2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz a templomgyalázó neoávós hordáról: öröklődhet a vallás elleni gyűlölet

Reklám

Kedves Kurucok! Mint az általatok közzé tett híranyag is bizonyítja, a neo- ÁVH-s rohamosztagosok az elmúlt szombaton is hozták megszokott formájukat. A Szabadság téren, az egykori Újépület helyén - Batthyány Lajos mártír miniszterelnökünk rabságának, majd kivégzésének színhelye - emelt borzalmas szovjet obeliszk szomszédságában tüntető nemzeti radikálisok közé államvédelmiseink CR tartalmú könnygázgránátokat lövöldöztek. Az igazán felháborító azonban az volt, amikor a rendőrruhába öltöztetett előemberi horda a Szabadság téri református templom előterébe is könnygázt juttatott, fenyegetőleg lépve fel az istentiszteleten résztvevő nők, gyermekek és idősek ellen is.
Nos, a templom az emberi civilizáció kezdete óta asylum, menedékhely, oda világi,hatósági személy nem tehette be a lábát, s a templom oltalma alá helyezkedő személlyel szemben nem intézkedhetett, s magától értetődően lőfegyverrel nem tüzelhetett az asylum területére. Kiélezett történelmi helyzetekben, például a százéves háború idején persze előfordult, hogy elfajzott, holtrészeg zsoldosbandák fütyültek a tilalomra,  nos, ezen lényekkel kerültek azonos morális szintre szeptember 20-án az adóforintjainkból két éve bennünket terrorizálni próbáló káoszőrök.
Fellépésükkel régi bolsevik-ÁVH-s hagyományt őriznek és visznek tovább. A Rákosi-korszak szürke eminenciása, Gerő Ernő még a spanyol polgárháborúban mint Katalónia hóhéra kolostorokat, kegyhelyeket gyalázott meg elvtársaival. Hiteles tanúvallomások igazolják, hogy Gerő pribékjei apácák koporsóit ásták ki, majd az elhunytak földi maradványait levizelték. Ez az egyház és vallás, illetve a hitüket gyakorló emberek iránti olthatatlan gyűlölet, úgy tűnik, nemzedékről nemzedékre öröklődik a vörös vírustól még napjainkban is erősen fertőzött legfelső rendőri vezetésben.
Üdvözlettel, egy szebb, magyar jövőben bízva: Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready