Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Humor ::

De hol van Lenin elvtárs?

Reklám

A szovjet képzőművészeti akadémia pályázatot ír ki Lenin elvtárs hősies élete egyes epizódjainak megörökítésére "Lenin Finnországban" címmel.
Érkeznek be sorra a "gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb" mázolmányok, mígnem az akadémia perzekútorainak horgára akad egy különös alkotás. A képen Lenin arája, Krupszkaja látható, anyaszülten egy pamlagon, Ordzsonikidzével... Ő is anyaszülten persze.
Behívatják a művészt, s az elnök felteszi a kérdést. - Elvtárs, csodálatos, igazi szocreál művet alkotott. Gratulálunk! Csak egyvalamit nem értünk. Hogyan kapcsolódik az ön erotikus remekművének témája a címhez? Konkrétan: hol van Lenin elvtárs?
A festő rögtön válaszol: - Hát Finnországban, kedves elvtársak!
(Sajnos, az inkriminált képet nem tudom bemutatni, lévén, hogy az NKVD rögvest lefoglalta.)

Vlagyimir Uljanov (parókában, mielőtt elhagyja Finnországot) és szépséges arája, Krupszkaja
(Forrás: Lipusz Zsolt Fb-oldala)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready