2018. december 15., szombat, Valér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:57 A Jobbikkal kiegészült összbaloldali performansz és egy kis városnézés után ismét a Kossuth téren túlóráztak a demokraták - de már megunták22:35 Marokkót tömi pénzzel az Európai Bizottság21:36 Semmiképp nem tárgyalható újra a Brexit-feltételrendszer - Orbán a brüsszeli csúcson is migránstámadást vert vissza20:46 Századvég: a megkérdezettek 83 százaléka elutasítja az elmúlt napok tüntetésein tapasztalt agressziót19:28 A Kreml továbbra is kész a Putyin-Trump-találkozókra18:25 Mészárosék mostanra loptak össze egy Csányi-méretű agrárbirodalmat18:00 Négyre emelkedett a strassburgi Allah akbaros merénylet áldozatainak száma - egy ötödik sérült is az agyhalál állapotban van17:46 Gaudi: a rendőrség oszlathatott volna, a Jobbik meg teljesen összeborult a szemkilövetőkkel és a balliberálisokkal17:03 Volner: ha veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereget, és magunk teszünk rendet16:42 Eddig 51 szánkótolvajt állított elő a rendőrség16:30 Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a bűnöző Dragnea bábkormánya ellen16:19 Holttestet találtak a tűzoltók egy dunapataji ház padlásterében15:29 A nyílt utcán késelt meg három nőt egy támadó Nürnbergben14:56 A jobbikosokban is ég a vágy Sneider szerint - egyébként még mindig Vona a párt elnöke14:47 Szellemi, lelki védőoltó gondolatok karácsonyra (x)
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Bp-i, békéscsabai és nyíregyházi tüntetés a Benes-dekrétumok ellen

Reklám

Április 19-én, jövő szombaton 17-20 óra között a budapesti szlovák nagykövetség elé vár a Pannon Nemzeti Gárda minden hazafit, akinek fáj, hogy még mindig érvényben vannak a Benes-dekrétumok – közölte szerkesztőségünkkel Poszpischek Tamás elnök.
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 22-24. (a Thököly útnál, a 7-es busz vonalán)
Továbbá a békéscsabai Viharsarok A Nemzetért Egyesület is csatlakozott a Hunnia Baráti Kör felhívásához, és április 19-én, szombaton demonstrációt tart a szlovák konzulátusnál - közölte Kocziha Tünde, a Viharsarok A Nemzetért Egyesület elnöke.
Minden tiltakozó hazafit szeretettel várnak 14 órára a békéscsabai Kossuth térre, ahonnan egy csendes, méltóságteljes menetben a városközpontot érintve, átvonulnak a Derkovits sor 7. szám alá, a Szlovák Konzulátus elé. Itt kerül sor a petíció átadására. Ezt követően Drábik János tart előadást 16 órától az Ifjúsági Házban Miért van szükség új honfoglalásra? címmel. A békéscsabai demonstráció azért is nagy jelentőségű, mert az országban Budapesten kívül egyedül e városban van szlovák külképviselet.

Csatlakozva a budapesti szlovák nagykövetség elé szervezett tiltakozó demonstrációhoz, a nyíregyházi Kossuth téren 2008. 04.19.-én/ szombaton/ de. 10 órától tiltakozó gyűlést tartunk a Szlovákiában máig érvényben lévő Benes dekretumok ellen.
MIndenkit várunk szeretettel akit érdekel a magyarok sorsa.
A nyíregyházi Kossuth téri tüntetők, a Civilek a Nemzetért Nyíregyházi Szervezete és a Jobbik Magyarországért Nyíregyházi Szervezete
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready