Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Olvasó: Ne dolgozzunk, menjünk inkább szociálisra!

Reklám

Kedves Kuruc.Info!

A mellékelt cikk egész friss. Csupán az érdekesség és a tanulság kedvéért továbbítom Nektek.


(MNO nyomán)


A segélyeket már kifizették, de a közalkalmazottaknak még várniuk kell a bérükre a csõdbe jutott Tiszaderzsen.
A tiszaderzsi önkormányzat már felvette a kapcsolatot a kijelölt pénzügyi gondnokkal. A csõdbiztos január 21-én találkozik a képviselõ-testülettel és a polgármesteri hivatal dolgozóival. Közben pénteken a pénzügyi gondnok jóváhagyásával kifizették a januári segélyeket.

A közalkalmazottak egyelõre még nem kapták meg bérüket, tõlük türelmet kér a polgármester. dr. Herédy Dezsõ elmondta, hogy most az adósságrendezési bizottság megalakítása és a válságköltségvetés elõkészítõ munkálatai vannak napirenden a faluban.
 

Nem kell nagy lángésznek lenni, hogy rájöjjünk: a munkakerülõ cigók a fontossági sorrendben megint mérföldekkel megelõzik a "gazdatestet" alkotó magyarokat, akiken élõsködnek.
Szegény kis báránylelkû elnyomott honfitársainktól miért nem lehetett egy kis haladékot kérni? Õk miért nem türelmesek? Aki dolgozik, annak nem kell kifizetni a számlákat, enni adni a gyereknek, az már nem is számít?
A cikkben említett válságköltségvetés pedig drága pénzen azt fogja taglalni, hogy akik "szocálison vannak" hogyan jussannak mielõbb és zökkenõmentesen a pénzükhöz, lehetõleg úgy, hogy munkában megfáradt testüket még a postáig se kelljen elvonszolni, hanem a postás vigye ki a "fizetséget".
Megéri dolgozni így?! A munkaviszonyt egyre jobban kiüresítik (ld. a munka törvénykönyve tervezett változtatásai!), és lassan már szégyenkezve kell vállalnunk, hogy igen, én is alkamazásban állok. Ne legyünk restek, menjünk hát mi is szociálisra - ahogy azt az avatott nem ma barnult szakértõk csak nevezni szokták!
A cikkbõl is látszik, hogy a szociális segélyt nem lehet felmondani, és olyan rossz helyzet sem állhat elõ, hogy ne fizessenek ki, ráadásul még a fotelbõl sem kell felkelni, mert a Magyar Posta házhoz hozza. Ha pedig nem vagyunk elégedettek a kiszolgálással, akkor a "Hol a pics*ba voltál te g*ci a fizetségemmel!" felkiáltással döfjük combon a gizda kis magyar postást! Ha akkora liberalizmus van, akkor úgysem kapunk érte semmit, mivel nap mint nap van példa súlyosabb cselekedetekre is következmény nélkül!!!
Ha a szomszéd kutyája felugat bennünket, és ezért szóváltásba keveredünk vele, vagy csak pénz kell, nosza küldjük át a 14 éves kor alatti gyermekünket, aki majd agyonveri. Jó esetben már délután hazaengedik, vagy legkésõbb másnap!
Ez kurvaország, csakhogy mi is szeretnénk itthon végre otthon lenni! Meddig fog ez így menni? Mert már évekkel ezelõtt is nagyon tele volt a batyunk!
 
Üdvözlettel:
L.A.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready