Április 19-én, jövő szombaton 17-20 óra között a budapesti szlovák nagykövetség elé vár a Pannon Nemzeti Gárda minden hazafit, akinek fáj, hogy még mindig érvényben vannak a Benes-dekrétumok – közölte szerkesztőségünkkel Poszpischek Tamás elnök.
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 22-24. (a Thököly útnál, a 7-es busz vonalán)
Továbbá a békéscsabai Viharsarok A Nemzetért Egyesület is csatlakozott a Hunnia Baráti Kör felhívásához, és április 19-én, szombaton demonstrációt tart a szlovák konzulátusnál - közölte Kocziha Tünde, a Viharsarok A Nemzetért Egyesület elnöke.
Minden tiltakozó hazafit szeretettel várnak 14 órára a békéscsabai Kossuth térre, ahonnan egy csendes, méltóságteljes menetben a városközpontot érintve, átvonulnak a Derkovits sor 7. szám alá, a Szlovák Konzulátus elé. Itt kerül sor a petíció átadására. Ezt követően Drábik János tart előadást 16 órától az Ifjúsági Házban Miért van szükség új honfoglalásra? címmel. A békéscsabai demonstráció azért is nagy jelentőségű, mert az országban Budapesten kívül egyedül e városban van szlovák külképviselet.

Csatlakozva a budapesti szlovák nagykövetség elé szervezett tiltakozó demonstrációhoz, a nyíregyházi Kossuth téren 2008. 04.19.-én/ szombaton/ de. 10 órától tiltakozó gyűlést tartunk a Szlovákiában máig érvényben lévő Benes dekretumok ellen.
MIndenkit várunk szeretettel akit érdekel a magyarok sorsa.
A nyíregyházi Kossuth téri tüntetők, a Civilek a Nemzetért Nyíregyházi Szervezete és a Jobbik Magyarországért Nyíregyházi Szervezete
(Kuruc.info)