Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:00 Letérdelt a kormányzat a buzilobbi előtt: felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be15:48 Belgiumban szombattól kötelező a maszkviselés15:04 Kásler: az Árpád-házi dinasztia a mai Afganisztán északi részén alakult ki 4500 évvel ezelőtt14:55 Apa-fia kristálybiznisz folyt Gyöngyösön14:24 Az érem másik oldala13:57 Kizuhant egy négyéves kislány egy kőszegi ház második emeleti ablakából 13:50 Vádemelést javasol a rendőrség a szentendrei "palántaültetők" ellen13:23 Ismét ki lehet végezni a szövetségi bíróságok által halálra ítélt gyilkosokat az USA-ban - az EU (!) nem győz tiltakozni12:53 Molotov-koktélokat képzeltek a megszállók két sétálgató palesztin kezébe12:31 Az elvtársak sértődékenyek, ha szóba kerül az ujgurelnyomás12:11 Megérkezett a zseniális mini léghűtő a kánikula ellen (x)11:39 Motorbalesetben vesztette életét egy fideszes országgyűlési képviselő11:13 Nem jött be az Alzának a Black Friday Matter10:56 Moszkva: immunitást alakított ki az első klinikailag tesztelt orosz Covid-19-vakcina10:46 Jegybank: maradjon meg a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: Cigánysegélyezés helyett új magyar nemzetépítő programot!

Reklám

A mai magyarországi költségvetés évi több ezer milliárdot kitevő tétele a cigány „segíly”. Nemzetéért felelősen gondolkodó magyar állampolgárként úgy gondolom, hogy ennek a jelenlegi formában semmi értelme nincsen. Újratermeli több generációra prognosztizálhatóan a szellemi éjsötétséget, a nyomort, a bűnözést, a prostitúciót és a magyarellenességet.
Azok az emberek, akik e nemzet javára és dicsőségére nem hajlandók semmit sem áldozni, sem munkával, sem anyagilag, sem erkölcsileg, magyar adófizető tisztességes állampolgárok pénzéből ne kapjanak egyetlen fillért sem!
Hazánkban rengeteg hasznos, nemzetépítő program finanszírozására föl lehetne használni a szétszórt ezer milliárdokat! Például nagyon sok történelmi emlékhelyünket a tatárjárás után, vagy kisebb számban előtte emelt várunkat gyönyörűen helyre lehetne állítani, amire már vannak is követendő példák (Visegrád, Sümeg, Füzér stb.), ám ezen történelmi emlékhelyeink egykori pompájukban történő rekonstrukciójához is még további milliárdokra lenne szükség.
Fejleszteni kellene továbbá botrányos állapotban lévő közlekedési infrastruktúránkat, hiszen közútjaink, főútvonalaink botrányos állapotban vannak, Ukrajna és Románia mára már jobb helyzetben van nálunk, noha még jó tíz évvel ezelőtt is egy erdélyi vagy kárpátaljai út után – jobb esetben – műszeres futómű-beállításra kellett vinnie az embernek az autóját. Vasúti közlekedésünk – miután a MÁV-ot elvtársaink amúgy is szétrabolták – közbotrány. A gyorsvonatok, intercityk sebessége ugyanannyi, mint a Horthy-korszakban, hetven évvel ezelőtt! Csakhogy akkoriban a 120 km/óra sebesség eurokompatibilis volt. Ma már egy kicsit – például a francia TGV-vel összevetve – kínos.
A fentiek mellett még számos építő javaslatot tudnék tenni, melyekhez sok pénz szükséges. Hazánk ma ezer sebből vérzik. Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy ingyenélő, magyarellenes bűnözőket saját pénzünkből tartsunk el!

Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready