Az elmúlt másfél héten gyakorlatilag napi szinten szóvá tettük (legutoljára ITT), hogy a „magyar” közszolgálati TV-ket (M1, M2, Duna TV) a múlt héten negyed-, ezen a héten már egyenesen féloldalas (ma pl. a 10. oldalon található) hirdetésekben ajánlották a Népszabadság olvasói figyelmébe. Azé a Népszabadságéba, amely – többek között – Kertész Ákos melletti kiállásával is elévülhetetlen „érdemeket” szerzett. Akárcsak a Szombat zsidómagazin. És amely, nem mellesleg, 16%-os MSZP-tulajdonban van.

Nem szabad nem hangsúlyozni, hogy a „közszolgálati” médiumok költségvetése a kakukktojás: az, amit megemeltek, egész pontosan a 2011-es 58,5 helyett jövőre már 64,8 milliárdra. A különböző cigófelzárkóztató, azaz eleve pénzkidobásnak minősíthető programok mellett (új videó ITT), természetesen. Minden másból kőkeményen lefaragtak „derék” fideszeseink. Úgy látszik, olyan sok elpocsékolható pénzünk van, hogy még a Népszabadság elvtársi megsegítésére is futja.

Nos, az ügy ma még az amúgy fideszes, így az „anyapártnak” nem szívesen „beszóló” Magyar Hírlapnál is kivágta a biztosítékot, ami már magában jelzi, hogy mennyire fajsúlyos témáról van szó. Mai vezércikkükben – a mi másfél hetes „károgásunk” után - szintúgy szóvá teszik a dolgot: „Aligha tartozik szorosan a kulturális élet (?) anomáliáihoz az, ami a közszolgálati televízió háza táján történik, ám nem tanulságok nélkül való, milyen (szakmai?) hevülettel ront rá az ott esett változások végett a baloldali sajtó. Sehogy se fér a fejükbe, miért lett szorosabb az együttműködés a Duna Televízió és az MTV két-két csatornája közt, de azt jó néven veszik, ha fél újságoldalon hirdet náluk és fizet nekik [a ballib médiumoknak] az általuk támadott köztestület. Nekünk ez nem fér a fejünkbe, de nekik még fér (köz)pénz a zsebükbe.” (kiemelés tőlünk.)

Az akkoriban összehasonlíthatatlanul normálisabban politizáló, országot vezető Zsidesz ugyanezt csinálta 1998 és 2002 között. Akkor is abban bíztak, hogy ha nemcsak hogy nem lehetetlenítik el a balliberális sajtót, hanem egyenesen támogatják, akkor az nem fogja őket kicsinálni. 2002-ben láttuk az „eredményt”. Úgy tűnik, a fijjug nem tanulnak a hibáikból, és ugyanazokat elkövetik most is. Mindezt a mi adóforintjainkból. Már csak egy kérdés marad: biztos, hogy tényleg nemzeti kormány az, amely még ezt a dolgot is elcseszi, az egyéb kérdésekről (cigánybűnözés stb.) nem is beszélve? Szóban nemzeti, tettben viszont, finoman szólva, nem az. Melyik nemzeti kormány támogatná azt a sajtóterméket, amely nyíltan a magyarok ellen foglal állást? Nem, nem csupán  Kertész Ákos kapcsán. Eleve nem lehet nem hazaárulónak, többségi nemzet-ellenesnek tartani egy olyan médiumot, amely azt mondja, hogy tulajdonképpen örülnünk kellene annak, hogy időseink a cigányok csicskásai, rabszolgái lehetnek, hogy naponta csak egyszer kapnak enni, akkor is moslékot, hogy egy hideg, huzatos istállóban kell élniük, bilincsekben, a saját ürülékükben, vizeletükben – ahogy az EBBEN az esetben is történt.

"Köszönjük", Fidesz-szavazók! Tényleg azt akarták, hogy közpénzből ugyanazt a balliberális, nemzetellenes brancsot támogassák, mint az MSZP-kormány? Erre szavaztak?