Bezár!
2021. január 26., kedd, Vanda, Balambér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Kutyák költöztek a Fehér Házba22:44 Törökországben sem fog éhezni a "német válogatott"22:21 A halmozódások fűtik az egyébként csökkenő hazai lottóforgalmat22:10 Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben21:30 Már nincs jelentősége: Trump-ellenes korrupciós pereket állított le az amerikai legfelsőbb bíróság 21:19 Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását20:44 Matthäus: senki sem ismeri úgy a Herthát, mint a magyar edző20:24 "Halál az Egyesült Államokra, halál Izraelre!" - Trump által terroristává nyilvánított húszik tízezrei tüntettek Jemenben20:09 Párhuzamos valóságban él Jákob, de annyi igaz, hogy október 23-án egy színpadon csápol majd a balos idollal19:24 Nagy veszteséggel zártak az európai tőzsdék19:03 Görögország francia harci repülőgépeket vásárol18:30 Református püspök lett Balog Zoltán exminiszterből18:09 Katolikus papot lőttek agyon a Fülöp-szigeteken18:03 Koronavírusos a mexikói elnök, de jól van17:52 Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország :: :: Hozzászólások

"Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség!" - a millások a Fidesznél is jobban megünnepelték a nemzetcsonkítást

Reklám

A Milla mint egyesület már régen megszűnt, az egész libsi hepajt elkezdő Facebook-oldaluk azonban máig üzemel. A szellemiségük azonban sajnos nem halott, tegnap ismét előbuggyant belőlük, hogy kívülállóként mit gondolnak a magyar nemzetről.
Zoom
Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet az  ún. demokráciáért nagy hanggal kiálló álcivilek valójában mit képviselnek. Az egymillió tetszikelésről nincsen szó, és valószínűleg sok kedvelő megfeledkezett már róluk, de az aggasztó, hogy valaha is 187 ezer követőt sikerült behülyíteniük. Arról nincsen információnk, hogy az egykori alapító, az Együtt belvárosi önkormányzati képviselője, Juhász Péter szerkeszti-e még kendermagos vagy anélküli pillanataiban az oldalt.
A Fidesz sem volt különb
A politikában azonban nincsen lehetetlen, Orbán is most szélsőjobboldali Brüsszel torz szemüvegén keresztül, pedig a Liberális Internacionáléban kezdte. Emlékeztetőül nézzük meg, hogy a Fidesz honnan indulva alakította meg a "nemzeti ügyek kormányát". Gyászolni már 1990. június 4-én sem akartak, a néma felállás helyett inkább későbbi gyakran gyakorolt jó szokásukhoz híven kivolultak a parlamenti ülésteremből.
ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Mindenekelõtt jelenlétellenõrzést tartunk. Kérem képviselõtársaimat, nyomják meg az "igen" gombot (308). A tábla 308 jelenlevõ képviselõt mutat. A bejelentetten távollevõ képviselõ száma 13. ÁIlamtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülõhelyén a képviselõi gomb megnyomására nincs lehetõségük. Ezek szerint a jelenlevõk száma 314-re módosul. Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim? Több oldalról fordultak hozzám képviselõtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselõtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselõi kivonulnak.) Köszönöm szépen.
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready