Korábbi szavazásunkban olvasóink közel 90%-a ítélte el Kiss Róbert "alakítását" Müller Niki ügyében, de akadnak, akik más véleményen vannak.
Például Gábor nevű olvasónk szerint jól tette Kiss Róbert, hogy többször is hazudott és átverte az embereket. Az alábbi szemelvények tőle származnak, a hozzászólások teljes egészében megtalálhatók a Kuruc.info Facebookos oldalán az erről szóló cikknél. Mindenféle módosítás nélkül, eredeti formájukban közüljük az alábbi sorokat:
"(...)
Kiss Róbert nem nekünk hazudott. Az interjú a kurucon jelent meg, amit BÁRKI olvashat. Mégis mit várnátok, hogy nyilatkozzon őszintén a cionbolsevik média által is olvasott fórumon egy olyan dologról, ami kényes a Gárda számára?
Frászt!
Jól tette, hogy nem mondott igazat, mert minket SEMMI sem kötelez arra, hogy mindenkinek igazat mondjunk minden helyzetben.
(...)
Ellen kell állnunk minden ilyen demokratikus kezdeményezésnek, a Gárdában nincs helye demokráciának (a nem tagok felé) és "átláthatóságnak" (a média felé)!
Ha a vezetők jónak találják, hogy Niki ott van, akkor a kurucnak kutya kötelessége kussolni erről, különben a nemzeti oldalt támadja!
(...)
Nem mindenki kereszény, el kell fogadni! Én például köpök a kereszény vallás erkölcsi szabályaira, mégis fél életemet a magyar nemzet szolgálatára fordítottam, a kettő nem ugyanaz. A kereszténység egy beteges gyenge eszme. Nem kell prűdnek lenni, nekem tetszik Niki meztelen teste például.
(...)
A hiba az, hogy ezt a lányt nem tartották távol a nyilvános rendezvényektől, most utólag csak menteni próbálták amit lehet!"
Tehát olvasónk szerint Kiss Róberték egy hibát követtek el: hogy nem hazudtak elég jól, nem vigyáztak kellően és a Müllerről készült fotók lebuktatták őket...
Azért titkon reméljük, hogy nem sok gárdista gondolkodik így.
Hollik Péter - Kuruc.info