Frissítés (jan. 5. 11:51):

1. ami Dopeman bűnözésre uszítását illeti, van tovább is! Az eredetiben ITT található cikkből, ill. videóból idézünk:
 
[Dopeman:] "Nem tudom, hogy mennyiben van, de amennyiben van, azt kifizetem... aztán ha nem marad nálam pénz, akkor valakitől elveszem az övét! Annak ellenére, hogy nem pénzt szórni jöttünk el, nem törődök vele, hogy mi mennyibe kerül." - mondta el a tabutv.hu riporterének a rapper, aki mindig megtalálja a dolgok egyszerűbb megoldását. "Azt hazudom, hogy két éves, mert akkor nem kell jegyet fizetni, én meg még diák vagyok... A mozgássérült parkoló kártyával visszaélni bunkóság, én inkább azt szeretem, ami rafinéria, vagy a rendszer kijátszása!" - avat be minket az elveibe Dopeman.

Pityinger László [Dopeman] az eddigi legnagyobb "trükkjéről" nem akart mesélni, mert állítólag azért kettőtől nyolc évig terjedő büntetést kapna, de azért így is volt mibe beavatnia a riportert. "Kiskoromban még jártam a közértbe bevásárolni, anyu meg mindig mondta, hogy a hipót rakjam külön szatyorba, mert mérgező anyag. Ugye külön szatyorba tettem, elfelejtettem kifizetni, a boltban pedig nem vették észre... Innentől kezdve kényszeresen állandóan elloptam a hipót, ami egy nagy bűnöm egyébként!" - néz bűnbánó arccal a tabutv.hu videójában Dopeman.


2. A legújabb, bőbeszédűbb beszámolók szerint a cigányok(?) csontig levágták az idősek húsát. Nos, ezek után Dopeman meggondolhajta, kiket védett a Zsigeten, meg kiket uszított bűnözésre... A kapcsolódó, új cikk:
Égő csikkel kínozták és kifosztották Dopeman nagyszüleit
Január elsején, éjjel 11 óra körül megtámadták XX. kerületi otthonukban Pityinger "Dopeman" László nagyszüleit. A támadók bántalmazták az időseket és értékeket vittek el a házból - írja a Blikk.

A támadók összeverték, majd cigarettacsikkeket nyomtak el nagyszülei testén, 90 éves nagyapja karjáról csontig levágták a húst, 86 éves nagymamája füléből pedig kitépték az aranyfülbevalót.

Embernek sem tudom nevezni azokat, akik ilyet tesznek idős emberekkel – mondta a Blikknek a felháborodott Dopeman. - A nagymamám elkísérte a nagypapámat lefeküdni, majd bevette az altatóit. Valami zajt hallott, hátrament megnézni, hogy mi történt, amikor összetalálkozott a támadókkal, akik félrelökték és füléből kitépték az aranyfülbevalót – mesélte. A tettesek ezután alvó férjét kezdték verni: karjáról csontig levágták a húst (Kuruc.info: kiemelés tőlünk), és akárcsak a feleségén, rajta is cigarettacsikkeket nyomtak el.

Amikor a nagymamám arra kérte őket, hogy ne bántsák a nagyapámat, az egyikük fegyvert rántott elő. A másik beszélte le arról, hogy lőjön – mesélte a rapper, aki hozzátette: a támadók iszonyatos pusztítást végeztek a házban, de csak negyvenezer forintot, egy aranyfülbevalót és egy márkás nadrágláncot vittek el.

A betörők bezárták a nagyszülőket, akik hajnalig kiabáltak segítségért: ekkor hallotta meg őket egy idegen, aki a kerítésen bemászva kiszabadította őket, és kihívta a mentőket, valamint a rendőrséget.

Minden tiszta vér volt, húscafatok voltak a földön – emlékezett vissza a látványra Dopeman, aki családjával együtt el sem tudja képzelni, hogy lehet még élni abban a házban, főleg, miután a közelmúltban megszaporodtak az ilyen bűnelkövetők a környéken. Dopeman hozzátette: szíve szerint megkínozná a támadókat, de nem szeretne önbíráskodni, úgy hiszi, a rendőrség dolga megtalálni és megbüntetni a tetteseket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya rablás bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
(Blikk)

Eredetileg írtuk (jan. 4. 11:41):
Számtalan cikkünkben foglalkoztunk már a „rapper” Dopeman-nel (lásd EZT, EZT és EZT). Ő volt az, aki fellépett a bűnözőcigányok, Stohl, valamint a drogok védelmében, és a következőkkel népszerűsítette a bűnözést: „Lopni, megyünk lopni / A Pityinger [Dopeman civil neve], meg a Váradi / És lopni, megyünk lopni / (senki nem szól ránk)” (lásd: Lopni).
Most, szegény(?), visszakapta azt, amire eddig, nagy-nagy rappertársaival együtt uszított: brutálisan összeverték a nagyszüleit. Igen nagy valószínűséggel a cigányok, tesszük hozzá, ahogy ilyen esetekben szinte mindig.
Brutálisan megkínozták Dopeman nagyszüleit
Megdöbbentő dologról számolt be a StoryOnline-nak Dopeman. A rappertől megtudtuk, hogy néhány nappal ezelőtt betörtek nagyszüleihez, bántalmazták és kirabolták őket. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult.

A körülményekhez képest már jól van a két idős ember, bár a rapper szerint csoda, hogy túlélték, ami velük történt. Ugyanis eddig ismeretlen tettesek bementek a budapesti otthonukba, majd a 86 éves asszonyt félrelökték, kitépték a füléből a fülbevalót, majd Dopeman 90 éves nagypapáját kezdték kínozni. Cigarettacsikket nyomtak el a testén, késsel megvágták, sőt fegyvert tartottak a fejéhez. A híresség szerint az egész lakás csupa vér volt, amikor megtalálták a rokonait, akiket kórházba szállítottak.

Utólagos elmondásuk szerint másfél órán át kínozták őket, majd a bűnözők 40 ezer forinttal, és egy pár fülbevalóval távoztak a helyszínről. A rendőrség keresi az elkövetőket. Dopeman elmondta, azon a környéken (Kuruc.info: nyócker? Vagy a Ferencvárosból kiebrudalt, az egész XX. és XXI. kerületet terror alatt tartó cigók „felségterülete”?), ahol ez az eset történt nem ez az első hasonló bűntény. Éppen ezért nagyszülei elhelyezését meg kell oldaniuk, nem engedik őket vissza régi lakásukba, amely egyébként is használhatatlanná vált.
(StoryOnline)