2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Egy nyomorult percembernek a Szent Korona egy egyszerű "fejfedő", melynek ékköveit sörösüvegekből válogatta

Reklám

November 7-én tartották Budapesten a szép magyarsággal csak Marie Claire Fashion Days-nek elnevezett divateseményt. Jóérzésű ember persze erről nem tudott, de nem is érdekelte.
Varga Viktor - legalábbis a Wikipédia cikke szerint - magyar (sic!) énekes, az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának versenyzője, a TV2 Édes Élet című valóságshow-jának szereplője. Persze ez az információ is az előző kategóriát gazdagítja. Miért érdekes tehát egyáltalán említést tenni minderről?
Azért, mert ez a nyomorult percember ebben az öltözetben jelent meg a rendezvényen:

"Varga Viktor házi készítésű Szent Magyar koronájában. Az énekes számára a demokrácia szimbóluma a fejfedő" - számol be lelkendezve a gyalázatról a Szent Koronát helyesen leírni sem tudó, Blikk nevű bulvárlap.
De Vargának nem elég, hogy a Szent Koronát a demokrácia által fémjelzett fogalmi rendszer mocsarába húzza, még egyszer meg is forgatja a virtuális kést minden magyar ember hátában: a "fejfedő" ékköveit ugyanis sörösüvegekből válogatta.
Miről is szól az új Btk. 334. paragrafusa? Valamiféle nemzeti jelképek megsértéséről és a cselekedet büntetéséről. De úgy látszik, nem egészen egyértelmű, melyik nemzet jelképeire vonatkozik.
(Kuruc.info)
Frissítés: Olvasónk tisztázza, honnan eredhet Viktor utálata a Szent Korona iránt
Kedves Kurucok!
A fenti cikkben utalás történt rá, hogy Varga Viktor esetleg nem magyar. Hogy megelőzzem a találgatásokat, elmondom - mert ismerem a családját -, hogy Varga Viktor valóban nem magyar, hanem békéscsabai tót. Echte tót.

Apja, Varga János és nagyapja is ismert, de nem "befutott" festőművészek Békéscsabán, édesanyja Leszkó Julianna, kórházi ápolónő - még a neve is tót. Békéscsaba tót város olyannyira, hogy Trianonig a szlovák volt a hivatalos nyelv a bíróságon vagy a polgármesteri hivatalban. A helyi közlöny is szlovákul jelent meg. Sajnos a "kiscsillag" ámokfutásának kezdete óta a szülei is hasonlókká váltak.
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready