Besúgó külügyminiszterünk a Jerusalem Post után ezúttal az ugyancsak izraeli Ynet híroldalnak adott interjúban ecsetelgette a kormány elszánt harcát az antiszemitizmus ellen - s hogy számunkra is izgalmas legyen, videó formájában, magyar nyelven.

A szokásos hűségnyilatkozatokon kívül elhangzott egy új - és persze "fölöttébb örvendetes" - ötlet: akik hitelt adnak az antiszemitizmusról szóló híreknek, jöjjenek el ide, és győződjenek meg a valóságról, ő ugyanis nagyon örülne, ha megtöbbszöröződne az ide látogató izraeli turisták száma (így is évi 200 ezer jön, évente akár többször is, a kétezer diákon felül, mint az a JP-interjúból kiderül). Nézzék meg a budapesti éjszakát, akár kipában is - javasolta többek között a tetűhintásoknak, felajánlva, hogy szívesen velük tart, testőrök nélkül.
De addig is szentül megígérte, mindent meg fognak tenni, hogy a zéró tolerancia érvényesüljön: "mi nem tűrünk semmiféle antiszemita megnyilvánulást, nem tűrjük a holokauszttagadásnak a leghalványabb vagy legközvetettebb megnyilvánulását sem, ahogy azt egyébként az utóbbi hetekben hozott bírói ítélet is alátámasztja". Bájos ez az elszólás, eddig ugyanis még azt próbálták elhitetni a gyarmat rabszolgáival, hogy az igazságszolgáltatás független, nem a kormány irányítása alatt működik...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: