2017. március 25., szombat, Irén, Málna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:18 Magukat ünneplik az EU-s vezetők a szellemvárosban - Nagy-Britannia már nem vett részt a csúcstalálkozón11:37 Az MTI szerint nem hír, azért mi közzétesszük: életvédők találkoztak az Országgyűlés alelnökével11:31 Az Emmi által megkérdezettek többsége éjszakára megállítaná az iskolabuszokat 10:56 A bolgár hazafiaknak nem tetszik a török választói turizmus10:31 Üres szellemvárosra emlékeztet az olasz főváros - így ünneplik a Római Szerződés 60. évfordulóját10:20 Fegyveres támadás egy Las Vegas-i luxushotelben - malac próbálta kirabolni a Rolex-üzletet10:11 Növelik a bankok a bakkártyaterminálok számát - hát persze hogy ezt is a kormány fizeti ki nekik09:46 Drámai gyógyszerhiány Venezuelában: az elnök az ENSZ segítségét kéri09:29 Volner mondja: videoblogot indít a Jobbik alelnök-frakcióvezetője09:14 Hazánkban csupán minden ötödik lakás működik energiahatékonyan08:43 Virágzik a marihuánakereskedelem Amerikában08:19 A hozzátartozók szerint kegyeletsértő nyilatkozatot tett a másodpilóta apja a Germanwings-katasztrófa második évfordulóján07:55 Az áfacsökkentés után sem nőtt a pincérek bére07:44 Valami szerbek és magyarok közötti történelmi barátságról volt szó Szijjártó rácul elmondott beszédében07:03 Egy ismeretlen lövöldözött az észak-franciaországi Lille-ben - három embert megsebesített
24 óra legolvasottabbjai

Jó és szép, Anyaország ::

Országszerte lobognak a jobbikos kezdeményezésre kitűzött újabb székely zászlók

Reklám

/Cikkünk folyamatosan frissül/
Székely zászló lobog Újbuda Önkormányzatának épületén is.
Január 30-án a Jobbik képviselője, Bába Szilvia kezdeményezte, hogy az Újbudai Önkormányzat épületére is tűzzék ki a székely zászlót, ezzel kifejezve, hogy Budapest legnagyobb kerülete is kiáll a székelyföldi magyarok szabad szimbólumhasználata mellett. A Képviselő-testület az előterjesztést a február 7-i rendkívüli ülésen elfogadta, s ma ünnepélyes keretek között felhúzták a székely zászlót Újbuda Önkormányzatának épületére is.
Zoom
A Jobbik megyei vezetése, Tóth Péter elnök és Rácz Tibor alelnök a székházukból vitt egy székely zászlót a szegedi városházára pénteken kora délután.
Zoom
Zoom
Ma végre Vásárosnaményban is kihelyezésre került a székely lobogó, technikai okok miatt egyenlőre a könyvtár épületére, de hamarosan átkerül a városházára amint a zászlótartó elkészül.
"A zászló kihelyezése Jobbik-Fidesz kezdeményezésre történt. Csodálatos érzés ez nekünk itt élő magyar embereknek és az is, hogy 12 év helyi liberális agymosás után is maradt nemzeti öntudat városunkban. A zászló kihelyezésével üzenjük a megszállt területeken élő nemzettestvéreinknek, hogy mi vásárosnaményiak, odafigyelünk rájuk, osztozunk megpróbáltatásaikban" - írja Bertics Mihály, a Vásárosnaményi Jobbik elnöke.
Zoom
Zalaegerszeg, Marosvásárhely testvérvárosa is csatlakozott a székely lobogót kitűző önkormányzatokhoz, a helyi jobbikos képviselők pedig örömmel tapasztalták, hogy kezdeményezésükkel nyitott kapukat döngettek.
Zoom
A keddi testületi ülésen jóváhagyták a jobbikos kezdeményezést és immár Szokolyán is lobog a székely zászló.
Zoom
A szentesi Jobbik örömmel értesíti honfitársait, hogy csatlakozva az országos méretű, székely testvéreink melletti szolidaritáshoz - az egyébként MSZP-s vezetésű - szentesi Városházán is lobog a székely zászló.
Zoom
Székely zászló lobog Kunhegyes város önkormányzatának épületén is. A képviselő-testület egyhangúlag támogatta dr. Nagy Levente jobbikos képviselő javaslatát, hogy a település ily módon vállaljon szolidaritást a székely autonómia ügyében.
A lobogót maga a képviselő ajánlotta fel az önkormányzat részére.
Zoom
Sándor Áron, a Jobbik törökbálinti vezetőjének kezdeményezésére Törökbálinton, Székelyudvarhely testvérvárosának önkormányzatán is hirdeti a zászló a székely megmaradást.

A kisújszállási Jobbik legutóbb megjelent kiadványában kérte - követelte - a városban a zászló kitűzését. Ebben az ügyben egyetértés van a helyi Jobbik és a Fidesz-többségű képviselő-testület között.
Zoom
A monori Jobbik kezdeményezésére a városban a mai napon kifüggesztették a székely zászlót.
Lendvay Endre, a monori Jobbik alapszervezetének elnöke kezdeményezésére a képviselő-testület megszavazta a székely zászló kitűzését. Így a monori önkormányzat is csatlakozott a nemzeti szolidaritáshoz. Reméljük, egyre több kérdésben fog a képviselő testület a nemzet érdekében ilyen egyhangúan szavazni a jobbikos kezdeményezésekről!
Zoom
A Jobbik Pilisi Szervezete elnökének, Gajdosné Nagy Tímeának előterjesztésére, a fideszes többségű városvezetés egyhangú szavazatára és a Gárdamotorosok adományának köszönhetően Pilisen is lobog a székely zászló a polgármesteri hivatal homlokzatán, a város legforgalmasabb csomópontjánál.

Zuglóban az önkormányzat épületének bejárata előtt székely zászló leng a nemzeti trikolórral egybeforrva, ami a legtermészetesebb. Dr.Papcsák Ferenc polgármester húzta fel Jobbiktól kapott zászlót, jobbikos javaslatra.
Zoom
Marcaliban is lobog Székelyföld zászlaja, a libsik akarata ellenére
A Jobbik által vásárolt székely zászló kifüggesztését a vörös polgármester, Sütő László elutasította, mert úgy gondolta, hogy okafogyottá vált a zászlókérdés, hiszen ezt a "románok megoldották". A magyar külügyi politika hibás lépésének minősítette a székely zászlóval való szolidaritás kimutatását. Másnap mégis csendesen lobogott a székely zászló a marcali városházán.
Zoom
A balmazújvárosi Városházán is leng a székely zászló
A Jobbik kezdeményezésére a Hajdú-Bihar megyei Balmazújvárosban is kitűzték a székely lobogót. A képviselő-testület február 21-én tartott rendkívüli ülésén egyhangúan szavazták meg a Demeter Pál jobbikos önkormányzati képviselő által benyújtott előterjesztést. Ebben arra kérte képviselőtársait, hogy „vállaljanak szolidaritást a székelyföldi polgármesterekkel és valamennyi erdélyi magyarral, hogy érezzék, nem csak paragrafusokban él a nemzeti összetartozás”.

(Kuruc.info összeállítás)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready