2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Följelentést tett az SZDSZ a Kuruc.info cikkei miatt

Reklám

A fõállású zsidó és gyakorló buzi Léderer András (az SZDSZ pedofil tagozata, az Új Generáció elnöke) közleménye szerint feljelentést tett "közösség" elleni izgatás vádjával  a "neonáci" Kuruc.info oldalon megjelent írások ügyében. Az általa sérelmezett cikkek konkrét felsorolása hiányzik, talán mert túl hosszú lenne a lista...
Budaházy és Toroczkai aktuális "behívója" biztosan a feljelentés része, nekik azt javasoljuk: alapból ne segítsék azzal a buzivédõ karhatalom munkáját, hogy elismerik a szerzõséget. Nyomozzák ki maguktól, ha tudják, pontosan kitõl, vagy esetleg légbõl kapta-e a Kuruc.info e felhívásokat.
Léderer András egyébként egyszer már elbukott a Kuruc.info hírportállal szemben. A 2006-os választások elõtt pedofilos, antiballib plakátjainkkal a Liberálisok Házának, pontosabban sátrának falát és környékét is beterítettük. Léderer helyszíni fellépése csúfos kudarcot vallott (még a rendõrök is a mi oldalunkra álltak), és utólag a feljelentését is elbukta (bár több bajtársunkat beidézték, de csak tanúként, miután semmi bizonyíték nem volt arra nézve, hogy õk ragasztották volna ki a plakátokat).
Kuruc.info

A Kuruc.info szerkesztői az utcai (ellen)kampányból is kivették részüket
SZDSZ: Álljunk a békés tüntetõk mellé!
Sokan készülnek július 5-re. A leszbikus, meleg, biszexuális és transzexuális magyarok közül sokan évente egyszer, csak ezen a napon mernek és tudnak elõbújni , vállalni önmagukat. Készülnek azonban az Árpád-sávos neonácik is, egyre bátrabban és nyíltabban szervezik azokat a tavalyihoz hasonló erõszakos bûncselekményeket, amiket végre akarnak hajtani a felvonulók ellen.
Mi, fiatal liberálisok mindig is a tolerancia és a jogállam hívei voltunk. Toleranciára van szükség, legalább évente egyszer esélyt kell adni azoknak is, akik a másik 364 napon rejtõzködni kényszerülnek. A jogállamiság egyik legfontosabb ismérve pedig az, hogy a jogaikat gyakorló, becsületes magyar polgárokat a jogállam rendõrsége megvédi, a maszkos bûnözõkkel szemben pedig szigorúan eljár. A mai napon a Szabad Demokraták Szövetsége feljelentést tett közösség elleni izgatás vádjával a korábban is többszörösen jogsértõ, neonáci kuruc.info oldalon megjelent írások ügyében.
Õszintén bízunk abban, hogy nem ismétlõdik meg a tavalyi szégyen. Bízunk abban, sõt, arra kérjük a magyar rendõrséget, hogy miként más napokon, úgy július 5-én se nézze tétlenül, ha magyar polgárokat megdobálnak, összevernek, megfélemlítenek. A Meleg Méltóság Napja egy hivatalosan bejelentett tüntetés - ezért itt az ideje, hogy mindenki, aki hivatásszerûen védi a békés tüntetõket, most a melegek oldalára álljon.
Budapest, 2008. június 23.
Léderer András
az Új Generáció elnöke
(MTI - OS)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready