2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Tisztítótűz kóstolgatta a Vörös Csepelt


Budapest XXI. kerületében csütörtökre virradóra felgyújtották - méghozzá Molotov-koktéllal - a Vörös Csepel nevű kocsmát, amely a nemzetközi zsidóság itt székelő, a múlt század második felében éppen kommunista jelmezben tevékenykedő helytartói előtti tisztelgés céljából nyílt. A provokációról a Kuruc.info adott hírt, de a probléma megoldására tett kísérlethez nincs közünk. A kár mintegy másfél millió forint (úgyis szegény kell hogy legyen az igazi proletár).
Horváth Gyula alpolgármester felháborítónak nevezte az esetet. Tudniillik nem azt, hogy hazánk judeobolsevisták általi tönkretétele után van valakinek pofája kocsmát nyitni a tiszteletükre, hanem azt, hogy esetleg - akárcsak többé-kevésbé megalapozottan a horogkereszt a zsidókét - ezen akasztófáravalók fényképe is sértheti magyar emberek jóérzését. Mint mondta: a tűz könnyen átterjedhetett volna az egész lakótömbre, emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyeztetve ezzel.


Ilyen volt. Mégiscsak felháborító.


Teccikérteni: ne nyissanak kommunista tömeggyilkosok emlékének hódoló lokálokat, mert az emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyezteti, ahogy tették mindig a képeken díszelgő magyargyűlölő rohadékok is.

A szavakban, szavazatokért antikommunista Fidesz kerületi frakcióvezetője természetesen elítélte a nálunk még rendhagyó véleménynyilvánítást. Németh Szilárd úgy fogalmazott: az erőszak nem lehet megoldás.

Az ellenzéki politikus szerint a Vörös Csepel kocsma ellen a kerület polgármestere tehetett volna azzal, hogy nem engedélyezi megnyitását.

Németh ugyanakkor kénytelen volt beismerni, hogy azokat, akiket meghurcoltak, méltán provokálhatta a kocsma.

(Kuruc.info - InfoRádió)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready