2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: Cigánysegélyezés helyett új magyar nemzetépítő programot!

Reklám

A mai magyarországi költségvetés évi több ezer milliárdot kitevő tétele a cigány „segíly”. Nemzetéért felelősen gondolkodó magyar állampolgárként úgy gondolom, hogy ennek a jelenlegi formában semmi értelme nincsen. Újratermeli több generációra prognosztizálhatóan a szellemi éjsötétséget, a nyomort, a bűnözést, a prostitúciót és a magyarellenességet.
Azok az emberek, akik e nemzet javára és dicsőségére nem hajlandók semmit sem áldozni, sem munkával, sem anyagilag, sem erkölcsileg, magyar adófizető tisztességes állampolgárok pénzéből ne kapjanak egyetlen fillért sem!
Hazánkban rengeteg hasznos, nemzetépítő program finanszírozására föl lehetne használni a szétszórt ezer milliárdokat! Például nagyon sok történelmi emlékhelyünket a tatárjárás után, vagy kisebb számban előtte emelt várunkat gyönyörűen helyre lehetne állítani, amire már vannak is követendő példák (Visegrád, Sümeg, Füzér stb.), ám ezen történelmi emlékhelyeink egykori pompájukban történő rekonstrukciójához is még további milliárdokra lenne szükség.
Fejleszteni kellene továbbá botrányos állapotban lévő közlekedési infrastruktúránkat, hiszen közútjaink, főútvonalaink botrányos állapotban vannak, Ukrajna és Románia mára már jobb helyzetben van nálunk, noha még jó tíz évvel ezelőtt is egy erdélyi vagy kárpátaljai út után – jobb esetben – műszeres futómű-beállításra kellett vinnie az embernek az autóját. Vasúti közlekedésünk – miután a MÁV-ot elvtársaink amúgy is szétrabolták – közbotrány. A gyorsvonatok, intercityk sebessége ugyanannyi, mint a Horthy-korszakban, hetven évvel ezelőtt! Csakhogy akkoriban a 120 km/óra sebesség eurokompatibilis volt. Ma már egy kicsit – például a francia TGV-vel összevetve – kínos.
A fentiek mellett még számos építő javaslatot tudnék tenni, melyekhez sok pénz szükséges. Hazánk ma ezer sebből vérzik. Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy ingyenélő, magyarellenes bűnözőket saját pénzünkből tartsunk el!

Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready