A polgármester határozott kérése ellenére nem indított gyorsított eljárást a cigánybűnözést és az izraeli gyarmatosítást támogató, cionista irányítású "rendőrség" a hétfői, kerepesi cigányok által elkövetett bántalmazás tetteseinek azonosítására, holott egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre (a holokamu-cipők kapcsán ellenben azonnal, tehát ismét itt a zsidórasszista faji kettős mérce, a magyarság rovására). A Pest megyei faluban azonnal megjelentek a különböző, közpénzből, a magyarok adójából élősködő "jogvédők", tevékenységüket az elöljáró szándékos és felesleges hangulatkeltésnek nevezte.
Egyelőre nem indított gyorsított vizsgálatot a rendőrség a hétfői, Kerepesen történt iskolai verekedés ügyében, az eljárás a szokásos tempóban folyik – tudta meg a Magyar Nemzet Online.
Mint arról a Magyar Nemzet (a Kuruc.info alapján) szerdai száma beszámolt, a tanintézményben akkor alakult ki a vita, mikor egy cigány lány belekötött két kisebb diákba. Az azok segítségére siető 15 éves magyar lányt három cigány trágár szavakkal illette, s kivitték az udvarra. Ott a lányok egymás után többször megpofozták, végül egyikük hajánál fogva lehúzta, s térdével többször orrba rúgta. Az interneten található videó tanúsága szerint a sértett komolyan vérzett a támadás után.
A filmen az elkövetők és a bámészkodók mindegyike azonosítható. Utóbbiak közül egyik sem igyekezett segíteni, csak nevetnek a történteken. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MNO-nak elmondta: egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak, még az elkövetők azonosítása folyik, amelyhez felhasználják az említett felvételt is. A sértett az orvosi látlelet alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A 15 éves lány maga is feljelentést tett támadói ellen, de annak tartalmáról a szóvivő nem közölt részleteket. Kovács Viktória beszámolója szerint tegnap egész nap tanúmeghallgatások voltak az ügyben, néhány nap múlva vélhetően lezárhatják a vizsgálatot. Ha sikerül bebizonyítani a csoportos garázdaságot, a fiatalkorú elkövetőket három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság. Franka Tibor, Kerepes polgármestere sajnálattal vette a hírt, hogy nem indult gyorsított vizsgálat az ügyben. Az elöljáró kedden úgy nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, hogy a történtek után követelte a rendőrségtől a legrövidebb eljárást. Franka akkor remélte, hogy mára akár ügyészségi szakaszba is juthat az ügy.
A polgármester a tettesek példás megbüntetését szorgalmazta, amellyel a kisebbségi szervezetek vezetői is egyetértettek. Franka Tibor közölte az MNO-va, hogy a sértettet orrba rúgó P. Zs.-nek az iskolából való kizárását fogja kezdeményezni. Franka szerint a botrányos eset után megjelentek a faluban a liberális jogvédők és a cigány jogi aktivisták és a Gój Motorosok (mi úgy tudjuk, a Nemzeti Érzelmű Motorosok voltak az évzárón Anikó védelmét biztosítani, de lehet, hogy a cigópárti és cionista "gójok" is felbukkantak, de valószínűbb, hogy keverik őket - a szerk.).
A polgármester szándékos indulatkeltésnek nevezte a megnyilvánulásokat, s értetlenségét fejezte ki azok miatt. Nem érti, kit és mitől akarnak megvédeni ezek az emberek, mikor egyértelmű, mi történt hétfőn a kerepesi általános iskolában. Franka Tibor (igen balga és téves módon) már korábban hangsúlyozta, hogy a támadás hátterében szerinte nem a cigány-magyar konfliktus áll. Igaz, a sértett kislány egy Nagy-Magyarországgal díszített pulóvert viselt a veréskor, de az elöljáró szerint a támadók szellemi képességei kizárják, hogy értették volna annak jelentését.
(MNO nyomán)
A Nemzeti Érzelmű Motorosok: