Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!

Reklám

Több mint kétórás élő videóban gyalázza folyamatosan a Deák téren meggyilkolt fiatalok emlékét és fenyegeti a Mi Hazánk Mozgalom vezetőjét Horváth Béla - írja az elemi.hu.

Hétfő este élő adással jelentkezett Facebook-oldalán a büntetett előéletű Horváth Béla, aki korábban is gyalázta már a magyarokat, fenyegette a Mi Hazánk Mozgalom vezetőit, és cigányokat toborzott a párt Horthy-felvonulása ellen szervezett "antifasiszta" demonstrációra. Horváth többször is üzen a videóban Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének:
Toroczkai, neked üzenek most élő adásban, így neked. Mert te azt mondod mindenkinek, hogy te a gyilkost fellógatnád. Ki az anyád picsája vagy te, hogy te fellógatol bárkit? Meg egyáltalán ki vagy, te rohadt köcsög? Ki vagy te, hogy te fogod magad és vonulgatsz a kutyáiddal fölfele? Érted?
Rögtön a videó elején kitér a kettős gyilkosság áldozataira is, akiket ekkor még csak „náci valaminek” nevez:
Figyelj már ide, Toroczkai! Most akarsz mécsest gyújtogatni, meg menni fölfele meg fáklyákat, meg satöbbi? Egyáltalán tudod, ki volt az, aki megölte azt a két náci valamit?
Majd az egész magyarságot nácizza:
Az, hogy ezek a büdös szájú, rohadt, náci magyarok mit csinálnak, némelyik, tisztelet a kivételnek, mert nem minden magyarról beszélek én, csak ezekről a szerencsétlen faszszopókról, érted, aki olyan, mint te! Ha megölnek valakit, az nem számít, akkor nem vonulgatsz. Nyugodtan ültök a seggeteken, még tapsoltok is. Ha egy cigány csinál valamit, akkor mentek oda tömegesen felvonulni. Hát nem unjátok még ezt a faszszopó, fajgyűlölős kurva anyátokat? Hát nem nőttél még ki ebből, Toroczkai?
Később konkrétan meg is fenyegeti a pártelnököt:
Találkozzunk már! Én nem beszélgetni hívlak, haver, egy ringbe, hogy beszélgessünk, érted, hogy egymással megbeszéljük a dolgokat. Nem. Találkozzunk ketten, én nem kávézni hívlak, én eltöröm a…
A magas színvonalúnak jóindulattal sem nevezhető eszmefuttatás során visszaemlékezik a Horthy-felvonulásra is, ahol, annak ellenére, hogy ő is lelkesen toborozta ismerőseit „sajnos csak 50-60 cigány volt ott.”
Békésen megcsinálja Toroczkai, amit akar. Végigmehettek lovon, Horthynak leszopták a faszát Pesten, annak a köcsögnek, értitek?
A több mint kétórás videó alatt többször is visszatér a Deák téri kettős gyilkossághoz, és mindvégig az áldozatok emlékét gyalázza.
Sajnáljuk itten, láttam a sok aláírást, hogy részvétünk a családnak. Nyugtassa az Isten! Részvétünk a családnak. Hát miért? Ha az a náci kutya lehet, hogy hamarabb szúrt volna oda a cigánynak, vagy a másiknak, akkor most mi lenne? Hát pont így jött ki a lépés. Nem? A náci… Figyeljetek ide! Én nyíltan beszélgetek és így élesbe. Mi a nácik ellen vagyunk, egy. Nem fogom sajnálni a nácikat, kettő. Hát ha megölték…Nem a mi dolgunk elintézni, nem a mi dolgunk bíráskodni. Ezek mennek mécsest gyújtogatni. Hát ki vagy te Toroczkai, hogy egyáltalán mehetel tüntetni? Ki a rák vagy, te szerencsétlen büdös köcsög?
Ez a csávó, aki megölte ezt a két szerencsétlen náci ivadékos kutyát, hogy baszták volna szájba az anyjukat még kiskorukba, mert ők utálnak minket, mint a szart. Nem kell itten beszélgetni, hogy mondták a sok aláírásba, hogy izé, részvétem a családnak, részvétem ide, hát részvét a faszom. Nem kell nevelni úgy a zabidat, hogy fajgyűlölő legyen, náci legyen.
Horváth arról is beszél, reméli, lesz olyan a cigányok között, aki megzavarja a csütörtökre szervezett megemlékezést.
A lényeg az egészben az, hogy aki megy ilyen mécsesgyújtásra most a Toroczkaival, a kutyái, menjetek, de azt kívánom, Toroczkai, hogy a rák egye ki a gyomrodat. Hogy ahány mécsest meggyújtotok, azt mindet a családotokra gyújtsátok meg, nácik! Azt kívánom nektek. Az az ember lesz ember a szemembe, aki odamegy és meggátolja azt, hogy ezek a faszszopók mécsest, meg satöbbi.
A több mint kétórás videó megtekintése nem embernek való, de itt egy rövidített változat:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready