Csalás és hasonló bűncselekmények miatt ült börtönben tíz hónapot korábban Dózsa István, az ugyancsak büntetett előéletű Kolompár Orbán által vezetett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatója és elnöki kabinetvezetője - értesült a Magyar Hírlap.
Az újság úgy tudja: Dózsának akkor még Csengery volt a vezetékneve.
Dózsa korábban a Szepessy Zsolt által fémjelzett Összefogás pártban tevékenykedett, ám onnan még decemberben menesztették - a lap szerint azért, mert fény derült viselt dolgaira.
(Híradó)
Kuruc.info:

1.)   
ennek az MFC Roma Összefogás Pártnak a mecénása a maffiavezéri múlttal rendelkező Száva Vince (aki még nem tette, feltétlen olvassa el EZT, csak hogy “képben legyen” afelől, miket is művelt ez az “ember” áldozataival. Persze a ballibek szemet hunytak mindezek felett, mert aztán beállt az SZDSZ Hitgyülijébe.)

2.)    ugyanezen a listán indult a hírhedt cigányfajvédő, Magyar Elemér is, akinek valószínűleg nagyon nagy szerepe van abban, hogy többek között a rendőröket szántszándékkal tőrbe csaló, majd megtámadó cigányokat felmentették. Apropó, a sztorival kapcsolatban még egy bennünket gyalázó cikket is írt (ITT van) – erre valószínűleg külön kitérünk majd, ha lesz egy kis időnk. Addig is, olvasgassuk az olvasói megjegyzéseket a cikk alatt, érdemes – nagyon szépen helyreteszik a hazugságait, csúsztatásait. Szegín Elemérkét gyakorlatilag – a mintegy 130 hozzászólásból – senki se védi, senki se áll mellé – az egyetlen egy idióta cigány, Glymboo kivételével. Szép arány, Elemérke; ennyit rólad és az „érveidről”.

3.)    tud valaki egyetlen egy olyan cigányvezetőt mutatni, aki ne lenne sáros, azaz büntetett előéletű? (Konkrét, kapcsolódó példák INNEN követhetők, a hivatkozások mentén visszafelé.) A kérdés, természetesen, költői: ilyen nincs. Amilyen a cigányság (túlnyomórészt bűnöző; a tisztességesek csak kisszámú kisebbséget alkotnak), olyanok az általa megválasztott, kitermelt, támogatott vezetői.