A "roma nép" "félelemben, megalázva él és mindig bántva", "nagyon veszélyes lett Magyarország", "nagyon-nagyon sok bántódás érte őket" - meséli könnyek között egy "fasiszta üldözött" Kanadában, persze azért, hogy ne toloncolják vissza, s továbbra is élvezhessék a jó kis segílyeket (ezt az ő nyelvükön úgy mondják: "de Kanadában nem kell félni").

Kiderül, hogy Dzsennifer anyját nagyon megverték - ráadásul nyolcan, kivették a méhét, és betörték a háza ablakát, még horogkeresztet is rajzoltak rá, hogy minden stimmeljen. De ez sem elég, fegyvert fogtak rájuk az autóból, sőt mindenkit megvertek "a rendőrök, a szkinhedek" (nem derül ki, hogy a kettő egyet jelent-e, vagy pedig felsorolás), a férjének pedig rúgták a fejét, hogy még szemléletesebb legyen a történet. A hab a tortán, hogy újra megalakult a Magyar Gárda, a "roma nép" pedig sehol nem maradhat, csak Kanadában, tőlük várják a segélyt segítséget, Magyarországon ugyanis "minden cigányt bántanak, ha megérdemli, ha nem". Nem tanulhatnak, pedig minden vágyuk az, nem tudnak elmenni dolgozni, pedig éjjel-nappal arra vágynak... és további szörnyűségek az alábbi videóban.
Frissítés: Olvasónk írja:
Tisztelt Kuruc.info!
Néztem ezt a szánalmas hazugságot, és sajnos írnom kell, bár nem vállalom a személyazonosságom, de szeretnék elmondani ezt-azt a Mohácsi családról.
A XV. kerületben laktam - sajnos ők is, a "kisfiukkal" együtt, nevezzük mostantól Józsikának. Józsika rettegésben tartotta az egész kerületet, ült börtönben is, még a saját barátait is megverte.
Laktam náluk albérletben (egy egész udvart felvásároltak, és a házakat kiadták, persze feketén), de nem tartott sokáig, állandóan ment a vita a kamuszámlákról, még az áramot is velünk fizettették ki, közben állandóan kifelé jártak Ausztriába "lomtalanítani". Soha senki nem bántotta őket, inkább ők és a rokonaik voltak félelmetesek.
Semmiben sem szenvedtek hiányt, gondolom, rájuk tört a rendőrség valami balhéjuk miatt, és elmenekültek.
Üdvözlettel,
egy olvasó
Az olvasónk által írtakat támasztják alá a "családfő" Facebook-oldalán látható fényképek, melyek csupa rettegésről és nélkülözésről szólnak (a harmadikon valóban felbukkan a félelem, a harley-s kép mellett balra - a Kanadából való visszaküldéstől való félelem...):
Zoom
Zoom
Zoom
2. frissítés: Másik olvasónk levele:
Sziasztok, Kurucok!

Olvastam a Kanadában menedékjogot kérő és az ottani szociális rendszeren élősködő magyarországi cigányokról szóló cikketeket, és ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani veletek egy információt, amit rendőrségi forrásból szereztem.
Nemrégiben egy magyarországi városban (a nevét a forrás védelme érdekében nem írom le) egyik éjjel fenyegető feliratot festettek egy cigány család házára, akik ezt észlelve másnap reggel értesítették a rendőrséget, akik az ilyenkor szokásos helyszíni szemle keretében fényképeket készítettek a feliratról. Majd amikor a hatóság emberei távozni készültek, a cigány feljelentő odalépett az egyik rendőrhöz, és megkérte, hogy mihamarabb adjanak neki is a szemlén készült fotókból, mert el akarja őket küldeni a Kanadában menedékjogért folyamodó rokonának a tengeren túlra, hogy a menekültügyi eljárás során ezzel tudja bizonyítani, hogy Magyarországon tényleg veszélyben vannak a cigányok.
Ezek után nem túl nehéz kitalálni, hogy ki festhette oda a fenyegető szöveget a házra... Szóval nem csak hazudoznak, hanem hamis bizonyítékokat is kreálnak a Magyarországról kivándorolt cigók a magas összegű kanadai segélyek reményében. Csak tájékoztatásul: ha valaki büntetőeljárás alapjául szolgáló, általa tudottan valótlan bejelentést tesz ismeretlen elkövető ellen, az bűncselekményt valósít meg, nevezetesen a hatóság félrevezetése vétségét. Egyébként úgy rémlik, hogy már máskor is jelentek meg borzalmas (cigány) helyesírással írt fenyegetőzések cigány putrik falán, írt erről a Kuruc is, de akkor még nem volt egyértelmű a motiváció. Most már az is ismert.
Szebb jövőt!
Egy olvasó
(Kuruc.info)