2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 Bevonták a legnagyobb biztosító működési engedélyét Romániában12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök23:35 Közös védekezést kíván a közös veszély - az EU mediterrán országainak vezetői az éghajlati válságról tanácskoztak
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Magyargyalázás és istenkáromlás, avagy ízelítő a szabadelvű humor legújabb terméseiből

A magyar kultúra a zsidók nélkül nem más, mint bőgatya és fütyülős barack. Szent István királyunk ereklyéje egy tetemcafat, Szent Koronánk pedig közönséges micisapka. Cifrábbnál cifrább dolgokkal "vicceltek" már meg bennünket a faji felsőbbrendűség kiválasztott gőgjében fuldoklók, és az őket feltétel nélkül kiszolgáló szolgalelkű csatlósok. Mivel mi csak tűrünk, a "humor" forrása csak nem akar kiapadni. Legújabb "tréfájuk" célpontja ismét a nemzettudat és keresztény hitünk, vagyis a legfontosabb szakrális alapok, melyek a magyarság fennmaradását napjainkban még szolgálhatják.
A szimbólumokban rejlő erő, annak valamely közösséghez tartozáshoz, valami iránti elkötelezettséget kifejező funkciója közismert. Nem véletlen, hogy liberális, ateista, magyarellenes csoportok és erők újra és újra szervezett támadást indítanak a számunkra legnagyobb tiszteletben tartott jelképek ellen.
Hogy miért teszik, azt sejtjük. Beleolvasztani a hagyományait, őseik tiszteletét és keresztény hitét még valamennyire őrző magyarságot egy identitásától megfosztott, fogyasztói társadalommá silányított masszába.
A miértre adott másik válasz pedig: mert mi ezt tűrjük. Legalábbis tűrtük. Eddig. Pál apostoltól tudjuk, hogy bűneink zsoldja a halál. Itt az ideje, hogy a PlayersRoom és minden hozzájuk hasonló cég is végre megtudja, nem lehet mások érzékenységével, hitével büntetlenül játszani. Az ilyen viccelődést üldözni nem lehetőség, sokkal inkább kötelesség minden magyarnak - írja a Palócbetyár.
Zoom
A PlayersRoom kirakata
Zoom
Kifinomult, toleráns, mások érzéseit maximálisan tiszteletben tartó humorérzék
Zoom
Potom 12 999 forintért bárki "trendivé" válhat

Szűz Mária, megváltónk édesanyja
Zoom
Vigyázat! Nem minden vallás jelképével vicces!
Ha a fent látható termékekben olvasóink bármilyen kivetnivalót találnának, az alábbi elérhetőségeken jelezhetik azt a forgalmazóknak:
Bodnár Viktória: 06 30/677-7102 - termékek visszaszállítása, vásárlástól való elállás
Marketing: Balásy Anna - 06 1/422-1404
Webáruházpartner információk: Kaposi Péter - 06 30/ 232-9841
Személyesen: Szinga Sport Kft., 2131 Göd, Pesti út 81.
Elektronikus úton: szingasport@playersroom.hu
A Palócbetyár információi szerint a beteg kollekció egy új ruházati márka, a "Dorkó" agyszüleménye. A magyar- és keresztényellenes ábrázolásaival a piacra betörő márka elérhető a Facebookon is.
Zoom
A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál percemberkéje - "művésznevén" Bye Alex - már a közszolgálatinak csúfolt televízióban is propagálhatta a magyarellenességet. A műsor szerkesztői pedig vagy vakok voltak, vagy ők is a Jordán partjáról kölcsönözték kellően toleráns humorérzéküket.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közleményben fejezte ki tiltakozását. A vármegyések bocsánatkérésre szólították fel a ruházati termékekkel foglalkozó márka képviselői mellett a forgalmazó "PlayersRoom" üzlethálózat vezetőit, utóbbiaktól elvárják a sérelmezett ruházati termékek azonnali eltávolítását az üzleteikből.
A "Dorko" tervezői Istent és hagyományokat nem tisztelve olyan mintákkal árasztották el a fiatalok körében népszerűségnek örvendő "PlayersRoom" bolthálózatot, mely egyértelműen sértő mind a keresztény egyházak tagjaira, mind a történelmük iránt elkötelezett magyar hazafiakra nézve. A liberális métely nem kíméli sem a kereszténység legalapvetőbb szimbólumát, a keresztet és Szűz Máriát sem, illetve a magyar államiságot jelképező Szent Korona meggyalázása is szerepel a "Dorko" palettáján - írják közleményükben a vármegyések.
Emlékeztetőül: nemzeti jelkép megsértése
A Btk. szerint, "Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Lássuk hát, hogy az "emberiség egyetlen tragédiájának" üres zsákját támogató vastörvényekkel szemben mennyit is ér a nemzeti jelképek megsértéséről szóló jogszabályhalmaz! Azért illúzióink ne legyenek...
(Kuruc.info)
Frissítés: íme az igazi felelősök:
Mindenekelőtt a tulajdonos, igazgató, aki az egészet pénzeli. Aki a hájas hátsóját rendre külföldön sütteti, de most éppen itthon van, és elérhető... mondjuk telefonon.
Gém Zoltán, 06-30-941-4333
Természetesen a bűncselekményt megvalósító, fenyegető kijelentésektől tartózkodjunk, a véleményünk viszont szent és sérthetetlen.
A felelősségen Gém Zoltán mellett osztozik a pólók tervezője, aki most Koby néven nyomul. A 33 éves egri férfi elérhető a közösségi oldalon, várja barátok jelölését. Kormos Bálint (így hívják) korábban a Big Brother nevű valóságshowban szerepelt, majd a TV2 munkát is adott neki.

Koby
2. frissítés: Győzelem, meghátráltak - kivonták az üzletekből és a webáruházból a "vicces" termékeket
Győzelem, meghátráltak. Elmondásuk szerint nem volt céljuk mások érzéseinek megsértése. Ha akaratlanul mégis ez történt, akkor elnézést kérnek. Az érintett termékeket kivonták az üzletekből és a webáruházból egyaránt - tájékoztat a fejleményekről a Palócbetyár.

(Palócbetyár.com nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready