Tisztelt Kurucok!

Nem nézek-hallgatok kereskedelmi szennycsatornákat, nem olvasok ún. bulvárlapokat, mégis óhatatlanul szembetalálom magamat – erőszakos nyomulásuk miatt – a benkődániel-félékkel. (pl. reklámok, óriásplakátok).


Egy fővárosi kórházban dolgozom mérnökként, orvosokkal is beszélgetek napi dolgokról, eseményekről, politikáról. Többek között szóba került a „művész úr” és viselt dolgai, beteges önmutogatása is.
Megpróbálom összegezni a kialakult képet.
A ma 63 éves kan családi hátteréről nagyon nehéz kideríteni hiteles adatokat. Volt-e felesége? Hány volt? Nem volt? Valószínűnek tűnik, hogy valamikor volt. Mindenesetre ez elég régen lehetett. A pszichésen láthatóan súlyosan károsodott embernek művész pályafutása során, amikor még maradandót alkotott a zenében, nem volt elég ideje, vagy szándékosan nem fordított elég időt színvonalas férfi-nő kapcsolat kialakítására. Gyakorlatilag ez okozhatta, hogy előjönnek alantas ösztönei, exhibicionizmusa, perverziója, és, mivel a művészeti életben, úgy tűnik, nem tud újat mutatni, kiégett, ebben lát (anyagi) fantáziát. Ebben persze a héberek is pénzt látnak, ezért rendezik meg a mocsok médiában a feleségkeresős akciókat.

Tulajdonképpen erre a korra – a vélhetően több évtizedes rendszertelen, hiányos és beteges nemi élet következményeként – az ondó szintje vészesen megemelkedett, és elérte az agyát. Gyakorlatilag elöntötte azt.

Az utóbbi pár esztendőben saját beteges fantáziája világából kitörve, 63 évesen, ahelyett, hogy magányában olvasna, végrendeletet írna, vagy kollégái pocsék TV-adásait nézné, héber támogatással természetellenesen kitárulkozik, megbotránkoztat, próbál az ország fallosza, tenyészbikája, vezércsődöre lenni.

Ha nem találna ehhez nézőközönséget, akkor már régen a zártosztályon őrjöngene. De sajnos talál. Nézik, beszélgetnek róla, szórakoztatónak, mi több, követendőnek tartják. Természetesen minősíthetők azok a nők is, akik, zömmel fiatalon, ezekben a természetellenes játékban részt vesznek.

Többünknek viszont az a véleményünk, hogy egy normális társadalomban, annak ellenére, hogy a buta proli rétegnek ez a fajta műsor élvezhető, a gumiszobában lenne a helye.

Szebb jövőt!

MT