2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz Zsolt: takarodjon Orbán a nemzeti oldalról!

Reklám

Összenőtt, ami összetartozott!

Itt az ideje, hogy Fidesz-ügyben végre minden magyar állampolgár tisztán lásson. Sokan sejtettük már az ún. rendszerváltoztatás kezdetétől, hogy ezzel a párttal valami nincsen rendben. Már ami a dolog azon részét illeti, hogy a Fidesz keresztény, jobboldali, nemzeti, tradicionális értékeket képviselő politikai formáció lenne.
Az elmúlt időszakban többször is színt vallottak fideszes politikusok – csupán néhány közismert példát említve, Orbán Viktor pártelnök a mai politikai apokaliptikus időkben az ellenséges Kéri László „politológus” által szervezett fórumon a Magyar Gárda ellen tesz minősíthetetlen kijelentést (vajon ígérete ellenére miért nem azokat a szerencsétlen, 2006 őszén nyomorékra vert magyar embereket védi, akiket az aljas Gergényi terrorista pribékjei akartak meggyilkolni e gyászos év véres őszén?), továbbá azt is megtudhattuk szeretett „Viktorunktól”, hogy 2006-ban eleve bukásra játszott (vajon mi okból?). Nos, akkor miért kellett mozgósítani több tízezer – egyébként tisztességes, magyar hazafi – fideszes aktivistát? A továbbiakat illetően megemlíthetem azt a gyalázatot, amikor Deutsch Tamás aljas módon megtámadta apósát, a kiváló magyar történészt, Für Lajost Magyar Gárda-ügyben.
A legújabb belpolitikai fejlemény pedig az, hogy Orbán Viktor levelet intézett régi, meghitt barátjához, az SZDSZ új elnökéhez, Fodor Gáborhoz. A levél alapgondolata, hogy az SZDSZ-nek meg a Fidesznek együtt kell Magyarországot kivezetnie abból a válságból, ahová a mostani ún. elit 18 esztendő alatt taszította!

Nos, úgy gondolom, hogy a Fodor Gábor elnöksége alatt álló párttal egy magyar konzervatív párt elnökének semmiféle közös témája nem lehet. A hazáját szerető magyar emberként nem kérek abból, hogy az SZDSZ nevezetű poszt-ÁVH-s, hazaárulók pártjával egy állítólagos jobboldali, keresztény, konzervatív pártnak bármilyen közös ügye legyen. Vezénylő Tábornok Urunk bebizonyította – a Likud meg Tom Lantos előtti hajbókolásával is –, hogy a nemzeti oldalon nincsen keresnivalója!
Abból a hazaárulásból, ami ebben az országban csaknem 20 esztendeje folyik, elég volt!

Lipusz Zsolt
középiskolai tanár
Nyíregyháza
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready