2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Próbálkoznak: Újpesten az MSZP Trianon-szobor felállításában jeleskedik

Reklám


Vita és ellenszavazat nélkül támogatta kedd este az újpesti képviselő-testület, hogy a Fájdalmas anya nevű Trianon-emlékszobor visszakerüljön eredeti helyére, a IV. kerület megújuló főterére.
Ezt közölte a Népszavával Trippon Norbert alpolgármester, ötletgazda. A lap csütörtöki számában emlékeztet arra, hogy a szocialista politikus korábban azért kezdeményezte a műalkotás ismételt kihelyezését, mert szerinte az első világháborút lezáró békeszerződés, az ország szétszabdalása közös nemzeti tragédia, a "Fájdalmas anya" pedig méltóképpen szimbolizálja az ebből fakadó gyászt.
Érdekes, hogy ezt az elmúlt 64 évben nem így gondolták. Csak hát meg kell próbálni valahogy némi népszerűségre szert tenni... Hogy aztán folytatódhasson a nemzetpusztítás, amit eddig műveltek.
Most a magyargyűlölő Krausz Tamás vállalta fel a szocionisták igazi hangjának tolmácsolását: úgy fogalmazott, az újpesti politikus ötlete kampánycélokat szolgál, "az alpolgármester nincs tisztában azzal, hogy az MSZP vagy a Jobbik tagja-e" - írta a Népszava.
Az újpesti pártok és sok civil szervezet egyöntetűen kiállt a szobor visszaállítása mellett.
(MTI nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready