2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:42 Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon19:18 Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben18:45 Hát persze hogy csak a magyar lehet rasszista: zárt kapus lesz az azeriek elleni Eb-selejtező - húszmilliós buntetés is játszik18:19 Ez egyre betegebb: gigantikus porfelhővel küzdene a klímaholokamu ellen egy nemzetközi kutatócsoport17:56 Jó sok ökörre van szüksége a Kubai Kommunista Pártnak17:23 A Mi Hazánk rendbetenné a MÁV-ot, és duplájára emelné a kalauzverő cigányok büntetését16:44 Üzemanyag-áremeléssel szállnak fel Merkelék a klímarollerre16:19 A detoxba tartó úton rugdosott egy beteget a miskolci kórház egyik beteghordója, de kirúgták15:55 Kirabolták az egyik leghíresebb és legfényűzőbb franciaországi kastélyt15:35 A csárdás és a verbunk is bekerült a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékébe14:54 Jórészt adóforintjainkból felépített francia csigazabáltató üzem átadásán büszkélkedtek a szabolcsi Fidesz-prominensek14:23 Történelmi tartozást egyenlítettek ki a sógorok: állampolgárságot kaphatnak a "nácizmus által elüldözött" zsidók13:39 Egy fekete állat akart besurranni egy házba Észak-Franciaországban13:05 A Huawei bemutatta az első Google-mentes okostelefonját12:28 Nem a megfelelő unokából csinált milliomost egy újbudai nagymama
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Pontosítás: Áder nem csak angolul, semmilyen idegen nyelven sem beszél - negyedik (!) a Fidesz EP-listáján

Reklám


Hogy tisztábban lássuk a dolgokat, hosszabban idézünk az Origo cikkéből, amely a Megizzadhat Áder az angoltanulásban címet viseli és 2007. június 20-án látott napvilágot.
"Nem lesz könnyű dolga a fideszes Áder Jánosnak, aki a napokban jelentette be: 2009-től európai parlamenti képviselő szeretne lenni, viszont semmilyen idegen nyelven nem beszél. Bár az Európai Unióban a magyar is hivatalos nyelv, így például felszólalhat a parlamentben az anyanyelvén, Brüsszelben meglehetősen nehéz boldogulni nyelvtudás - elsősorban az angol ismerete - nélkül. Maga Áder János is beismerte az MTV Az Este című műsorában: "ez az egyik fogyatékosság, amit pótolnom kell". A Népszabadság ugyan tudni vélte, hogy valamennyire beszél németül, de maga a képviselő nevezte ezt erősen "jóindulatú beállításnak".
A politikus ennek ellenére bizakodó, mert mint mondta, még két év áll rendelkezésére."
Áder még hazudott is, hisz a Fidesz honlapján található önéletrajzában az olvasható, hogy tud németül és angolul is. Mint a fentiekből kiderül, németül sehogy nem tud a Fidesz NEGYEDIK, tehát biztos bejutó helyén lévő politikus. Az angol elsajátításával állítólag próbálkozott, ennek az "eredményét" az alábbi videó mutatja. Ha rálép valakinek a lábára, akkor legalább azt tudja mondani: "szori", de körülbelül ennyiben ki is merül a történet. Így bizonyára sok emberrel tud majd kapcsolatot kiépíteni, támogatókat gyűjteni és lobbizni valamilyen fontos ügyben. 
 
 
Nyelvtudás hiánya ma már fiatal korban is ciki, egy ilyet nélkülöző EP-be készülő politikusról, diplomatáról meg inkább ne is beszéljünk.... A Fidesz ilyenekkel akarja képviselni, beégetni hazánkat mások előtt? Jobbat nem találtak?
Magyari Gábor - Kuruc.info
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready