviselője ádáz harcot vív a nemzeti érdekekért, a mieinket lábtörlőnek használják odakint Brüsszelben. Pedig lenne miért harcolni – határontúli magyarok elleni atrocitások, itthoni fél-diktatúra, Benes-dekrétumok, magyar mezőgazdaság stb. Ideje, hogy végre legyen Magyarországnak is képviselője Brüsszelben. Június 7-én mindenki eldöntheti, hogy kire bízná magát és Magyarországot az EP-ben? Talán Bokros Lajosra? Vagy Göncz Kingára? Esetleg Deutsch Tamásra? Mi nem. A Jobbik Morvai Krisztinára bízná a feladatot, mert ő már bizonyított.
„A Jobbik ellenzéki szerepre készül, közösen az MSZP-vel.” – Szánalmas hazugság és csúsztatás. Vona Gábor valóban nyilatkozta már számtalanszor, hogy nem kötne koalíciót a Fidesszel. De ennek egyrészt mi köze az EP-választásokhoz? Semmi. Másrészt pedig a Jobbik teljesen jól teszi, ha nem köt koalíciót a Fidesszel, hiszen az azt jelentené, hogy ő is integrálódni akar a polgári-liberális párt USA- és Izrael-barát politikájába. Ahhoz, hogy két párt koalíciót kössön, közös program kell, aminek – tekintve a Fidesz atlantista és liberális programját – nincs esélye. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Jobbik az MSZP-vel közösködne. Ez azt jelenti, hogy a Jobbik megőrzi a függetlenségét. A nemzeti érdeket támogatja, de a nemzetárulást nem, legyen az akár szegfűs, akár narancsos árulás. Egyébként halkan jegyezzük meg, hogy a Fidesz inkább örüljön, hogy Vona így nyilatkozott. Képzeljük el, mit kapott volna Orbán Viktor a zsidó Likud testvérpárttól, ha a Jobbik koalíciós ajánlatot tett volna a nekik...

A kétoldalas tananyag közel fele a Jobbik kiszorítására összpontosít: közbiztonságot és elszámoltatást ígérnek, amiket kormányon sem tettek meg, a leghosszabb pont pedig konkrétan a Jobbik támadása

„A baloldal csak akkor tud választást nyerni, ha a jobboldal szavazatait megosztják.” – Teljesen hamis állítás. A jobboldal eddig kétszer nyert választást, 1990-ben és 1998-ban. Akkor, amikor sokszínű volt, és több jobboldali párt is be tudott jutni az Országgyűlésbe. Amióta a Fidesz minden potenciális jobboldali pártot – KDNP, FKGP, MIÉP – ledarált, nem tud kormányra kerülni. Hiába szerez sok szavazatot, de mindig egyedül marad. 2002-ben és 2006-ban nem azért veszített a Fidesz, mert nem szavazott rájuk még több MIÉP-es vagy jobbikos, hanem pont fordítva, azért, mert a Fidesz nem azzal volt elfoglalva, hogy az MSZP és az SZDSZ szavazóit elvegye, hanem azzal, hogy a MIÉP és a Jobbik szavazóit elbizonytalanítsa az elveszett szavazatok hazugságával. Ha a Fidesz most ismét a Jobbik ellen küzd és nem az MSZP ellen, nagy hibát vét. A Fidesz állításával ellentétben ugyanis az az igazság, hogy a baloldal csak akkor tud választást nyerni, ha a Fideszen kívül nem jut be jobboldali párt a parlamentbe. Ráadásul ez a 2/3-os többség miatt életbevágóan fontos lenne. Nem beszélve arról, hogy a Jobbik bejutását már úgysem lehet megakadályozni.
„A Jobbik indulása az MSZP érdekeit szolgálja.” – Nevetséges állítás. A Jobbik indulása a magyar nemzet érdekeit szolgálja, hogy legyen végre egy feddhetetlen, tiszta magyar politikai erő a törvényhozásban. A valóság az, hogy a Fidesz fél a Jobbiktól. Fél, mert vele ellentétben tiszta, mert vele ellentétben nem csak a szavak szintjén képviseli a nemzeti érdekeket, és mert vele ellentétben az elmúlt években nulla forintból is többet tett Magyarországért, mint ők a parlamenti kivonulgatásaikkal és milliárdjaikkal. A Fidesz tudja, hogy a Jobbik bejutásával új korszak kezdődne, amikor már nem lenne elég a maszatolás és a pótcselekvés, de mivel ő többre nem képes, ezért mindenáron meg akarja akadályozni a Jobbik megjelenését. Ezért szorítja ki a jobboldali médiából is minden erővel. Jó tanácsunk: a félelem rossz tanácsadó!
Magyarország a magyaroké! Győzzön a Jobbik!
(Barikád nyomán, képek és aláírások: Kuruc.info)