2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Lipusz a templomgyalázó neoávós hordáról: öröklődhet a vallás elleni gyűlölet

Reklám

Kedves Kurucok! Mint az általatok közzé tett híranyag is bizonyítja, a neo- ÁVH-s rohamosztagosok az elmúlt szombaton is hozták megszokott formájukat. A Szabadság téren, az egykori Újépület helyén - Batthyány Lajos mártír miniszterelnökünk rabságának, majd kivégzésének színhelye - emelt borzalmas szovjet obeliszk szomszédságában tüntető nemzeti radikálisok közé államvédelmiseink CR tartalmú könnygázgránátokat lövöldöztek. Az igazán felháborító azonban az volt, amikor a rendőrruhába öltöztetett előemberi horda a Szabadság téri református templom előterébe is könnygázt juttatott, fenyegetőleg lépve fel az istentiszteleten résztvevő nők, gyermekek és idősek ellen is.
Nos, a templom az emberi civilizáció kezdete óta asylum, menedékhely, oda világi,hatósági személy nem tehette be a lábát, s a templom oltalma alá helyezkedő személlyel szemben nem intézkedhetett, s magától értetődően lőfegyverrel nem tüzelhetett az asylum területére. Kiélezett történelmi helyzetekben, például a százéves háború idején persze előfordult, hogy elfajzott, holtrészeg zsoldosbandák fütyültek a tilalomra,  nos, ezen lényekkel kerültek azonos morális szintre szeptember 20-án az adóforintjainkból két éve bennünket terrorizálni próbáló káoszőrök.
Fellépésükkel régi bolsevik-ÁVH-s hagyományt őriznek és visznek tovább. A Rákosi-korszak szürke eminenciása, Gerő Ernő még a spanyol polgárháborúban mint Katalónia hóhéra kolostorokat, kegyhelyeket gyalázott meg elvtársaival. Hiteles tanúvallomások igazolják, hogy Gerő pribékjei apácák koporsóit ásták ki, majd az elhunytak földi maradványait levizelték. Ez az egyház és vallás, illetve a hitüket gyakorló emberek iránti olthatatlan gyűlölet, úgy tűnik, nemzedékről nemzedékre öröklődik a vörös vírustól még napjainkban is erősen fertőzött legfelső rendőri vezetésben.
Üdvözlettel, egy szebb, magyar jövőben bízva: Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready