2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: takarodjon Orbán a nemzeti oldalról!

Reklám

Összenőtt, ami összetartozott!

Itt az ideje, hogy Fidesz-ügyben végre minden magyar állampolgár tisztán lásson. Sokan sejtettük már az ún. rendszerváltoztatás kezdetétől, hogy ezzel a párttal valami nincsen rendben. Már ami a dolog azon részét illeti, hogy a Fidesz keresztény, jobboldali, nemzeti, tradicionális értékeket képviselő politikai formáció lenne.
Az elmúlt időszakban többször is színt vallottak fideszes politikusok – csupán néhány közismert példát említve, Orbán Viktor pártelnök a mai politikai apokaliptikus időkben az ellenséges Kéri László „politológus” által szervezett fórumon a Magyar Gárda ellen tesz minősíthetetlen kijelentést (vajon ígérete ellenére miért nem azokat a szerencsétlen, 2006 őszén nyomorékra vert magyar embereket védi, akiket az aljas Gergényi terrorista pribékjei akartak meggyilkolni e gyászos év véres őszén?), továbbá azt is megtudhattuk szeretett „Viktorunktól”, hogy 2006-ban eleve bukásra játszott (vajon mi okból?). Nos, akkor miért kellett mozgósítani több tízezer – egyébként tisztességes, magyar hazafi – fideszes aktivistát? A továbbiakat illetően megemlíthetem azt a gyalázatot, amikor Deutsch Tamás aljas módon megtámadta apósát, a kiváló magyar történészt, Für Lajost Magyar Gárda-ügyben.
A legújabb belpolitikai fejlemény pedig az, hogy Orbán Viktor levelet intézett régi, meghitt barátjához, az SZDSZ új elnökéhez, Fodor Gáborhoz. A levél alapgondolata, hogy az SZDSZ-nek meg a Fidesznek együtt kell Magyarországot kivezetnie abból a válságból, ahová a mostani ún. elit 18 esztendő alatt taszította!

Nos, úgy gondolom, hogy a Fodor Gábor elnöksége alatt álló párttal egy magyar konzervatív párt elnökének semmiféle közös témája nem lehet. A hazáját szerető magyar emberként nem kérek abból, hogy az SZDSZ nevezetű poszt-ÁVH-s, hazaárulók pártjával egy állítólagos jobboldali, keresztény, konzervatív pártnak bármilyen közös ügye legyen. Vezénylő Tábornok Urunk bebizonyította – a Likud meg Tom Lantos előtti hajbókolásával is –, hogy a nemzeti oldalon nincsen keresnivalója!
Abból a hazaárulásból, ami ebben az országban csaknem 20 esztendeje folyik, elég volt!

Lipusz Zsolt
középiskolai tanár
Nyíregyháza
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready