2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök23:35 Közös védekezést kíván a közös veszély - az EU mediterrán országainak vezetői az éghajlati válságról tanácskoztak23:18 A magasabbegységek hadrendje és állománya a keleti fronton, 1941-45
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Nagy-Magyarország pólós lányt vernek és köpdösnek a férgek Kerepesen + nevek, címek


Egy olvasónk küldte be az alábbi döbbenetes videót. A felállás a szokásos: a segílyes "családszeret" következtében túlerőben lévő cigányhorda aláz és ver meg egy nemzeti érzelmű magyar lányt - kiegészülve napjaink egy fölöttébb veszélyes jelensége, az elcigányosodás eredményével: szép szőke magyar gyerek(ek) nézi(k) nemzettársa/uk megaláztatását, és semmit nem tesz(nek), hogy segítsen(ek).
A verést tulajdonképpen ők érdemelték volna, hátha észhez térnek. És igen, ezt érdemli minden magyar, aki ölbe tett kézzel nézi, hogyan terrorizálnak bennünket az élősködő senkik a saját hazánkban!
Suchman, Gusztos, Fodor, Pokorni és a többiek! Lehet elhatárolódni, felszólalni a cigányterror ellen! Hány videót mutassunk még? (A gyengébbek kedvéért: e kérdések költőiek, nagyon jól tudják, mi zajlik ebben az országban - nekik "köszönhető".)
A videót folyamatosan törlik minden megosztóról, legutóbb itt volt elérhető:
 
 
Olvasóinknak köszönhetően úgy tűnik, megtaláltuk a videót feltöltő fehércigány adatlapját is. A gyalázatos eset a kerepesi Széchenyi István Általános Iskolában történt.
Az eredeti videó feltöltője: "Pirossszka", azaz Petróczi Richárd. Apja neve Petróczi János, címük: 2144 Kerepes, Rozmaring utca 26. Otthoni telefonszámuk: (28) 490 115. Meg lehet kérdezni a csemetéjüktől, hogy kik voltak a tettesek, a jelek szerint ismeri őket. Az apuka mobilszáma: 06-20-320-71-13. Felhívásuk nem törvényellenes, hisz mi csak érdeklődni szeretnénk a valódi tettesek kiléte felől, hogy ezzel segítsük hatóságok munkáját.

Pirossszka
Adatlapja:


Az első néhány hozzászólás:

Érdekességek a valószínűleg hamarosan eltűnő adtalapról, melyek sokat elárulnak barátocskánk lelkivilágáról (ugyanakkor érdekes módon a Kárpátia klubnak is tagja):

Ezért rajong

És ilyen szerinte a Télapó
Frissítés: ezt írja adatlapján Petróczi:
!!!! NEM ÉN VETTEM FEL A VIDEÓT!!! NEM TARTÓZKODTAM A HELYSZÍNEN !!! A VIDEÓT CSAK KÜLDTÉK,ÉN FELTETTEM TANULSÁGNAK!!!
A TETTESEKET KEREPESEN A GYÁR UTCÁBAN TALÁLHATJÁTOK MEG ... PUSOMA ZSANETT ÉS TÁRSAI ...
Béke
Ha hazudik, ha nem, a főbűnösök mégiscsak az elkövetők, fent pedig egy név is szerepel, úgyhogy van amin elindulni.
(A betojt magyarázkodás viszont enyhén szólva szánalmas, hiszen ha nem is ő vette fel, miután feltöltötte, ellátta különböző "speech bubbles"-ekkel (szóbuborékokkal), amelyekbe azt írta, hogy: "kapott XD", meg hasonlók, vagyis élvezkedett azon, hogy a cigányok megalázták a szerencsétlen lányt.)
Olvasónk magánnyomozása során végül kiderítette az ügy összes szereplőjének nevét. A videón szereplők tehát: a Nagy-Magyarország pólós Kovács Anikó mögött lévő fiú: Persa Dávid (Kerepes, Juhász Gyula u. 61.). Ő az, aki nekiugrott, illetve felgyújtotta kétszer is a haját. Pusoma Zsanett (Kerepes, Gyár u. 15.) az, aki többször is megütötte. Csendes Szimonetta (Kerepes, Lázár Vilmos u. 48., msn: szimibaby@citromail.hu) szintén "felpofozta", nem is egyszer. Csóka Melinda (Kerepes, Lázár Vilmos u. 42.) zsebkendőt adott, ill. szintén felpofozta (ő Kerepesen a Lázár Vilmos utcában lakik). Kiss Zsuzsanna (Kerepes, Katona József u. 8.), kétszer adott neki kis pofont. Akik ott voltak és csak kinevették, és nem segítettek neki: Illés Tamás (Kerepes, József Attila u. 2.), Nagy Gergő (Kerepes, Kiss József u. 61), Ignác Borbála (Kerepes, Rozmaring utca 30/a). Aki a videót felvette: beceneve: Rudi.
(Nagy Renáta adatlapja tévedésből került fel, olvasóink és - főleg - az érintett elnézését kérjük.)
Íme egy pár retkes:
Pusoma Zsanett, az éjfekete cigányféreg, a videó feltöltője (Petróczi "Pirosszka" Richárd) szerint megverte a magyar lányt. Zsanett MyVip-es adatlapja itt található, ha még nem törölte félelmében.


Egy olvasónk a videó alapján készített egy képes összeállítást a patkányokról:


Még egy magyart pofozó fehércigányt is felismertek ismerősei, ő Kiss "Zsuzsy" (Myvip itt,adatlap itt):

Alább pedig Csendes Szimonetta látható, a Szimi becenévre hallgató fehércigány, ami több alkalommal is elhangzik a felvételeken:


Köszönjük olvasóinknak a több száz levelet (adatokat, hozzászólásokat és más jellegű segítséget), a Kuruc.info a jövőben is bemutatja a nemzetünk ellen irányuló faji indíttatású terrort, annak tudatában, hogy (így, vagy úgy, de) elnyerik méltó büntetésüket a ránk törő idegenek.
A témához kapcsolódó hírek, fejlemények, vélemények:
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready