Volt egyszer egy játék, és abban egy eMagyarország, ami történetének mélypontján, majdnem megszűnt létezni, csak a szoftver hibája mentette meg attól, hogy Románia teljesen elfoglalja. Visszaszorultunk Győrbe, Budapesten román zászló lengett, Szeged búzamezőin román cégek arattak, az elkeseredett játékosok egymás után hagyták abba a játékot - eMagyarország a vég kezdetén állt, kilátások, remények nélkül, hogy a nagyhatalom Romániától valaha is visszaszerezhetjük az országot.
Egy nyitott, de csaták nélkül, üresen kókadozó háború, értelmetlen, sehová sem vezető béketárgyalások, ahol az erő pozíciójából tárgyaló románok lehetetlen feltételeket kértek volna. Reménytelenség, vereség, kilátástalanság - ez volt eMagyarország fél évvel ezelőtt.
Így nézett ki:

 
Van egy játék, és abban egy eMagyarország, amelyik lakosságban az eVilág negyedik legnagyobb országa, amelyik nemcsak hogy visszaszerezte, harcban, csaták sorában visszafoglalta régióit Romániától, de nem állt meg, és folytatja a hódítást Ukrajna és Lengyelország felé, Románia felé. Európa térképén már a mi ceruzánk rajzolja át a határokat, már nem elszenvedője, hanem győztesei vagyunk a csatáknak, és bátran támadunk bárkire, aki elénk áll. Szavazóink veszélyt jelentenek az ellenséges országokra, a politikai hatalomátvétel fenyegetése egyben diplomáciai alkupozíció is, szavunkat tisztelik, gazdaságunkat félik, hiszen még fontos nyersanyagok nélkül is erősebb mint sok más országé. A régi, csalódott játékosok is visszatértek, az újak beözönlöttek és felemelték az országot, és együtt erőssé tették - reményeink rózsásak, vágyaink messze túlívelnek a határokon.
Szlovákiát már elfoglaltuk.

A kettő között csupán fél év telt el, néhány karizmatikus elnök, néhány sikeres toborzó cikk, néhány gazdasági zseni és pénzügyi guru, néhány harcos, tank, katona és közlegények serege, néhány diplomata, kém és politikusok -  együtt dolgozva fél év alatt felépítettünk egy erős Magyarországot. Ha részese akarsz lenni egy sikertörténetnek, akkor várunk Téged is! Kérj meghívót itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/harangozo vagy regisztrálj itt: www.erepublik.com
A regisztráció 1 perc, napi 10 perc alatt meg lehet oldani a teendőket. Ha regisztráltál, akkor keress meg!
(Harangozo néven megtalálsz)
Harangozo