Ezért kell ingyen VIP-jegyet küldeni nekik... Bár végül is jól tették, legalább újra és újra van lehetőségük bebizonyítani, hogy hiába hazudják magyarnak magukat, valójában megvetnek és gyűlölnek mindent, ami erről a nemzetről szól. És persze minket is.
Részlet a Miklósi Gábor nevű örökös túlélő firkálmányából. De jöjjön előbb az arca, melyet a lélek tükrének szoktak nevezni...
Zoom
Közben persze nem értik, miért van újra meg újra "holokauszt"...
Zoom
Ismerős valahonnan? Itt a magyarázat (olvasónktól)
Aztán hirtelen nem csak a VIP-ben, de körben, az egész stadionban mindenki, de tényleg mindenki felállt, és két a pályát körbesétáló gyerekkel együtt elénekeltek egy érzelgős dalt arról, hogy mi mind egy vérből valók vagyunk. Tudtam, hogy már hallottam, de fogalmam nem volt, valójában mi az, csak a refrén vége volt ismerős a Dzsungel könyvéből, miközben azért gyanítottam, hogy
A PUSKÁS MEGNYITÓJÁN MÉGSEM ÉNEKELHETI 70 EZER EMBER A DZSUNGEL KÖNYVÉT.
A VIP-ből szinte kinéztek, amiért a seggemen maradtam, és tényleg nehéz volt nem felállni ekkora nyomás alatt, de én csak a Himnusznál szoktam felállni, és pont a napokban láttam egy műsort arról, hogy milyen messze elmennek az emberek, hogy alkalmazkodjanak az elvárásokhoz, így hát dafke ülve maradtam. Így lázadtam 2019 novemberében a Puskás Aréna megnyitóján.
Közben gyorsan rákerestem, hogy mit énekelnek, és kiderült, hogy az Ismerős Arcok nemzeti érzelmű rockzenekar Nélküled című gigaslágere szól. Ma is tanultam valamit, és azért egy piros pontot így is beírtam a szervezőknek, amiért nem a Székely Himnuszt választották Csaba királyfival és a sziklaként porló székelyekkel, amit egyébként valaki megmagyarázhatna végre, mert ha Péter a kőszikla, a stabil alap, amire az egyház épül, akkor a székelyek metaforikus sziklája miért porlik annyira? Amúgy semmi bajom a székelyekkel, sokasodjanak, gyarapodjanak, nem őket, csak a bugyuta, hatásvadász szövegeket nem bírom.
Ha Ön viszont a magyargyűlölettő csöpögő Zsindex-cikkeket nem bírja, itt lehet gratulálni neki: miklosi.gabor@mail.index.hu.
Természetesen vigyázzunk arra, mit írunk és milyen címről, mert kevés dolog okozhatna nagyobb örömöt neki, mint az, hogy "nácikat" citálhat bíróság elé...
És most hallgassuk meg a magyar összetartozásról szóló dalt, amit ez a patkány mocskolt, és az azt éneklő felvidéki magyar gyermekeket, akiket ez a Lenin-fiú-ivadék meggyalázott: