A Jobbik felkészült a választási kampányra és készen áll, hogy az ország megmentése érdekében átvegye a kormányzást - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje szombaton Budapesten, akit Szabó Gábor pártigazgató Magyarország leendő kormányfőjeként szólított a színpadra.



Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos kampánynyitó rendezvényén úgy fogalmazott, hogy a rendelkezésükre álló kevés eszközzel is győzni tudnak, hiszen a legerősebb fegyver, az igazság az ő oldalukon áll.

A Jobbik zászlóján a teljes számonkérés, a radikális változás, valamint a nemzeti önrendelkezést és igazságot a magyaroknak jelszavak olvashatók - mondta a párt elnöke.
Vona közölte, ilyen széles látókörű tervvel a magyar emberek elé még nem állt a nemzeti oldal. "Mérföldeset léptünk a kormányzás felé" - mondta a politikus, aki szerint a kampány során meg fogják nevezni árnyékkormányukat is. Készen állnak a kormányzásra, hogy megmentsék az országot, "a második vagy a harmadik hely nem elegendő" - mondta.
Vona figyelmeztetett, nehéz lesz a kampány, "hiénák, sakálok fognak nekünk ugrani", de emlékeztetett, a pártot a tavalyi EP-választás előtt is sok támadás érte, mégis "milyen egyszerűen vertük bele az SZDSZ hatalmas, gőgös orrát a padlóba, és milyen örömmel fogjuk ezt megismételni áprilisban az MSZP-vel".







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(További videók hamarosan.)
 
(MTI - Origó nyomán, képek: Origó, videók: nja)