Vannak örök dolgok a Földön. Ilyen a narancsseggűek Viktor-imádata és ostobasága. Alább egy levél, melyben egy hithű Viktor-vallású kifejti a véleményét a tegnap napról.
Tisztelt Rogán Antal úr!
Köszönöm szépen a tegnapi napot, hogy megakadályozták Önök a rendbontást, és a szélsőjobb végtelenül szemtelen randalírozását. Mit képzeltek ezek? Azt hitték, hogy ultrabrutális módon csak ülhetnek a fűben, amivel a közbiztonságot veszélyeztetik az V. kerületben, tiltakozva a terrorista, főbűnöző Budaházy, meg a félelemkeltő Magyar Gárda mellett?
Adja át szívélyes, meleg köszönő szavaimat a rendőrségnek is a gyors és szakszerű intézkedés miatt, melynek folytán 216 köztörvényes bűnöző elő lett állítva, köztük a hírhedt, az ország közbiztonságát súlyosan veszélyeztető Vona Gábor is!
Most már süt a nap és elő lehet venni a narancssárga fideszes zászlóinkat, bár innen-onnan azt hallani egyes szélsőjobbos körökből, hogy odáig vetemednek, hogy még az Ön háza elé is tüntetést próbálnak szervezni, reméljük nem sikerül nekik, hiszen mégiscsak demokrácia van.
Olyan csodálatos, hogy Önök az uszítás helyett békés, szép légvárakat építenek és pont a Szabadság térre! Remek ötlet volt, hiszen ezzel nem is tudtak odamenni a rosszarcú, senkiházi garázdák és lehet is hol élvezni a légvárat! Fel is hívtam (Az Egyesület telefonszáma: 30/270 88 23) a légvárasokat, és biztosítottak róla, hogy még áll a légvár, és lehet odamenni. Le is viszem a gyerekeket, rájuk is adtam már a narancssárga pólójukat, amiket ilyen ünnepnapokra tartogattam.
Köszönöm még egyszer a hazafias helytállást:
Piccol Jánosné egy örök fideszes
(Szent Korona Rádió, Kuruc.info)