Cigányisztánban, „Két Hét” meg „Helyreállítottuk a jogrendet az utcán” (Orbán és Pintér hazudozásaira konkrét hivatkozás ITT) ide vagy oda, nem változik semmi: a cigánybűnözőket ugyanúgy felmentik, mint kormányváltás előtt. Ez történt az alább vázolt ítélet kapcsán is.

Bezzeg ha fordított lett volna a felállás, és húsz magyar (fehér) lincselt volna meg egy korcsot – nemcsak hogy lesittelték volna kivétel nélkül mindegyiküket (hadd utaljunk megint a barcsi srácok felháborító ítéletére). Az egész világ attól zengene – köszönhetően döntően zsidó rajvédőinknek -, hogy itt irtják a cigót. Miközben századannyira keményen sem lépünk fel ellenük, mint a tótok, a finnek, a franciák, olaszok, svájciak, dánok.... A finnek, tótok simán agyonverik / lövik a tetveket, még se megy a nemzetközi hiszti. Hiába, nekik nincsenek fehérgyűlölő zsidaik, és az amúgy hazaáruló pártjaiknak (pl. az LMP-nek megfelelő „finn” Zöldek) eszébe sem jut, hogy feljelentse az országukat a nemzetközi médiánál. Egyrészt, azért ennyire ők sem szemetek (szemben „magyar” megfelelőikkel), másrészt ők is tudják, hogy a derék, bátor, hazafias finnek nem nagyon hagynák az ilyet szó nélkül, és esetleg felkötnék az egész bagázst a francba, ha ilyet tenne. Arrafelé még normális emberek laknak, szemben hazánkkal.
Rágógumi-csata: elsőfokú döntés született
Egy miskolci férfi rászólt két 13 éves fiatalra, akik viszonzásul megtámadták, majd segítséget is hívtak így már húszan voltak egy ellen. A rendőrség bíróság elé állítással fejezte be az ügyet.

Mint arról korábban már beszámoltunk egy 59 éves miskolci férfi március 5-én a délutáni órákban a buszon utazott, miközben mögötte egy fiatal lány és fiú számára zavaró módon rágógumizott. Úgymond a századik sercintés és hangos rágógumi pukkantás után a férfi a fiatalokra szólt, hogy lehetőség szerint fejezzék be a tevékenységüket.

A szóváltást követően a 13 éves fiatalember rátámadt az idősebb férfira, aki a buszvezetőnél talált menedéket. Ezt követően a járműről leszálló fiatalok a közelben lakó rokonaiktól kértek „segítséget”, akik mintegy húszan meg is jelentek a buszmegállóban. A népes táborból hárman bántalmazták is az 59 éves férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az időközben értesített járőrök a helyszínen elfogták, és őrizetbe vettek három támadót, két nőt és egy férfit, akikkel szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság. A hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezte be az ügyet. A taláros testület április 4-én a két nővel szemben 200 000 forint pénzbüntetést szabott ki, amely az ügyészi fellebbezés miatt nem emelkedett jogerőre, míg harmadik társuk 8 hónap börtönbüntetést kapott, amely végrehajtását a bíróság három évre felfüggesztette, az ítélet ezen személy vonatkozásában jogerős.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda