Hajós András állítása szerint bruttó százezer forintot kap adásonként a Heti hetesért Gálvölgyi János, Bajor Imre, Farkasházy Tivadar, Hajdu Steve, Majka és ő maga is.
Hosszabb interjút adott a Magyar Narancs című hetilapnak Hajós András, amiben az RTL Klubhoz fűződő viszonyáról, a Heti Hetesről és gázsijáról is beszélt - írja a Bors.
"Baromira idegesít, hogy az emberek szerint mi csillagászati összegeket kaszálunk, és azzal jönnek, hogy már az unokáink vagyonát is megalapoztuk! Ha érdekel, megmondom: a Heti Hetesért adásonként bruttó százezer forintot kapok, mínusz a nyári és téli szünetek" - árulta el Hajós, aki régebben adásonként háromszázezer forintért szerepelt a műsorban, ám mióta az RTL Klub helyett az RTL II-n fut, harmadolták a fizetését.
"Megítélés kérdése, hogy a fizetésünk sok-e vagy kevés, de tudni kell, hogy a szerződésünk szerint nem mehetünk át másik csatornához, s tekintettel arra, hogy politikai témájú a műsor, vannak rendezvények, ahol nem szívesen látnak minket" - tette hozzá Hajós András, aki nyilatkozata szerint már hosszabban és figyelmesebben hallgatja meg a konkurens adók ajánlatait.
"Egy biztos, én azt látom Hajós Andráson, hogy jól érzi magát a műsorban, és az a három óra, amit együtt töltünk péntekenként, mindig jó hangulatban telik. Nem aggódom, hogy elmenne a Heti Hetesből, de ha marad, akkor sem az anyagiak miatt. Szerintem ő szereti ezt csinálni. A Heti Hetes szereplőinek gázsija nem az RTL Klubon, hanem rajtam múlik. Az összegek nem okozhatnak konfliktust a csapatban, hiszen mindenki ugyanannyit kap kézhez" - tette hozzá Ónodi György, a műsor főszerkesztője.
(Hír24 - Bors nyomán)