2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Ez a "nemzeti kormány": az I. világháborús megemlékezésekre 166 milliót szánnak 2014-ben, holokamuzásra ennek legalább 40-szeresét

Reklám

Újabb jó hírek L. Simon "Lesz Fővárosi Trianon-múzeum, Ja Bocs, Mégsem" Lászlótól: folytatódik a zsidóseggnyalási projekt: újabb 1,5 milliárdot adnak ki erre a pénzünkből. Mellesleg azonban volt valami első világháború is, ahol sajnos letagadhatatlanul meghalt "néhány" magyar is (és az bizony tényleg megtörtént, ők ugyanis nem alapítottak új államot utána Palesztina másik sarkában, és jelenleg sincsenek a tömegtájékoztatás, a kulturális intézmények, a bankok stb. stb. élén, mint ahogy nem is lepleződnek le hetente kitalált történetekkel) - így hát róluk is kellene valami megemlékezés-féle, amivel ki lehet szúrni a magyarok szemét, de tényleg csak úgy mellesleg.

Ez a mellesleg-megemlékezés három éven át fog tartani, ennyi időn át jó sokszor tudnak a kormánytagok pózolni az elkötelezett hazafiak szerepében - a keret viszont tényleg csak arra lesz elég. Erre ugyanis nem szánnak többet, mint 0,5 milliárd forint. Ez évente 0,166-ot jelent. Ennyi megy tehát arra a megemlékezésre, mely a lakosság kb. 90%-át érinti.
És mennyi megy a 90% adójából annak a néhány "kiirtott" holokausztozónak, akik a népszámláláson nemzetiségként nem is szerepeltek (miközben ők a faji különállás zászlóvivői), a vallásra vonatkozó kérdésnél pedig mindössze 10 965-en vallották magukat izraelitának? (A különféle kárpótlásokon, holokauszt-nyugdíjakon, kiirtottsági pótlékokon, EMIH-, Mazsihisz-támogatásokon stb. kívül, "természetesen".) Most 1,5 milliárdot jelentettek be pályázatokra. Korábban 5 milliárdot új emlékhelyre, az eddigiek mellé. Ez eddig 6,5 milliárd, szemben a 90%-nak az egy évre jutó 0,166 milliárdjával. Ez 39,15-szerese a magyaroknak ugyanennyi időre jutó összegnek. Azért számolunk egy évben, mert itt hosszú-hosszú idő óta milliárdok mennek holokausztozásra minden évben, mégsem azt mondják, hogy pl. "most vagyunk egy 100 évig tartó holokausztszentségelés első negyedénél", hanem külön számolnak minden kiadást, mintha nem ugyanannak a holokausztiparnak a részei lennének.
Vajon nem fordítva kellene lenniük ezeknek a számoknak és arányoknak, ha már mindenképpen holokausztozni akarnak a zsidóbérencek? Még úgy is sok lenne, így viszont a magyar nemzet arcul köpése, és a hazáért életüket áldozó katonáink emlékének aljas meggyalázása. S ugyanakkor annak nyílt beismerése, hogy kik vannak valóban hatalmon ebben az országban, s kik fontosak igazán ennek a kormánynak.
De persze nem lehet kőbe vésni e számokat, hiszen bármikor átcsoportosíthatnak még 3-4 milliárdot néhány újabb "projektre", ha érkezik a telefon Tel-Avivból, vagy valamelyik hazai tetűhintás pióca elóbégatja magát, hogy mekkora itt az antiszemitizmus.
Az alábbi videóban feltűnnek L. Simon barátai is, akik ennyi pénzt érdemelnek - persze a mi adónkból, nem a kormánytagokéból -, szemben holmi rongyos bakákkal, akik ugye mégsem említhetők egy napon "Isten ajándékaival"...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready