Alább olvasható a Szent Korona Rádió összeállítása.
Áll a cigánybuli Kerepesen és az iwiw-en is. A kuruc.info hozta nyilvánosságra azt a felháborító videót, amint egy Nagy-Magyarországgal díszített pólójú lányt vernek meg cigányok. A pikantériája az ügynek, hogy a lány körül álló fehér gyerekek sem védték meg őt a bántalmazóktól.

Ismét cigányok bántalmaztak és aláztak meg egy magyar lányt, most éppen Kerepesen. A bandába verődött cigány lányok addig ütlegelték áldozatukat, míg az vérezni nem kezdett. A kis cigányok tudták, hogy amit tesznek, nem jó, erre utalt az, hogy zsebkendőt adtak neki és tanácsokat, amikor elkezdett vérezni a lány orra. A körülöttük álló fiúk - akik szemmel láthatóan nem cigány származásúak voltak - pedig jól szórakoztak az ügyön, ahelyett, hogy diáktársuk védelmére keltek volna.

Azt a cigánylányt, aki térdével többször is arcon rúgta az magyar lányt, Pusoma Zsanettnek hívják. Az iwiw nevű közösségi oldalon nincs fenn, de a Myspace-en igen. Pusomáék címe és telefonszáma is megvan szerkesztőségünkben.

A kerepesi Széchenyi István Általános Iskola igazgatónője rádiónknak elmondta, nagyon felháborítja, hogy 14 éves gyerekek idáig jutnak. Az eset után 10 perccel feljelentést tettek és az elkövetők ellen büntetőeljárás indult. Az iskola lehetőségeihez mérten szankcionálta ezt a viselkedést, tantestületi fegyelmiben részesült az összes elkövető. Súlyosbító körülmény, hogy nem csak ütlegelők voltak, hanem nézők is, akik élvezték, amit láttak. Ebben az igazgatónő szerint a média hatása is érződik, és ez egy olyan társadalmi probléma, amely sajnos bárhol megtörténhetett volna. Az igazgatónő szerint a kislány öltözetének nem volt köze, ahhoz, hogy megverték, nincs politikai vetülete az ügynek. Rögtön lenne politikai vetülete, ha öt fehér diáklány verne össze egy cigányt. Akkor a média a neonáciktól és a Magyar Gárda növendékektől lenne hangos.

Az igazgatónővel készített interjú itt hallgatható meg.
Rádiónk kereste a rendőrséget is az ügyben, de elmondták, a nyilatkozathoz engedélyt kell kérniük, és a főnökük már nincsen benn, így csak holnap adhatnak tájékoztatást.

Az esetet a verésről készült videó világhálós közzététele dagasztotta országos méretűvé. Ezt a videót P. Richárd nevű iwiw-felhasználó tette közzé, majd a kuruc.info fedezte fel, akik már egyéb információval is rendelkeznek az elkövetőkről. Természetesen, szokásukhoz híven a legismertebb videómegosztó azonnal törölte a felvételt.