2019. december 9., hétfő, Natália, Üdvöske napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Téves leütés: Rambo kései még mindig eladók21:48 Heti progresszió (V. rész)21:14 Terrorcselekményként vizsgálja az FBI a pensacolai lövöldözést20:30 Ez ellen még a marxizmus sem véd: Jeremy Corbyn lett 2019 legantiszemitább személyisége19:49 Két orosz egy csecsen: nem felnőttfilm, inkább egy friss németországi kémregény címe lehetne19:03 A sortüzet levezénylők utódpártjának polgármestere okíthatott a salgótartjáni '56-os megemlékezésen18:25 Egy másik férfi autójában találta meg eltűnt feleségét egy féltékeny férj Pécsett18:06 Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonság III. (2)17:39 Tűzoltót ölt az eltérő kultúra Augsburgban16:58 Moszkva szerint évről évre romlik Oroszország és a NATO viszonya16:39 Aalst polgármestere maga kérte az "antiszemita karnevál" törlését az UNESCO világörökségi listájáról16:00 Mérgező fustfelhő Canberrában15:32 Csapadékosabb idő várható a jövő héten14:57 Letartóztatás, kirúgás, kitiltás: háborús bűnösöket nem hurcolnak meg úgy, mint egy Manchester City-szurkolót14:27 Kültéri mozgásérzékelős LED lámpa akció! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország :: :: Hozzászólások

"Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség!" - a millások a Fidesznél is jobban megünnepelték a nemzetcsonkítást

Reklám

A Milla mint egyesület már régen megszűnt, az egész libsi hepajt elkezdő Facebook-oldaluk azonban máig üzemel. A szellemiségük azonban sajnos nem halott, tegnap ismét előbuggyant belőlük, hogy kívülállóként mit gondolnak a magyar nemzetről.
Zoom
Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet az  ún. demokráciáért nagy hanggal kiálló álcivilek valójában mit képviselnek. Az egymillió tetszikelésről nincsen szó, és valószínűleg sok kedvelő megfeledkezett már róluk, de az aggasztó, hogy valaha is 187 ezer követőt sikerült behülyíteniük. Arról nincsen információnk, hogy az egykori alapító, az Együtt belvárosi önkormányzati képviselője, Juhász Péter szerkeszti-e még kendermagos vagy anélküli pillanataiban az oldalt.
A Fidesz sem volt különb
A politikában azonban nincsen lehetetlen, Orbán is most szélsőjobboldali Brüsszel torz szemüvegén keresztül, pedig a Liberális Internacionáléban kezdte. Emlékeztetőül nézzük meg, hogy a Fidesz honnan indulva alakította meg a "nemzeti ügyek kormányát". Gyászolni már 1990. június 4-én sem akartak, a néma felállás helyett inkább későbbi gyakran gyakorolt jó szokásukhoz híven kivolultak a parlamenti ülésteremből.
ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Mindenekelõtt jelenlétellenõrzést tartunk. Kérem képviselõtársaimat, nyomják meg az "igen" gombot (308). A tábla 308 jelenlevõ képviselõt mutat. A bejelentetten távollevõ képviselõ száma 13. ÁIlamtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülõhelyén a képviselõi gomb megnyomására nincs lehetõségük. Ezek szerint a jelenlevõk száma 314-re módosul. Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim? Több oldalról fordultak hozzám képviselõtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselõtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselõi kivonulnak.) Köszönöm szépen.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready