Jogerősen felmentette a hivatalos személy elleni erőszak hazug, rendőrök hamis vallomása alapján az antimagyar ügyészség által emelt vád alól a Pesti Központi Kerületi Bíróság kedden a sajtóban "szupernagyiként" emlegetett 58 éves nagymamát, akit azzal vádoltak, hogy a 2006-os őszi ávós zavargások idején "megvert" egy rendőrt. Az ÁVH-s és ügyészi csőcselék korábban négy rendőr megverésével vádolta hamisan a  filigrán, idős hölgyet. Most jöhet a kártérítési per a  szocionista rezsim  ellen.  A nagymamát a Nemzeti Jogvédő  Szolgálat illetve Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd védte.
A patkányügyészség rosszvoltából több mint 2 és fél évig lebegett a börtön lehetősége a példás életvitelű, törékeny Kondáné Bartal Piroska felett. Emlékeztessünk: két tetvescigányt már csupán háziőrizetben tart a rezsim az olaszliszkai lincselők közül, több mint negyven gyilkos rohadék ellen pedig vádat sem emeltek. A Piroskához hasonló magyarokat ellenben szemrebbenés nélkül meghurcolja a szemkilövő, idősverő, gyerekeket lefújó ÁVH-s csőcselék.

A bíróság bizonyítottság hiányában mentette fel K. B. Piroskát, akit azzal vádolt az ügyészség, hogy 2006. október 23-án délután a Deák téren "többször megütött és megrúgott egy szolgálatot teljesítő rendőrt". Az cionista MTI nem részletezi, de az ÁVH börtönében 2 napig tartották fogva és rabszíjon vezették az ártatlan hölgyet.
Az ítéletet a Piroskára büntetést kérő patkányügyésznő (nevét, címét várjuk) is tudomásul vette, így az jogerős.
(Kuruc.info - MTI -s szutykot korrigálva)