Már jóval a választások előtt aggasztó hírek látnak napvilágot a Zsidesz által tervezett személyi politikáról. A legújabb: a hatalom koncentrálásának jegyében összeolvasztanák a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, az így létrejövő „csúcsminisztérium” élére pedig nem mást, mint Magyarország újkori történelmének egyik legnagyobb rablóvezérét, Pintér Sándort (mellékesen volt MSZMP-s) tennék.
Illusztrisnak nevezhető körbe térhet vissza az Orbán-kormány ex-belügyére, aki 2002-ben hathatósan segítette a szocionistákat, hogy azok elcsalják a választást és megszerezzék a kormányrudat. Ennek eredményeképpen nyakunkba szakadt egy piros benzinkutas kabátban mászkáló beszédhibás félőrült, aki a kommunista diktatúrát D-209 fedőnéven segítette besúgóként. Őt követte Gyurcsány, aki saját bevallása szerint elkúrta hazánkat és kurvaországgá züllesztette azt, majd napjainkra eljutottunk oda, hogy egy Bajnai nevű, bizonyítottan társtettes gyilkos "menedzseli" hazánkban a válságot.
Ebből a folyamatból vette ki a részét Pintér Sándor, sőt, mindezeknek origójaként működött az őáltala vezetett belügyminisztérium. Mielőtt összeesküvés-elméletek terjesztésével vádolna valaki, két tény:
  • a 2002-es választási csalás tényét a Zsidesz is elismerte, Kövér és Orbán egyaránt, igaz, sunyi módon csak évekkel később. Mivel tudtak róla és kormányon, hatalmon sem akadályozták meg, nem léptek fel ellene, sőt, sietve megsemmisíttették a szavazólapokat, maguk is bűnrészesek.
  • 2006 ősze után, amikor egy magát embernek valló magyar szóba sem állt volna Gergényivel, a Zsidesz-kormány ex-belügyére közös céget alapított a szemkilövéseket levezénylő ávósparancsnokkal, de amúgy is, hálából a törvénytelen szocionista hatalomátvétel támogatásáért, Pintérhez dőlt az állami lé Medgyessy és Gyurcsány alatt is. Nyilván ez a hiteles ellenzékiség...
A Zsidesznek már eddig is sok van a rovásán egy magyarérzelmű és antikommunista ember szemében: a Tasnádival üzlettárs MSZMP-s és MSZP-s, éjjel-nappal hazudozó Csintalan, a jogerősen sikkasztásért elítélt Várhegyi, a C-típusú bűnöző Farkas Flórián, Szabó „13.kerületi zsidó, izraeli állampolgár” György, Kövér László volt MSZMP KB-s elvtárs, Fletó-val együtt a MISZOT nevű későkádári "ifjúsági" szervezet alapítója Rogán „KISZ-titkár, cionista és eladom az ötkert a bibsiknek” Antal, a nyíltan cionista, SZDSZ-barát Popcorni, aztán maga Orbán, aki szintén KISZ-vezető volt, Deutsch „cionista, Fletóval tüntetek együtt, meg segghülye is vagyok” Tompi Tamás, übercion Schmidt Mária, Járóka „cigányosítsuk el a magyar iskolákat” Lívia, Gyürk „mi a f@szt csinál közpénzen ez az idióta” András stb. Ehhez a rablóbandához készül ÚJRAcsatlakozni Pintér Sándor, nem másnak, mint Orbán „a Likud természetes szövetségesünk” Viktornak az óhajára. Ami köztudottan paranccsal egyenértékű.
Kapcsolódó:

Pintér Sándor – a belügyi helyzetet jól ismerő informátoraink szerint – jó viszonyt ápolt és ápol a mai napig a Magyarországon tevékenykedő, különböző nemzetiségű alvilági körökkel, így a közrend valamilyen szintű megszilárdítása egy velük kötött alku eredménye lehet. Ami annyit jelent, hogy hazánk súlyos belbiztonsági gondjai lényegüket illetően továbbra is a szőnyeg alá söpörtetnek.
Az elszámoltatás kivédője
És ez csak a kezdet: hisz a magyar polgároknak fontos lenne, hogy meginduljon a rég várt elszámoltatás a neokommunista-cionista kormányban tevékenykedő bűnösökkel szemben. Ennek egyik és talán a legfontosabb eleme, hogy vizsgálják ki (illetve ez már jelentős részben megtörtént a Nemzeti Jogvédő Alapítvány jogászai által) és vonják felelősségre a 2006 őszén Budapest utcáin magyarokat terrorizáló rendőröket, azok parancsnokait és szakmai-politikai felelőseit (ez nem történt meg). Gergényi ezek közé tartozik. Na mármost, el tudják-e képzelni azt, hogy a két évtizede tartó mutyihoz hozzászokott politikusaink közül pont a Pintér Sándor nevű alak által vezetett Belügyminisztérium fog nyomozni a főnök üzlettársa, Gergényi ellen? Ugyan már...
És még csak nem is könnyű támadni Pintért, ugyanis gondosan figyelt arra, hogy szinte minden nyomot eltüntessen maga után, a sajtóarchívumokból nem sokat tudunk meg róla. Mi azért megpróbáljuk... Sokakat érdekelne, hogy mennyiben valós annak a budapesti pletykának az alapja, hogy a taxisblokád idején önként jelentkezett Boross Péter Hóbagolynál, hogy ő bizony vállalja, hogy a tömegbe lövet, ha a sors és a politika úgy hozza. Akkoriban egy ilyen cselekedet hosszú évekre elásta volna hazánkat, nem beszélve arról, hogy a blokád szervezői vélhetően simán megúszták volna, holott a demokráciával épp csak ismerkedő magyaroknak igazán nem lehet felróni, hogy bevették Pető Ivánék gonosz, saját cionista céljaikat szolgáló trükkjét.
Gazdálkodjuk abból, amit tudni lehet
Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat-hamisításért. Honnan tudta Likud Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert belügyérnek? De hát, ki az a bíró, aki szembeszállt volna az Orbán-Pintér párossal? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa.

Uncle Sanyi együtt vacsorázik Dietmar Clodóval. Ezt követően érdekes robbantások történnek a Fidesz és az FKGP háza táján, persze senki sem sérül meg, kicsit sem. Fura bombák voltak ezek...
A közbiztonság hiányától amúgy is megcsömörlött polgárok megsajnálják a két pártot és rájuk szavaznak. Emlékezzünk csak vissza: nem sok kellett hozzá, hogy ismét Horn Gyuláék alakíthassanak kormányt 1998-ban, ám a taktika nemcsak bevált, hanem döntően hozzájárul ahhoz, hogy a Zsidesz hatalomra kerüljön.
Pintért később kihallgatja a bíróság, hogy ugyan már tessék megmondani, hogy kerül a csizma az asztalra, azaz a belügyér Dietmar Clodo terrorista és maffiavezér társaságába? Pintér csodálkozik, beismeri, hogy valóban találkozott az illetővel, igen, tudta, hogy a neve Dietmar Clodo, ittak is egy pohárkával, de nem tudta, hogy Dietmar Clodo pontosan az a Dietmar Clodo. A bíróság felmenti, mert valóban: százezrével mászkálnak Magyarország utcáin e rendkívül fura nevet viselő egyének, nincs honnan azt tudnia – pláné nem egy szegény belügyérnek -, hogy melyikük az, aki épp bombagyárost játszik. Egy Zempléni nevű rejtélyes fickó Sanyi bácsi ellen vall, véletlenül meg is hal infarktusban. A rendőrség kapásból kizárja az idegenkezűséget.
Azt, hogy az olajtanúként elhíresült Nógrádi nevű fiatalembert hogyan nyilvánították nem szavahihető tanúnak, már ne is emlegessük. Országos ismertsége miatt nehéz lett volna eltenni láb alól, ő olyanokat is mondott akkoriban, hogy Pintér Sanyi bácsi több alkalommal is találkozott Flajsz Ferenccel, az olajmaffia egyik vezetőjével, akitől milliókat vett át. Az ügy vége: Nógrádi lassan megőrült az állandó rettegéstől, tanúként nem szavahihető, Uncle Sanyi pedig ártatlan...
A rejtélyes halálesetek Pintér-minisztériuma
Az olajügyek utáni nyomozás idején regéltek egy történetet egy nyomozóról, akinek a megszerzett információi alapján fél évszázadra le lehetett volna csukni a fél Parlamentet akkoriban – Pintér keresztapával együtt. Érdekes módon halt meg. A balkezes nyomozó a jobb kezével a bal halántékába eresztett egy golyót, utána letette a pisztolyt a szélvédő kormány előtt részére, komótosan átült az anyósülésre, és meghalt. Helyszínelni az őt jól ismerő kollégák érkeztek, akik vélhetően nem voltak mind beavatva a történetbe, így aztán, ha a nyomozati anyagok el is tűntek, a szóbeszédet már nem lehetett megállítani.
A Zsidesz kormányra készül. Kérdés, hogy valóban jó-e nekünk, ha egy ilyen minden hájjal megkent gazember kezében összpontosul majd hazánk belügyi és titkosszolgálati védelme. Kérdés ez egyáltalán?Önnek mi a véleménye? Szavazzon hírportálunk jobb oldalán felül, a hét legolvasottabb hírei mellett! A titkosszolgálat és a belügyminisztérium összevonásáról a Parlamentnek 2/3-os többséggel meghozott törvényt kell alkotnia. Remélem mindenki előtt világos, még a narancsseggűek számára is, hogy a Jobbik sikeres választási szereplése mekkora előnnyel járhat hazánk számára!
(Gondolkodjunk együtt, V. Laci nyomán Geyer)
Kapcsolódó anyagok:
Korábban írtuk:
Egyetlen miniszter kezében egyesítené a rendőrség és a nemzetbiztonság irányítását a Fidesz a választások után. A tárca nélküli miniszter posztja megszűnne, és a belügyminiszter lenne felelős mindkét szervezetért. A pártban Pintér Sándort tartják ideális figurának az átszervezés lebonyolítására. Az alvilággal szoros, baráti viszonyt ápoló ex-belügyér Gergényivel közösen működtet egy céget, így aztán a szocik továbbra is befolyásolhatják a belügyet és a titkosszolgálatokat. Vélhetően a 2014-es választásokat ismét elcsalja majd, hogy a komcsik visszatérhessenek a hatalomba. Orbán „zseniális” Viktor újabb politikai árulásra készül.
Az Index információ szerint a Fidesz vezetése Pintér Sándort szeretné megnyerni, hogy a valószínűsíthető választási győzelem után belügyminiszterként szedje ráncban az erőszakszervezeteket.
Pintér Sándor neve már a nyáron felmerült, mint a második Orbán-kormány egyik szóbajöhető tagja. Akkor arról volt szó, hogy a pártelnöknek még mérlegelnie kell, hogy a milliárdos üzletemberré átvedlett egykori rendőrfőkapitány rendvédelmi ügyekben közismert jártasságát választja, vagy egy, vélhetően népszerűbb, a 2002 előtti történetekkel nem terhelt jelöltet. Úgy tudjuk, azóta egyértelműen Pintér lett a befutó, de a poszt elvállalását az exminiszter ahhoz a feltételhez kötötte, hogy tárcájához kerül a Nemzetbiztonsági Hivatal is.
A német mintát követő tárca kialakításához azonban, az új kormány alakulásakor beterjesztett minisztériumi struktúra részeként a parlament kétharmados támogatása kell. Ezt eddig hagyományosan megszavazta az ellenzék. A rendőrség és a polgári titkosszolgálatok viszont a rendszerváltás óta még nem voltak egy kézben.
(Kuruc.info - Florian Geyer - Arbeitmachtfrei J. - Zsindex nyomán)