Sziasztok!
Rendkívül dühösen olvasom a Cicusról szóló információkat. Nagyon dühös vagyok, főleg magamra, mert egy rövid időre én is regisztráltam magam a blogjában és persze most ott látom a nicknevemet a leadottak között... Bosszantó, pedig volt számomra egy intő jel, amit nem vettem elég komolyan. Néhány éve Miskolc környékén dolgoztam, és egy alkalommal nagyon ideges voltam a munka befejezése miatt, mert még a pólóbolt nyitvatartási idején belül szerettem volna visszaérni Pestre. Ez beszélgetés közben a fővállalkozóm fülébe jutott, aki egy laza mosollyal elővette a telefonját, a telefonkönyvéből előkereste Tomcatet, felhívta és szívélyes baráti hangon megbeszélte vele, várjon meg engem a boltban. Így is történt, meg is kaptam a pólókat.
Később derült ki, hogy ez a fővállalkozó évekig élt Izraelben, de hazajött. Biztonsági cége van (hm), állandóan lőfegyverrel jár és igen bennfentes körökben mozgolódik. Erről persze gondolom nem csak nekem jutnak az eszembe érdekes képzettársítások... Na ilyen barátai vannak ennek a szemétládának.
Biztonsági okokból nem írom le a nevemet.
***
Másik olvasó:
Üdv!
Sajnos én is rajta vagyok ezen a listán, bár később Tomcat már törölt a blogjáról, amikor rámutattam néhány hazugságára. Mindig próbálta elfojtani azokat a hangokat, akik kínos helyzetbe hozták volna.
A regisztrálásnál nem gyanakodtam, pedig kellett volna. Mi a francnak van szükség ennyi  valós adatra? Soha nem kaptam erre hihető választ, ahogy mások sem... Miért kell valódi név, lakcím, mobilszám? Az utóbbit gyakran ellenőrizték is Tomcaték állításuk szerint, ha nem stimmelt, nem engedélyezték a regisztrációt.
Most már tudjuk, mire kellett az adatbázis... (Ebből az egészből tanulhat mindenki: ha egy blogra, fórumra, hírportálra ilyen adatokat kérnek a regisztrációnál, fogjunk gyanút. Ne regisztráljunk, kerüljük el messziről az ilyen oldalakat. És soha ne adjunk meg valós adatokat, mert visszaélhetnek vele - a szerk.)
Péter