...azaz: dehogy patkányok. Még azok is sokszor hasznosabbak (egy érdekes, aknakereső, angol WC-t használó patkányokról beszámoló cikk ITT) és (összességében) sokkal-sokkal kevesebb kárt okoznak az országnak, mint a cigányok. De vissza a nádudvari témára...
A mai, mivel fideszes, így alaptalan cigányellenes hangulatkeltéssel és így a Jobbik szekerének tolásával igazán nem vádolható Magyar Nemzet nyíltan, többször is megírta, hogy a nádudvari támadók (előzmény, megrázó képekkel és videóval, ITT), mit ad Isten, cigányok. (Ha valaki esetleg kételkedett volna a származásukban...) Egyéb, mivel a cigókra nézve igencsak dehonesztáló, máshol (pl. a rajvédő médiumokban) nem elhangzó/publikált információk is találhatók a cikkben: például az, hogy kéjjel, röhögve verték félholtra az idős nénit.
Apropó, mai papírsajtó. Tudják-e, hogy a kormány által állami (MTV-s, Duna TV-s, Magyar Rádiós) hirdetésekkel, azaz adófizetői pénzek tíz/százmillióival immár két hete teletömött MSZP-s, ballib-rajvédő Népszabadság hány szót szentelt ma az ügynek? Akárcsak az elmúlt pár nap során (amikor a Nemzet szintén írt a dologról), ma sem írtak egy büdös szót sem. Megint „nem volt hely” biztos. Volt helyette viszont ma is egy teljes oldalas cigánysajnáltató anyag arról, hogy a nácifasiszta gyöngyöspatai jobbikosok hogy fenyítik szegíneket. (Erre biza' volt hely.) Az anyagot ki más, mint a mi jó Ónody-Molnár Dóránk írta. A cikk végén található szekcióból meg az derült ki, hogy Csillag Ádám (természetesen zsidó származású) dokumentumfilm-rendező Gyöngyöspatai közmunkaszolgálat címmel rendez/forgat egy sorozatot, természetesen tele hazugságokkal (egy ilyenre példa ásványvíz-ügyben ITT). A cím egy részének kiemelése tőlünk: Észre tetszettek venni a „finom” utalást a nemzetiszocialista „munkaszolgálat”-ra? Ügyesen, már a címben is nácizik a mi áldott zsidónk...
Kíváncsiak vagyunk, hogy ezt is támogatja a mi jó kulturális kormányzatunk (a jó Szőcs Géza meg a többi akasztófavirág), ahogy a szintén állami (adófizetői) pénzen cigósajnáltató, magyarnácizó, -gyalázó hulladékot forgató fliegaufot meg a többi senkiházit – meg, persze, súlyos tíz/százmilliókat a zsidók kedvenc lapját, a 16%-os MSZP-s tulajdonban levő Népszabót. Zsidesz - MSZP nagykoalíció, sajtópénzelés-szinten...
A mai Magyar Nemzetben van pár másik, cigánytémájú, érdekes cikk is. A csepeli gyilkosságokkal foglalkozó anyagukban pl. a következő megállapítás is megtalálható: "Csízner Zoltán, az NNI vezetője a [csepeli gyilkosságokról tartott sajtó]tájékoztatón … a banda erőszakosságát azzal szemléltette, hogy a holttestek állapota, haláluk oka még a sokat tapasztalt bűnügyi helyszínelőket is meglepte. Mint mondta: „Nem szeretnénk részletekbe bocsátkozni az elkövetés módjáról, ami ott történt, annyira brutális, hogy a horror enyhe kifejezés a leírására." (kiemelés tőlünk – igen, cigányaink megint kitettek magukért...). Ne feledjük: ahogy azt a Nemzet oly sokszor (legutóbb pl. okt. 1.-én) leszögezte, a csepeli hajléktalan gyilkosok jó része? mindegyike? cigány. Azoké, akiket a Népszabadság csak és kizárólag magyarként aposztrofál. A mocskok... és ezeket támogatja a Fidesz iszonyú reklámpénzekkel...
Visszatérve az idős néni félholtra verésére, a Nemzet mai cikke következik. Mivel saját szkennelésű, így a Neten csak és kizárólag nálunk olvasható:
Telefonjáért verték félholtra
Tizenhárom éves gyerekek támadtak rá háza udvarán a nádudvari asszonyra
Mobiltelefonjáért vert össze és rugdosott meg két cigány (Kuruc.info: még egyszer: a származás egyértelműsítése az eredeti Magyar Nemzet-cikkben) gyerek egy 82 éves asszonyt szeptember utolsó napjaiban Nádudvaron. A 13 éves fiúk beismerték tettüket, de koruk miatt nem büntethetők. Szabó Istvánné most a debreceni Kenézy-kórház intenzív osztályán lábadozik.
Szabó Istvánnéra szeptember 29-én délben támadt rá a két 13 éves fiú Nádudvaron, a város központjában lévő Ady téri otthonában. Előbb husánggal ütlegelték nevetve, majd egy gereblye nyelét törték el a rajta. Testét az arcától a lábáig összeverték, többször fejbe vágták, megrugdosták és egy bordáját is eltörték. A verés hatására sokkos állapotba kerülő áldozathoz a segélykiáltásaira odarohanó szomszédok hívtak mentőt. A debreceni Kenézy-kórházba szállították, jelenleg az intenzív osztályán ápolják.
Az idős asszony a kórházban nyilatkozott lapunknak. Elmondta, egyedül él nádudvari otthonában, férje négy éve meghalt, unokája pedig - akit lánya 2000-.ben bekövetkezett halála óta ő nevelt - már nem lakik vele. Portáját nem védi semmi az idegenektől, mert a kert végénél építkezés folyik, és ezért nincs kerítés. Az idős asszonyhoz gyakran jártak cigány gyerekek, kértek tőle gyümölcsöt, és ő adott is, engedte, hogy felmásszanak a fára, és szedjenek, amennyi tetszik.
- Mielőtt nekem támadtak, nem gondoltam semmi rosszra - idézte fel a történteket az idős asszony.
Bejöttek, ahogy szoktak. Először még kedvesek voltak, azt mondták, felmásznak ők a fára, hogy nekem ne kelljen. Aztán eltűntek - talán bementek a házamba, a mobiltelefonomért, nem tudom -, s csak arra emlékszem, hogy amikor előkerültek, husáng volt a kezükben. Ütlegelni kezdtek nevetve, és amikor mondtam, hogy ne csinálják, mert fáj, még jobban ütöttek. Aztán széttörték rajtam a gereblyét. A jajgatásomra jöttek a szomszédaim, kiabáltak, hol tetszik lenni, Bori néni.
Évek óta egy testembe épített defibrillátorral élek, mert 1992-ben volt egy infarktusom, és bármikor leállhat a szívem. Csoda, hogy túléltem ezt az egészet - mondta, és mutatta a testén lévő sérüléseket, az arcát, felsőtestét, lábát és karjait borító sötét véraláfutásokat. - Most már kicsit könnyebb, mint ez után a szörnyűség után, de még nagyon fáj mindenem - panaszolta.
A rendőrség a mentőktől szerzett tudomást a támadásról - közölte Kelemen Éva, a hajdú-bihari főkapitányság szóvivője. Az áldozat meghallgatásakor nem tudta megmondani, kik voltak a bántalmazói, csak annyit közölt, hogy 10-12 év körüli gyerekek lehettek.
Az általános iskolában kérdezősködve azonban kiderült, hogy két helybéli 13 éves fiú lehetett a tettes. Házkutatást tartottak náluk, és az egyiknél megtalálták az idős asszony mobiltelefonját, lakáskulcsait és az asztali óráját. A fiúk a kihallgatáskor elismerték a bűncselekmény elkövetését, de koruk miatt nem büntethetők - fűzte hozzá a szóvivő.
Az ügyről szerettük volna megkérdezni Beke Imrét, a város polgármesterét és Boros Lajosnét, a Kövy Sándor Általános Iskola igazgatóját, de lapzártáig egyiküket sem értük el.
Friss #1: hadd válaszoljunk Borbély Sándor olvasónk kérdésére („A cigány önkormányzati képviselőket mikor méltóztatnak megkérdezni? Mert azok is állatok de beszélni vagy vakogni tudnak tán?”). A válasz közismert és cigóönkormányzataink által oly sokszor elmondott: ilyenkor mossák a kezeiket, és jön a „nem vagyunk felelősek azért, hogy egyes cigány származású emberek mit csinálnak”. Amit többek között pl. a zalai buszos terrornál is eljátszottak. Persze közpénzen (állami CKÖ-támogatásokon) jól elvannak, azzal szííípen eluzsorázgatnak – ahogy a minap Gadnán vagy Kompolton történt. Ahogy azt már olyanyiszor leszögeztük: a CKÖ-k semmiféle hasznos dolgot nem csinálnak (pl. a népük képzése, felemelése, kivakarása a sz@rból, jó útra, törvénytiszteletre térítése), ráadásul a CKÖ-sök 99,999%-a sittesbűnöző. Ami nem véletlen, hiszen általában az uzsorások és egyéb bűnözők azok, akik képesek megvásárolni a cigó „földijeik” szavazatait, hogy aztán CKÖ-sök lehessenek, és így még több (most már állami) pénzt és támogatást nyúlhassanak le. Ergó: minden CKÖ-t kötelezően meg kell szüntetni, de legalábbis az állami támogatásukat le kell állítani. Ha a svábok, tótok stb. ingyen és bérmentve tudják a saját kultúrájukat ápolni, népdalköröket stb. rendezni, akkor a cigók vajon erre miért nem képesek?(Tudjuk, költői a kérdés. Az Emberiség Pestiséről, erről a minden normálisabb országban tűzzel-vassal üldözött söpredékről, Magyarország tönkretevőiről van szó.)
Friss #2: nos, ha már az előző frissítésben úgyis a CKÖ-kről esett szó, álljék itt egy szintén nádudvari, aug. 11-i csemege (forrás):
„A Nádudvari Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, Horváth Tibor kezdeményezésére közbiztonsági kerekasztal ülést tartottak július 11-én Nádudvaron, melyen részt vettek az önkormányzat, a Hajdúszoboszlói rendőrség, a nádudvari polgárőrség és a mezőőrség képviselői is.
 A megbeszélés fő témája a helyi bűnözés visszaszorítása, kiemelten a külterületi, elsősorban mezőgazdasági jellegű lopások csökkentése volt. Az érintettek és a NCKÖ elnöke megállapodtak abban, hogy a kerekasztalt negyedévente összehívják a minél sikeresebb bűnüldözés érdekében.
Horváth Tibor H -B megyei képviselő és CKÖ elnök”
Nos, ahogy az látható, a CKÖ itt sem csinált semmit az általuk is ismerten bűnöző földijeikkel. Nem magyarázták el nekik, hogy talán a saját tenyésztőiket, életben tartóikat nem kéne szórakozásból, röhögve félholtra verni. Persze, nagyban verték a mellüket, hogy majd „oda fognak hatni”. Hát nem, nem "hatottak oda": majdnem két hónap telt el a fogadkozásuk óta, és az „eredmény” ez a lincselés. Meg a kismillió egyéb, ahogy az a most bemásolt cikkből kiderül, szintén cigányok által elkövetett bűncselekmény. Hát ennyire érdemes pénzelni a semmittevő, csak az állami pénzt lenyúló CKÖ-ket... ugye, hogy igazunk volt az 1. frissítésben, amikor kivétel nélkül az összes CKÖ megszüntetését javasoltuk?