És mert képpel teljes ez a történet, alább látható a zsidóimádó államtitkár, aki az MSZP főpolgármester-jelöltjéhez vagy a saját főnökéhez hasonlóan izraeli kitűzővel élteti a cionista népirtó államot a felvásárlók nagykövetének társaságában:

Korábban írtuk: Izrael biztonsága Magyarország számára "személyes kérdés", így a magyar külpolitika lényeges része - jelentette ki Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, Izrael  függetlenségének 63. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.
A tömeggyilkos cionista terrorállamot ünneplő államtitkár azt mondta, akármi történjék is az "arab tavasz" során, az remélhetőleg stabilizálni fogja a régiót. A magyar külpolitika filozófiája az, hogy minden, ami stabilizálja a térséget, jó, és minden ami gyengíti a stabilitást, rossz - fogalmazott Németh. A Marriott Hotelban rendezett fogadáson több ismert közéleti személyiség, köztük Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Tarlós István főpolgármester is részt vett.
Németh Zsolt - aki a "magyar" kormány nevében köszöntötte a vendégeket - arról beszélt: "olyan sok hasonlóság van közöttünk, izraeliek, zsidók és magyarok között, hogy nem is tudjuk megszámolni". Ennek kapcsán utalt a magyar kultúrára, annak "zsidó-keresztény gyökereire", a kálvinista hagyományra, amelyek nagy mértékben az ótestamentumra épül. Azt mondta, ha az ember a magyar irodalom és kultúra kiemelkedő alkotásaira gondol, kiderül, "milyen közel állunk egymáshoz". Egyúttal megjegyezte, hogy Közép-Európában a legnépesebb zsidó közösség Magyarországon él.
Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet az eseményen arról szólt, hogy 63 év ugyan nem nagy idő egy ország történetében, de a fiatal Izrael Állam hosszú utat tett meg. Úgy fogalmazott, országa valóban elégedett lehet, hiszen "egy demokratikus értékeket ápoló, gazdasági és társadalmi vívmányaira büszke országként, szilárd demokráciaként működik egy nagyon bizonytalan állapotú Közel-Keleten".
"Egy dolgot sajnos még nem értünk el, ami rendkívül fontos nekünk, és ez természetesen a béke" - mondta a diplomata (pedig biztosan nagyon szeretnék a békét, azért irtogatják szabályos időközönként a palesztinokat, s azért támadnak rá néha a szomszédaikra is - a szerk.). Megjegyezte, ha Izrael békében élhetne szomszédaival, valószínűleg az egész Közel-Kelet és a világ másként nézne ki. A nagykövet azt hazudta, hogy Izrael "kinyújtja kezét szomszédai felé", kész arra, hogy engedményeket tegyen, két állammal, Egyiptommal és Jordániával békét is tudott kötni.
Aliza Bin-Noun megköszönte Magyarország jó együttműködését Izraellel, úgy fogalmazott, a kétoldalú kapcsolatok kiválók. "Magyarország Izrael egyik legközelebbi barátja a világon" - mondta, és utalt arra, hogy a két népben "nagyon sok a közös érték", a zsidó közösség nagyon fontos szerepet játszott Magyarország történetében (ami kivételesen igaz, elég csak Kun-Kohn Bélára vagy Rákosi-Rosenfeldre gondolni - a szerk.).
(MTI nyomán)