Ismeretlenek három Molotov-koktélt dobtak Kóka János Normafánál, lopott pénzből épülő luxusvillájára szombat éjjel. A koktélok kárt okoztak, de nem nagyot, mivel egy gorilla hamar észrevette és eloltotta a tüzet. Figyelmeztetés a TB holnap várható elkótyavetyélése miatt? Az állítólagos elkövetők jelentkeztek, egyelőre nem tudni, hogy ismét a Magyarok Nyilai áll-e az akció mögött.

Több szerkesztőség az alábbi, alá nem írt közleményt kapta meg emailben vasárnap:

A szombatról-vasárnapra virradó éjjel figyelmeztető akciókat hajtottunk végre Avarkeszi Dezsőnél, Hiller Istvánnál és Kóka Jánosnál (a lakáj média, csak az utóbbi féreg házának esetéről számolt be).
Figyelmeztetjük az összes országgyűlési képviselőt, hogy senki sem utolérhetetlen és ennek tudatában szeretnénk, ha a holnapi szavazáson a NEM gombot találnák meg.

A feladó a figyelmeztetes2007@gmail.com volt.

A szélsőséges és köztörvényes Kóka János pártelnököt még nem sikerült utolérni. (Mármint az újságíróknak, a népharag előbb utóbb lecsap rá is... Most még megúszta -a szerk.)

Holnap szavaznak a "honatyák" a több biztosítós egészségügyi rendszerről, lehet ez egy figyelmeztetés? Esetleg újabb Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg akció?

A szocionista sajtótermékek hírül adták, mivel Csintalan megverését magára vállalta egy szervezet, a BRFK mellett már a titkosszolgálat is nyomoz az ő és Kóka villájának megtámadása ügyében. Eközben az ÁVH és az NBH nem nyomoz kiemelten a cigányok által hetente elkövetett gyilkosságok és naponta elkövetett verések, rablások ügyében.
Sőt, nemrég szabadlábra helyeztek egy kolompárt, aki buzogánnyal életveszélyesen fejbe vert egy magyar asszonyt, ahogy korábban a szombathelyi főiskolást összeszurkáló cigányt is. Gyilkossági kísérletért tehát szabadláb, ha azt egyszerű fehér magyarok ellen követik el, míg egy könnyű testi sértés esetén az NBH és a törvénytelenül titkosszolgálati eszközökkel fenyegetőző Tóth Gábor budapesti terrorfőkapitány lép a színre:
A budapesti rendőrfőkapitány, Tóth Gábor szerint semmi nem utal arra, hogy ugyanazok bántalmazták volna Csintalan Sándort, a Hír Televízió műsorvezetőjét, akik októberben két szocialista politikus házát támadták meg Molotov-koktéllal.

Folyik az ellenőrzése annak, hogy kik azok akik emögött a nem legális szervezet mögött állhatnak. A rendőrség minden legális és törvényes eszközt és módszert megragad annak érdekében-legyen ez nyílt vagy titkosszolgálati módszer és eszköz-, hogy az elkövetők közelébe jusson, nyilatkozta Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány.

Csintalan elvtás, Kóka elvtárs és a többi politikuspatkány tehát egyenlőbb, ezért a gyilkosságok esetén általában egymillió alatt maradó vérdíjösszeget 5 millióban állapította meg a tüntetők szemét kilövető ÁVH-s országos főkapitány.

Az agyonvert, majd disznóival feletetett magyar férfi ügye is jelentéktelen a rezsim számára, még a falusi rendőrség is gyorsan lezárta az ügyet, nemhogy az NBH nyomozna.
Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese annyit mondott: éjfél körül egy XII. kerületi építkezésen ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak egy építkezésre. A biztonsági őr észrevette ezt, eloltotta a tüzet, és értesítette a rendőrséget. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár nem jelentős - közölte Kormos. A kerületi rendőrkapitányság rongálás miatt indított eljárást. A sajtóügyeletese nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Kóka épülő házáról lett volna szó.

Bíró Győző, az SZDSZ sajtófőnöke megerősítette: Kóka Jánosnak, az SZDSZ elnökének épülő villájához dobtak Molotov-koktélt szombaton éjfél körül Budapesten.

Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője megerősítette, hogy Kóka János pártelnök épülő villáját érte támadás.
Elképedve és szomorúan tapasztaljuk, hogy milyen irányba tart a magyar közélet - így reagált a szintén szélsőséges és magyarellenes Horn Gábor.


A mi zsebünkből

Az SZDSZ ügyvivője rémisztőnek tartja, hogy valakinek a házára Molotov-koktélokat dobjanak azért, mert esetleg nem értenek egyet a politikai nézeteivel.

Horn Gábor szerint a mostani támadás mögött feltehetően szélsőséges, "gondolkodni nem tudó" emberek állhattak. A zsidórasszista politikus nem tartja valószínűnek, hogy az egészségbiztosításról szóló hétfői szavazás összefüggésben lenne a rongálással.

A szélsőséges, cionista, antimagyar politikus hozzátette, hogy a közélet egy része nem hajlandó elhatárolódni a "szélsőséges" nézeteket vallóktól. Mint mondta, ezért fordulhat elő, hogy idegenellenes csoportok masírozzanak magyar településeken és az is, hogy saját garázsában ismeretlenek megverjék Csintalan Sándort.
A Zsidesz megint a bűnözők pártján
"A leghatározottabban elítéljük a Kóka János SZDSZ-elnök Normafánál épülő villáját ért rongálást" - így reagált az Izrael-barát, zsidó Fónagy János, a Fidesz budapesti elnöke arra, hogy a fajvédő, közvagyont dézsmáló politikus épülő villájára az éjjel több Molotov-koktélt dobtak ismeretlenek.

Az "ellenzéki" párt - megfogalmazásuk szerint - a törvény és a rend pártja, amely  - hazugságuk szerint - a leghatározottabban elítél minden erőszakos cselekményt, irányuljanak azok bármely magyar állampolgár személyi vagy vagyonbiztonsága ellen. Ezzel szemben a Zsidesz soha nem emeli fel a cigányterror sújtotta mezei magyarok személyi és vagyonbiztonsága ellen a szavát, sőt, a kormánypártokkal közösen a cigánybűnözés ellen tenni kívánó magyar hazafiak ellen uszít, azoktól elhatárolódik. Ugyancsak hallgatott a párt, amikor az izraeli elnök Magyarország felvásárlásáról beszélt.
Fónagy János közleményében azt is leszögezi, hogy a Fidesz elvárja a rendőrségtől, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítse kézre a tetteseket. Fónagy János magyar nyugdíjasok és mások rendszeres, cigányok általi brutális meggyilkolása kapcsán még sohasem szólította fel a hatóságot hasonlóan.

(Kuruc.info - SZKR - MTI nyomán)