Fontos: mielőtt elolvasná ezt a cikket, feltétlenül nézze meg ezt előtte: - Hazugság, Reakció a neved. Ebből ugyanis kiderül, hogy az alább leírtak egyes részei pusztán pihentagyú fideszesek kitalációja.

Olvasónk írja:
Sziasztok, kurucok!
Egy olyan ügyben írok Nektek, ami újabb példa a zsiráfok térnyerésére a magyar fővárosban.
Néhány hete nyílt meg az V. kerületben a Hotel President. Ennek helyén korábban lakóházak voltak, de a lakókat kitették, s a két szomszédos épületet „valakik” luxusszállodává alakították. A szállodában elnöki lakosztály (pánikszobával!) és helikopterleszálló is várja a „vajonkiket”.
Kik lehetnek azok a „valakik”, akik – miközben a gyurcsánycigányok szétlopják az országot, s a magyar embernek lassan nincs mit ennie – luxusszállodát építenek Budapest közepén? Nem nehéz kitalálni.
Elég, ha csak vetünk egy pillantást a szálloda homlokzatára: itt bizony két hatalmas zsécsillag figyel, valamint gyanúsan kampós orrú alakok reliefjei! Innentől a helyzet egyértelmű.



Már onnan is sejteni lehetett a dolgot, hogy a szállodaépületek felújítása már évek óta zajlott az amúgy csendes Hold utcában, s itt olyan zajt, piszkot, port, sitthegyeket csináltak, amilyeneket csak zsidók tudnak. Ha valaki nem hiszi, járjon utána Tel-Avivban!
S vajon hova néznek a szálloda falán a jelképek, amelyeknek nevében palesztinok millióit mészárolták le és űzték el otthonukból a bibsik? Nos, a Presidenttel szemben két nagy középület van: a „Magyar” Nemzeti Bank és az USA Nagykövetség. Ha tehát a cionista, nemzetvesztő „Nemzeti” bank vezérigazgatója, vagy a szélsőségesen zsidópárti, dzsungelmaki vezette Amerikai Zsidó Államok nagykövete kinéz az ablakán, egyből otthon érezheti magát, hiszen mit lát? Két hatalmas kaftáncsillagot!



Azt se feledjük, hogy a szálloda pár száz méterre található a gyűlöletes szovjet emlékműtől (amit Gyuriék olyan szépen kikezdtek) – talán ez sem véletlen.



S hogy ki az V. kerület vezetője, aki engedélyt adott erre az egészre? Kitaláltátok: a KISZ-cionista Rogán Antal!



S ha utánanézünk, hogy pontosan ki is építette ezt a förmedvényt, további érdekes dolgokat találunk. A beruházó ugyanis a Shalom Szálloda Zrt. Hoppá! Nomen est omen! A Shalom tulajdonosa pedig egy magyargyűlölő zsidó, bizonyos Gerendás József. Ez az undorító cionista jelenleg az 5. kerületben zsideszes önkormányzati képviselő, Rogán jobbkeze. Sőt, 2006-ban a Zsidesz országos listáján is szerepelt (szerencsére nem jutott be, de persze bejutott helyette 386 másik magyarfóbiás cigány- és zsidóbűnöző). Gerendás korábban azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy 2006 elején még a disznókinézetű, szintén nyíltan zsidrák Steiner Pál MSZP-s polgármester alatt – cigányorbánista létére – alpolgármester lett a Belvárosban. Ennyit a cionkommunisták és a Zsidesz állítólagos „szembenállásáról”. Meg arról, mit várhatunk, ha az egész országban a narancsseggűek veszik át a hatalmat.



Tehát egy narancszsidó önkormányzati képviselő levajazta saját önkormányzatánál, hogy adjanak neki engedélyt ennek a mocsoknak a felépítésére, ami miatt a belvárosi magyar emberek évekig nem tudtak közlekedni a Hold utcában, ahol a kerületi piac és háziorvosi rendelő van (még). Azt persze már meg sem említem, hogy a helikopter-leszállópályáról a környékbeli magyar embereket nem kérdezték meg, úgyhogy hamarosan Simon Peresz és barátai fognak körözni a fejük felett, s a gyerekek és az idősek nem tudnak majd aludni a helikopterzúgástól a saját hazájuk fővárosának közepén! Persze a környéken elég sok zsiráf lakik, értük nem kár (Pető Ivánt választották meg képviselőnek, Zsé-Rogánt meg polgármesternek!), de azért még magyarok is maradtak a környéken, akiknek életét megkeseríti majd a „heliport”. Nyilván ez is része annak, hogy a magyarokat kiszorítsák saját otthonaikból, majd hazájukból is.
Ráadásul Gerendásék tervei nem állnak meg a zsiráfhotelnél, forrásaim szerint innen tovább terjeszkednek. A Hold utcai vásárcsarnokot is kinézték maguknak (ez a hoteltől két háznyira van), innen ki akarják telepíteni az árusokat, hogy a csarnokban tárolják a helikoptereket és a vendégek kocsijait, mivel a hotel alá nem épült parkoló). Valami EU-s higiéniai előírásra hivatkozva fogják megszüntetni a piacot. Ennek jó oldala is van, mert a csarnok árusai rengeteg külföldi árut tartanak, s a kis területen összesen három ázsiai büfé (egy kínai, egy thai és egy japán-koreai) is található, tehát itt nem egy hagyományos magyar piacról van szó. Ugyanakkor a legközelebbi bolt, ahol zöldséget és gyümölcsöt is lehet kapni, az Arany János utcai Rotschild – na vajon ki járna jól megint a piac megszüntetésével? Arról nem is beszélne, hogy a nagy forgalom a csarnokkal szembeni háziorvosi rendelő működését is ellehetetlenítené, a betegek járhatnak majd a szomszéd kerületbe, Verókékhoz, vagy pedig megdögölhetnek – nyilván a biboldók ezt akarják.
Állításaim igazolhatók, linket nem adok, mert nem akarom a zsidók pagerankjét növelni, de a „Shalom Szálloda Zrt.”, „Gerendás József”, „Hotel President” szavakra keresve bőven találni forrást.
Reméljük, hogy kormányra kerülve a Jobbik földig rombolja ezt a zsidó szörnyűséget, az elkövetők pedig „jó helyre” kerülnek. Addig viszont maradnak az egyéni kezdeményezések...
Szebb jövőt!
Kuruc Kálmán
Kapcsolódó: