„Minden disznó megtalálja a maga dörgölő-fáját”, avagy: „madarat tolláról…”

A világhálón böngészve, egészen véletlenül bukkantam rá arra a cikkre, melyet Szemenyei-Kiss Tamás, a hírhedt, nemzetellenes pszichopata NBH-ügynök írt a www.prherald számára, de ezután Gyurcsány másodblogján, a www.kapcsolat.hu-n is megjelent.

Ez végleg leleplezi Szemenyeit: bizonyítja, hogy a soha nem létezett „Hungarista Hírszolgálat” vezetője kommunista-cionista ügynök. Mint olvasóink bizonyára emlékeznek, korábban már ismertettük e mesébe illő kettős-kém előéletét, tekintettel arra, hogy az még a legtehetségesebb krimiírók fantáziáját is megszégyeníti.

Szemenyei, az állítólagos „ex-hungarista” különböző világhálós fórumokon rágalmaz és gyaláz sokunkat teljesen légből kapott vádakkal! A Kuruc.infót például „cyber-terroristának”, rasszizmussal és a kisebbségek elleni terrorcselekmények elkövetésére buzdítással vádolja. Egyre azon sopánkodik „Kurcsány cyber-védőernyője alatt”, hogy mi „a demokratikus jogállam védőernyője alá húzódtunk”!

Személy szerint rólam azt állítja, hogy erőszakos akciókra buzdítok elvi ellenfeleinkkel szemben, noha ilyesmit sohasem tettem, mivel évtizedek óta keresztény pacifista mozgalmak tagja vagyok. Mindenesetre csak reménykedni tudunk, hogy a Szemenyeiknek csupán óhaja marad a – legalapvetőbb emberi jogok egyike – a szabad véleménynyilvánítás utolsó romjainak felszámolása…

Tarnóczy Szabolcs
Kapcsolódó: