Elvégre Balog Zoltán - és persze az egész kormány - nem azt nézi, hogy mi jó a magyaroknak, pontosabban, az ő szóhasználatukkal, a "nem cigány magyaroknak", hanem azt, hogyan járhatnának egyre jobban az imádott eltérő kultúra kedvében. A leendő színes szavazók meg persze annak örülnek, ha el lehet venni a "paraszt magyartól" a pénzét, a telefonját, bármikor meg lehet verni - persze nem egyedül -, hogy így nyerjen bizonyítást az átlagon felüli rajság stb. - gyakorlatilag áldozatot biztosítanak a ragadozóknak, gazdatestet az élősködőnek, elpusztítandó szervezetet a bűzölgő pestisnek.

Balog Zoltán "munkában" - amikor a zsidók már csak egy (kóser) kávét kérnek
"Amikor tudatosan szegregálnak, szorítanak ki hátrányos helyzetűeket azér', hogy egyébként mások nyugodtan tudjanak tanulni, azt nem támogatjuk!" - jelentette ki Balog Zoltán cigányimádás-ügyi miniszter ma reggel a Kossuth Rádióban.
Ahol nincs plusz pedagógiai szolgáltatás, ott nem támogatják az elkülönítést és a "hátrányos megkülönböztetést" - tette hozzá, nem titkolva: kizárólag a leendő tolvajok, rablók, erőszaktevők, gyilkosok érdekeit nézik. Ha nekik úgy még kényelmesebb, akkor esetleg lehet szó "szegregációról", de a kérdést semmiképpen sem szabad a majdani adófizető magyar gyerekek szemszögéből nézni, nehogy már arról szóljon a magyarországi közoktatás, hogy a gyermekeink - akikről csak annyit fontos megemlíteni, hogy "nem cigányok" - nyugodtan és eredményesen tudjanak tanulni...
Íme a beszélgetésrészlet:
(Kuruc.info)
Korábbi balogizmusok: