2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: Cigánysegélyezés helyett új magyar nemzetépítő programot!

Reklám

A mai magyarországi költségvetés évi több ezer milliárdot kitevő tétele a cigány „segíly”. Nemzetéért felelősen gondolkodó magyar állampolgárként úgy gondolom, hogy ennek a jelenlegi formában semmi értelme nincsen. Újratermeli több generációra prognosztizálhatóan a szellemi éjsötétséget, a nyomort, a bűnözést, a prostitúciót és a magyarellenességet.
Azok az emberek, akik e nemzet javára és dicsőségére nem hajlandók semmit sem áldozni, sem munkával, sem anyagilag, sem erkölcsileg, magyar adófizető tisztességes állampolgárok pénzéből ne kapjanak egyetlen fillért sem!
Hazánkban rengeteg hasznos, nemzetépítő program finanszírozására föl lehetne használni a szétszórt ezer milliárdokat! Például nagyon sok történelmi emlékhelyünket a tatárjárás után, vagy kisebb számban előtte emelt várunkat gyönyörűen helyre lehetne állítani, amire már vannak is követendő példák (Visegrád, Sümeg, Füzér stb.), ám ezen történelmi emlékhelyeink egykori pompájukban történő rekonstrukciójához is még további milliárdokra lenne szükség.
Fejleszteni kellene továbbá botrányos állapotban lévő közlekedési infrastruktúránkat, hiszen közútjaink, főútvonalaink botrányos állapotban vannak, Ukrajna és Románia mára már jobb helyzetben van nálunk, noha még jó tíz évvel ezelőtt is egy erdélyi vagy kárpátaljai út után – jobb esetben – műszeres futómű-beállításra kellett vinnie az embernek az autóját. Vasúti közlekedésünk – miután a MÁV-ot elvtársaink amúgy is szétrabolták – közbotrány. A gyorsvonatok, intercityk sebessége ugyanannyi, mint a Horthy-korszakban, hetven évvel ezelőtt! Csakhogy akkoriban a 120 km/óra sebesség eurokompatibilis volt. Ma már egy kicsit – például a francia TGV-vel összevetve – kínos.
A fentiek mellett még számos építő javaslatot tudnék tenni, melyekhez sok pénz szükséges. Hazánk ma ezer sebből vérzik. Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy ingyenélő, magyarellenes bűnözőket saját pénzünkből tartsunk el!

Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready