Feltehetően pár ezer forint tartozása miatt végzett egy idős házaspárral egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodroghalomban. A 38 éves férfi a házaspár közvetlen szomszédja volt, őt gyanúsítják a gyilkossággal. A két idős emberért a falubeliek kezdtek aggódni, amikor nem jelentek meg a hétvégi misén.
A két ház egymás mellett áll Bodroghalomban. Az egyikben az idős házaspár lakott, a másik a feltételezett gyilkosé. A falubeliek akkor kezdtek aggódni az idős asszonyért, amikor nem jelent meg a hétvégi misén.
A polgárőröket a szomszédok értesítették azzal, hogy az épület körül nincs mozgás, és a kopogtatásra sem válaszolnak. Amikor a rendőrökkel betörték az ajtót, egyértelműen kiderült, gyilkosság történt. A gyanú a szomszédra terelődött, a férfit a ház mögötti disznóólban találták meg, a Független Hírügynökség információi szerint részeg volt.
A falubeliek szerint az idős asszony rendszeresen meleg étellel kínálta a szomszédot, és férjével segítették a munkanélküli férfit. A faluban úgy tudják: a házaspár húszezer forintot adott kölcsön a férfinak, aki a tartozást nem tudta visszafizetni.
(FH)
Korábban írtuk: Kettős gyilkosság történt Bodroghalmon – közölte a rendőrség hivatalos honlapja. Az idős házaspárt otthonában verték agyon.
Január elsején olyan súlyosan bántalmaztak Bodroghalmon egy idős házaspárt, hogy azok a helyszínen az életüket veszítették. A rendőrök néhány órán belül elfogták a tettest. A 38 éves helyi férfit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény elkövetésének pontos körülményeit és indítékait büntetőeljárás keretében vizsgálja.
(police.hu)