2020. április 3., péntek, Buda, Richárd, Hóvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:05 Szerbia kijárási tilalmat hosszabbított, Észak-Macedónia járvány elleni küzdelem helyett inkább NATO-csatlakozást ünnepel10:31 623-ra nőtt a fertőzöttek száma, újabb öt halálos áldozat10:19 A visegrádi devizák erősödésére számít a Reuters - egy év múlva 340 forint lesz szerintük egy euró10:02 Orbán: egyszeri 500 ezer forintot kapnak az egészségügyi dolgozók, szerdán döntenek a kijárási korlátozásokról09:28 Nagy lendületben a "zöld autók" idehaza is09:12 Négyórás a várakozási idő Nagylaknál08:57 Jókora többletköltséget jelent az olimpia elhalasztása08:32 Kamion és személyautó találkozása miatt torlódik az M0-s a Ráckevei Duna-ág hídjánál08:23 Nemzeti gyásznap lesz holnap Kínában08:06 Te sem kapsz sehol arcmaszkot? Itt elérheted a megbízható, FFP2-es típust! (x)07:54 Osztrák államfő: hozzá kell szoknunk az "újfajta hétköznapokhoz"07:31 Feltárták a szervezet D-vitamin-előállítását befolyásoló génváltozatokat06:54 Fertőzött vetőburgonya érkezett Hollandiából22:43 Vádat emeltek az egyik gyurcsányista ripacs ellen22:15 Az amerikai idősottonokban meredeken emelkedik a halálozások aránya
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: Cigánysegélyezés helyett új magyar nemzetépítő programot!

Reklám

A mai magyarországi költségvetés évi több ezer milliárdot kitevő tétele a cigány „segíly”. Nemzetéért felelősen gondolkodó magyar állampolgárként úgy gondolom, hogy ennek a jelenlegi formában semmi értelme nincsen. Újratermeli több generációra prognosztizálhatóan a szellemi éjsötétséget, a nyomort, a bűnözést, a prostitúciót és a magyarellenességet.
Azok az emberek, akik e nemzet javára és dicsőségére nem hajlandók semmit sem áldozni, sem munkával, sem anyagilag, sem erkölcsileg, magyar adófizető tisztességes állampolgárok pénzéből ne kapjanak egyetlen fillért sem!
Hazánkban rengeteg hasznos, nemzetépítő program finanszírozására föl lehetne használni a szétszórt ezer milliárdokat! Például nagyon sok történelmi emlékhelyünket a tatárjárás után, vagy kisebb számban előtte emelt várunkat gyönyörűen helyre lehetne állítani, amire már vannak is követendő példák (Visegrád, Sümeg, Füzér stb.), ám ezen történelmi emlékhelyeink egykori pompájukban történő rekonstrukciójához is még további milliárdokra lenne szükség.
Fejleszteni kellene továbbá botrányos állapotban lévő közlekedési infrastruktúránkat, hiszen közútjaink, főútvonalaink botrányos állapotban vannak, Ukrajna és Románia mára már jobb helyzetben van nálunk, noha még jó tíz évvel ezelőtt is egy erdélyi vagy kárpátaljai út után – jobb esetben – műszeres futómű-beállításra kellett vinnie az embernek az autóját. Vasúti közlekedésünk – miután a MÁV-ot elvtársaink amúgy is szétrabolták – közbotrány. A gyorsvonatok, intercityk sebessége ugyanannyi, mint a Horthy-korszakban, hetven évvel ezelőtt! Csakhogy akkoriban a 120 km/óra sebesség eurokompatibilis volt. Ma már egy kicsit – például a francia TGV-vel összevetve – kínos.
A fentiek mellett még számos építő javaslatot tudnék tenni, melyekhez sok pénz szükséges. Hazánk ma ezer sebből vérzik. Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy ingyenélő, magyarellenes bűnözőket saját pénzünkből tartsunk el!

Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready