Fényes nappal, több ember szeme láttára ütötte-vágta a törékeny háromgyermekes családanyát egy százkilós cigány nő Celldömölkön. A bűncselekmény vasárnap délután, Celldömölk egyik legforgalmasabb területén lévő gyorsétterem környékén történt. A Vas megyei rendőrség hallgat, sőt, az áldozatot, miután kis híján agyonverték, gyanúsítottként hallgatták ki - értesült portálunk.
A súlyos sérülésekkel kórházba került jánosházi asszony október 12-én délután öt óra körül, három kiskorú gyermekével érkezett Celldömölkre, ahol az egyik helyi büfében pizzát és kebabot rendelt. Az ételek elkészültéig még egy gyors vásárlást is szeretett volna elintézni a közeli hipermarketben, de kocsijáig már nem ért vissza: gyermekei orra előtt döngölte földbe a dagadt cigány nő. A kocsiban ülő három apróság szinte véresre ordította torkát az autóban, de kénytelenek voltak végignézni, ahogy édesanyjukat félholtra veri a szuka, mert senki nem sietett a segítségére. A gyermekek a történtek miatt súlyos lelki sérüléseket szenvedtek, kérdés, mennyire maradandót.
Zoom
A látlelet vonatkozó része
A csúnyán helybenhagyott anyát mentővel szállították a szombathelyi kórházba, ahol az elvégzett vizsgálatok során kiderült, koponyaalapi zúzódást, nyaki gerincrándulást és -zúzódást, váll- és felkarsérüléseket szenvedett.

Frissítés: a korábban közzétett fénykép nem a magyarverő cigányasszonyt ábrázolta, tévedésünkért az érintett és olvasóink elnézését kérjük. Ezen a képen látható Kolompár Mónika
A helyszínre érkező rendőrök, mivel a sértett a kórházban volt, előbb a nőstény cigánybűnözőt hallgatták ki, aki azt hazudta: őt és asztaltársaságát a magyar nő sértegette, majd meg is ütötte. Ennek köszönhetően - mivel ugye a retkek szava szentírás, ők mindig igazat mondanak - a pintéri igazságszolgáltatás hétfőn már gyanúsítottként hallgatta ki a bántalmazott nőt.
A család az eset óta rettegésben él, a cigányok megígérték, hogy felgyújtják a házukat, a gyermekeit pedig koporsóba teszik. A rendőrség hétfőn mindössze annyit javasolt a reszkető nőnek: ha baj van, hívja őket, jönnek és segítenek...
Információink szerint a legújabb magyarverésre azért került sor, mert a büfébe betévedt asszony ránézett a falatozó cigányokra.
(Kuruc.info)
Frissítés: a rokonság hozzászól:
Zoom
Zoom