Budapest XXI. kerületében csütörtökre virradóra felgyújtották - méghozzá Molotov-koktéllal - a Vörös Csepel nevű kocsmát, amely a nemzetközi zsidóság itt székelő, a múlt század második felében éppen kommunista jelmezben tevékenykedő helytartói előtti tisztelgés céljából nyílt. A provokációról a Kuruc.info adott hírt, de a probléma megoldására tett kísérlethez nincs közünk. A kár mintegy másfél millió forint (úgyis szegény kell hogy legyen az igazi proletár).




Horváth Gyula alpolgármester felháborítónak nevezte az esetet. Tudniillik nem azt, hogy hazánk judeobolsevisták általi tönkretétele után van valakinek pofája kocsmát nyitni a tiszteletükre, hanem azt, hogy esetleg - akárcsak többé-kevésbé megalapozottan a horogkereszt a zsidókét - ezen akasztófáravalók fényképe is sértheti magyar emberek jóérzését. Mint mondta: a tűz könnyen átterjedhetett volna az egész lakótömbre, emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyeztetve ezzel.


Ilyen volt. Mégiscsak felháborító.


Teccikérteni: ne nyissanak kommunista tömeggyilkosok emlékének hódoló lokálokat, mert az emberek sokaságának életét és vagyonát veszélyezteti, ahogy tették mindig a képeken díszelgő magyargyűlölő rohadékok is.

A szavakban, szavazatokért antikommunista Fidesz kerületi frakcióvezetője természetesen elítélte a nálunk még rendhagyó véleménynyilvánítást. Németh Szilárd úgy fogalmazott: az erőszak nem lehet megoldás.

Az ellenzéki politikus szerint a Vörös Csepel kocsma ellen a kerület polgármestere tehetett volna azzal, hogy nem engedélyezi megnyitását.

Németh ugyanakkor kénytelen volt beismerni, hogy azokat, akiket meghurcoltak, méltán provokálhatta a kocsma.

(Kuruc.info - InfoRádió)