Bayer Zsolt publicisztikáinak a Fidesz sokat köszönhet. Ő, Orbán Viktor személyes jóbarátja, az 5. számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa volt egyike azoknak, aki véresszájú cigányellenes írásaival elhitette a jónéppel, hogy ha pártja hatalomra kerül, akkor a cigányokat befenyíti, és olyan rend lesz, mint a világ összes többi országában, ahol a minimum a táborok és a falak, de sokan annál is továbbmennek a kitoloncolások, az állampolgárság elvételének képében; egyes államokban (pl. a világ leg-antimucsaibb országában, Finnországban) meg még a mai nap is lelövik a korcsot, mint a veszett kutyát.

Bayer pont két évvel ezelőtt írt egy cikket (Betelt a pohár!) Cozma gyilkosairól. Nézzük, ebben mi szerepel amolyan kvázi-ígéretként („ez most, az MSZP alatt, így megy; látjátok, mi, fideszesek, ismerjük a problémákat és fel is fogunk lépni ellenük. Tudjuk, merjük, tesszük!”), mint megoldási javaslat:

„Nem. Az elkövetők nem magyar állampolgárok. Ahhoz, hogy valaki magyar vagy akármilyen állampolgár legyen, ahhoz embernek kell lenni. Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok. És a vesztünkre törnek.”

Ebbe nem nehéz belemagyarázni azt, amit például a nácizmussal igazán nem vádolható franciák napi szinten művelnek a saját bűnöző kisebbségeikkel: az ilyen kaliberű bűnözők állampolgárságának elvétele és a kiebrudalás. Hol késik mindez, kedves Fidesz? A franciák miért tehetik ezt meg, mi meg miért nem?

„De sajnos a cigány etnikum rengeteg tagja felmondta az együttélést, és felmondta az emberséget. Sajnos ők állatok, veszedelmes vadállatok, és ekként kell viszonyulni hozzájuk.”

Vajon a Fidesz, ill. a rendőrsége is így viszonyul hozzájuk? Miért nem? Miért bánnak még mindig hímes tojásként a cigókkal, és miért nem úgy, ahogy Bayer is mondja, emberi jogok nélküli, veszedelmes vadállatokként?

„Mi az, hogy egy húsz-harminc fős csoport ásókkal meg kapákkal fenyegeti a rendőröket, ráadásul azért, mert azok elő akarták állítani egy körözés alatt álló hordatagjukat? Miképpen eshet meg ilyen 2009-ben Európa kellős közepén? Mi az, hogy a rendőrök nem lövik azonnal agyon az összeset? Hát hol élünk mi, a szentségit neki!!!

Nicsak, beígértetett a tót / amerikai / finn stb. gyakorlat is, azaz a cigányok tetthelyen történő agyonlövése. Mi is lett belőle, kedves Fidesz?

„Itt élünk, ahol a lincselő állatokat három év alatt sem sikerül elítélni, sőt, az egyiket már haza is engedték, mert letelt az előzetesben tölthető ideje. Ott élünk mi, ahol egy lincselő állat most otthon van, zabálja a jó simbáló pörit, és nagyokat röhög a hülye "magyar parasztokon" a gádzsókon. És ha így megy tovább, akkor szép lassan haza megy az összes állat. És majd elterjed közöttük, hogy magyart lincselni remek szórakozás, és nincsen mitől tartani, az előzetesben jó meleg van, meg napi háromszori meleg étel, aztán úgyis mindenki mehet haza, Isten hírével.”

Bayer úr! A Fideszben keresztül tetszett verni azt, hogy gyorsítsák fel az ítélkezést? Miért nem?

„Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik. Rendőrt soha többé ne lehessen meghurcolni azért, mert kimondta az igazat, vagy mert a munkáját végezte. Erősítsék meg a rendőrséget, hozzanak létre azonnal falurendőrséget, nem lehet többé Magyarországon olyan település, ahol nincs állandó rendőrőrs, legalább két rendőrrel.”

Ezt nem is kell kommentálni – mindenki tudja, hogy ebből a programból, ezekből az ígéretekből semmi(!) sem valósult meg. Se tűzparancs, se rendőr-meghurcoláshiány, se két rendőr minden településre, se semmi.

„Aki ellop egy tyúkot, kapjon két évet. Ha másodszor is ellopja, kapjon tízet, mint visszaeső. New York-ból így lett a világ egyik legbiztonságosabb városa.”

Na és ebből, Bayer úr? Ne fáradjon a válasszal...

„Életfogytigot az összes állatnak, aki szombat este ott volt!”

Hol késik ez az életfogyt? És miért csak pár „ember” áll a bíróság előtt, és miért nem az összes?

Menjünk tovább, ha már Cozma a téma. Cigányaink blogjaikon, fórumaikon (pl. C-Press) agyba-főbe mocskolják az emlékét. Hadd idézzük pár aranyköpésüket főként ez utóbbiról:

„marian cozma szintén cigány csak emlékezzetek de arra hogy egy aljadék kötekedő senkiházi volt megkapta a magáét” (forrás)

„ő kötekedett cirkuszt csinált aminek ez lett a vége, gyilkosokat csinált a cigányokból a nagyképü seggfej” (forrás) (Az előző két idézetben szereplő véleményt más korcsok is magukénak tudják, lásd pl. EZT)

„bizony a szemét [Cozma] miatt kellmmost a cigányoknak bünhődni. Nagyképü románcigány” (forrás)

„De, Itt Is Egy Kocsmai Verekedés Ből Kezdődött Az Egész!! Nem Előre Ki ter Velt Dolog Volt!! És Ez az Illettő [Cozma] Bele Avatkozott Valamibe! Erősködött! Ill. A Társai Is! És Cigányoztak!!”  (forrás) (v.ö. Mohácsi Viktória diszkóbalesetezése és „biztosan cigányoztak”-ozása – hivatkozások ITT, a bevezetésben)

„állítólag Romániában is kergették már, drog ügyletek miatt.” (forrás)

Ráadásul mindez csak kis ízelítő abból, amit derék cigányaink irkálnak, nyilatkoznak Cozmáról. Azt se felejtsük el, hogy egyetlen egy cigányszervezet sem kért elnézést az eset után, sőt – hadd utaljunk megint Mohácsi Viktóriára, a korcsok szószólójára, és annak két hírhedt nyilatkozatára. Ennyit róluk, a cigányságról. Nem csoda, hogy más országokban (mivel mindenhol ezt csinálja ez a söpredék, így utálja is őket mindenki) a minimum az, hogy fallal leválasztják vagy jó kis táborokba terelik őket. Ha éppenséggel nem rúgják ki az országból, az esetleges állampolgárságukat előtte elvéve. Vagy lövik agyon, ahogy például a tótok, amerikaiak vagy finnek csinálják – igen derék módon. Meg is lehet nézni, hol tart az ő országuk, és hol a miénk – pedig pl. Szlotákia sokkal-sokkal mélyebbről indult, mint mi...
Kuruc.info - A.S.