Újabb jó hírek L. Simon "Lesz Fővárosi Trianon-múzeum, Ja Bocs, Mégsem" Lászlótól: folytatódik a zsidóseggnyalási projekt: újabb 1,5 milliárdot adnak ki erre a pénzünkből. Mellesleg azonban volt valami első világháború is, ahol sajnos letagadhatatlanul meghalt "néhány" magyar is (és az bizony tényleg megtörtént, ők ugyanis nem alapítottak új államot utána Palesztina másik sarkában, és jelenleg sincsenek a tömegtájékoztatás, a kulturális intézmények, a bankok stb. stb. élén, mint ahogy nem is lepleződnek le hetente kitalált történetekkel) - így hát róluk is kellene valami megemlékezés-féle, amivel ki lehet szúrni a magyarok szemét, de tényleg csak úgy mellesleg.

Ez a mellesleg-megemlékezés három éven át fog tartani, ennyi időn át jó sokszor tudnak a kormánytagok pózolni az elkötelezett hazafiak szerepében - a keret viszont tényleg csak arra lesz elég. Erre ugyanis nem szánnak többet, mint 0,5 milliárd forint. Ez évente 0,166-ot jelent. Ennyi megy tehát arra a megemlékezésre, mely a lakosság kb. 90%-át érinti.
És mennyi megy a 90% adójából annak a néhány "kiirtott" holokausztozónak, akik a népszámláláson nemzetiségként nem is szerepeltek (miközben ők a faji különállás zászlóvivői), a vallásra vonatkozó kérdésnél pedig mindössze 10 965-en vallották magukat izraelitának? (A különféle kárpótlásokon, holokauszt-nyugdíjakon, kiirtottsági pótlékokon, EMIH-, Mazsihisz-támogatásokon stb. kívül, "természetesen".) Most 1,5 milliárdot jelentettek be pályázatokra. Korábban 5 milliárdot új emlékhelyre, az eddigiek mellé. Ez eddig 6,5 milliárd, szemben a 90%-nak az egy évre jutó 0,166 milliárdjával. Ez 39,15-szerese a magyaroknak ugyanennyi időre jutó összegnek. Azért számolunk egy évben, mert itt hosszú-hosszú idő óta milliárdok mennek holokausztozásra minden évben, mégsem azt mondják, hogy pl. "most vagyunk egy 100 évig tartó holokausztszentségelés első negyedénél", hanem külön számolnak minden kiadást, mintha nem ugyanannak a holokausztiparnak a részei lennének.
Vajon nem fordítva kellene lenniük ezeknek a számoknak és arányoknak, ha már mindenképpen holokausztozni akarnak a zsidóbérencek? Még úgy is sok lenne, így viszont a magyar nemzet arcul köpése, és a hazáért életüket áldozó katonáink emlékének aljas meggyalázása. S ugyanakkor annak nyílt beismerése, hogy kik vannak valóban hatalmon ebben az országban, s kik fontosak igazán ennek a kormánynak.
De persze nem lehet kőbe vésni e számokat, hiszen bármikor átcsoportosíthatnak még 3-4 milliárdot néhány újabb "projektre", ha érkezik a telefon Tel-Avivból, vagy valamelyik hazai tetűhintás pióca elóbégatja magát, hogy mekkora itt az antiszemitizmus.
Az alábbi videóban feltűnnek L. Simon barátai is, akik ennyi pénzt érdemelnek - persze a mi adónkból, nem a kormánytagokéból -, szemben holmi rongyos bakákkal, akik ugye mégsem említhetők egy napon "Isten ajándékaival"...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: