Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:24 Újabb izraeli terrortámadás a Gázai övezet ellen08:08 Itt a trükk, hogy ne égesd oda a húst sütésnél. Készülj a jó időre: ínycsiklandó grill ízek egy ügyes módszerrel (x)07:58 Belorusz rendőrség: nincs itt semmi látnivaló, kérem, haladjanak tovább!07:46 Százharmincegy újmigráns nem kopogtatott illedelmesen a hét végén07:31 Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai háromélű teknős06:57 Még mindig rejtély, hogy mi pusztítja az elefántokat Botswanában22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Följelentést tett az SZDSZ a Kuruc.info cikkei miatt

Reklám

A fõállású zsidó és gyakorló buzi Léderer András (az SZDSZ pedofil tagozata, az Új Generáció elnöke) közleménye szerint feljelentést tett "közösség" elleni izgatás vádjával  a "neonáci" Kuruc.info oldalon megjelent írások ügyében. Az általa sérelmezett cikkek konkrét felsorolása hiányzik, talán mert túl hosszú lenne a lista...
Budaházy és Toroczkai aktuális "behívója" biztosan a feljelentés része, nekik azt javasoljuk: alapból ne segítsék azzal a buzivédõ karhatalom munkáját, hogy elismerik a szerzõséget. Nyomozzák ki maguktól, ha tudják, pontosan kitõl, vagy esetleg légbõl kapta-e a Kuruc.info e felhívásokat.
Léderer András egyébként egyszer már elbukott a Kuruc.info hírportállal szemben. A 2006-os választások elõtt pedofilos, antiballib plakátjainkkal a Liberálisok Házának, pontosabban sátrának falát és környékét is beterítettük. Léderer helyszíni fellépése csúfos kudarcot vallott (még a rendõrök is a mi oldalunkra álltak), és utólag a feljelentését is elbukta (bár több bajtársunkat beidézték, de csak tanúként, miután semmi bizonyíték nem volt arra nézve, hogy õk ragasztották volna ki a plakátokat).
Kuruc.info

A Kuruc.info szerkesztői az utcai (ellen)kampányból is kivették részüket
SZDSZ: Álljunk a békés tüntetõk mellé!
Sokan készülnek július 5-re. A leszbikus, meleg, biszexuális és transzexuális magyarok közül sokan évente egyszer, csak ezen a napon mernek és tudnak elõbújni , vállalni önmagukat. Készülnek azonban az Árpád-sávos neonácik is, egyre bátrabban és nyíltabban szervezik azokat a tavalyihoz hasonló erõszakos bûncselekményeket, amiket végre akarnak hajtani a felvonulók ellen.
Mi, fiatal liberálisok mindig is a tolerancia és a jogállam hívei voltunk. Toleranciára van szükség, legalább évente egyszer esélyt kell adni azoknak is, akik a másik 364 napon rejtõzködni kényszerülnek. A jogállamiság egyik legfontosabb ismérve pedig az, hogy a jogaikat gyakorló, becsületes magyar polgárokat a jogállam rendõrsége megvédi, a maszkos bûnözõkkel szemben pedig szigorúan eljár. A mai napon a Szabad Demokraták Szövetsége feljelentést tett közösség elleni izgatás vádjával a korábban is többszörösen jogsértõ, neonáci kuruc.info oldalon megjelent írások ügyében.
Õszintén bízunk abban, hogy nem ismétlõdik meg a tavalyi szégyen. Bízunk abban, sõt, arra kérjük a magyar rendõrséget, hogy miként más napokon, úgy július 5-én se nézze tétlenül, ha magyar polgárokat megdobálnak, összevernek, megfélemlítenek. A Meleg Méltóság Napja egy hivatalosan bejelentett tüntetés - ezért itt az ideje, hogy mindenki, aki hivatásszerûen védi a békés tüntetõket, most a melegek oldalára álljon.
Budapest, 2008. június 23.
Léderer András
az Új Generáció elnöke
(MTI - OS)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready