2020. április 6., hétfő, Vilmos, Boglárka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:12 A marokkói király amnesztiával harcol a koronavírus ellen22:53 Kórházba szállították a brit miniszterelnököt22:48 Tónus IX: öld meg a bankot!22:28 Az Egyesült Államok tisztifőorvosa szerint "ez lesz a mi Pearl Harbourunk, a szeptember 11-énk"22:07 Dániel Péter antifasizmusától Donáth Anna rasszizmusáig - Heti progresszió (XXII.rész)21:26 Törökországban ismét mintegy háromezer új fertőzöttet diagnosztizáltak20:53 Egy nap alatt csaknem 11 ezren tértek haza Ukrajnába20:21 Ausztriában a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma20:04 Megölte egyéves kislányát egy budapesti nő19:45 Csehország francia betegeket gyógyít19:21 Kevesebb halott egy nap alatt, de ismét emelkedett a diagnosztizált fertőzöttek száma Olaszországban 18:58 Meghalt 108 éves korában "az allergia nagyapja"18:46 Toroczkai: koronavírus és a propagandaháború - fontos, hogy ne üljünk fel sem az orosz, sem a kínai, sem az amerikai propagandának17:59 Otthoni tornával bővül az M5 kulturális csatorna oktatási sávja17:37 Könyveket, folyóiratokat tett elérhetővé online a Történettudományi Intézet
24 óra legolvasottabbjai

Humor ::

De hol van Lenin elvtárs?

Reklám

A szovjet képzőművészeti akadémia pályázatot ír ki Lenin elvtárs hősies élete egyes epizódjainak megörökítésére "Lenin Finnországban" címmel.
Érkeznek be sorra a "gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb" mázolmányok, mígnem az akadémia perzekútorainak horgára akad egy különös alkotás. A képen Lenin arája, Krupszkaja látható, anyaszülten egy pamlagon, Ordzsonikidzével... Ő is anyaszülten persze.
Behívatják a művészt, s az elnök felteszi a kérdést. - Elvtárs, csodálatos, igazi szocreál művet alkotott. Gratulálunk! Csak egyvalamit nem értünk. Hogyan kapcsolódik az ön erotikus remekművének témája a címhez? Konkrétan: hol van Lenin elvtárs?
A festő rögtön válaszol: - Hát Finnországban, kedves elvtársak!
(Sajnos, az inkriminált képet nem tudom bemutatni, lévén, hogy az NKVD rögvest lefoglalta.)

Vlagyimir Uljanov (parókában, mielőtt elhagyja Finnországot) és szépséges arája, Krupszkaja
(Forrás: Lipusz Zsolt Fb-oldala)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready