2020. február 23., vasárnap, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:29 Temetésre jöttem09:02 Vármegyés lány üzenete: ne féljetek, mi vagyunk a normalitás!08:39 Újabb részletek Budaházyék koncepciós peréről: az áruló vissza akarta vonni vallomásait, de ekkor "valami történt"07:57 Kedden szavaznak a börtönben ülő bűnözők "kártérítéséről"07:44 Két olasz tartományban is karantént rendeltek el07:33 Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek06:58 A kétlépcsős azonosítás segíthet az internetes csalások ellen22:34 Nácik és fasiszták ellen készülnek tüntetni az antifák - pedig csak Horthy kormányzóvá választására emlékezik a Mi Hazánk22:07 Izrael visszairányít egy dél-koreai repülőgépet Szöulba21:13 Mára is jutott egy jobbikos csoda: ha az ő pártalapítványuk élén áll offshore-lovag, akkor az a cég nem is offshore20:52 Újabb török katona esett el Szíriában20:05 Tordai feljelenti Dúró Dórát, mert "apartheid rendszert akar bevezetni"19:39 A WHO szerint problémásak a "kapcsolat nélküli" koronavírusos betegek18:51 Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát kereste a rendőrség, feladta magát18:44 Energetikai technológia és energiapolitika
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Cionista terror hazánkban: üldözik a nemzeti gondolatot hirdető könyveket - Frissítve: MÁV-os cég a cenzor

Reklám


Miközben lépten-nyomon vörös csillagokba botlunk, hungarofóbok hozzák a népirtó törvényeket a parlamentben s fajtájuk mossa testvéreink agyát a TV-ből, 2008 Magyarországán szovjet mintára bevetették a kirakatból a törvényesen árult hazafias és anticionista könyveket.
Be kellett szednie a kirakatból a hungarista és anticionista könyveket a pécsi vasútállomás egyik újságosstandját bérlőnek.
A nemzeti ébredéstől - jogosan - rettegő Népszabadság szeptember 3-i számában jelent meg az a levél (Heindl Péter pécsi jogász tollából - üdvözöljük), amely felháborodottan számolt be a baranyai megyeszékhely pályaudvarán lévő egyik üzlet kirakatáról, amely "tele van antiszemita és hungarista kiadványokkal." Vajon a marxista, Che Guevarát sztároló és sima komcsi szennyirodalmat tartalmazó könyveken ugyanúgy felháborodik a fura nevű jogász? Nem mintha még véletlenül is lehetne egy napon említeni a két tematikát...
Amikor ezt a levélíró szóvá tette, a boltos igen helyesen arra hivatkozott, hogy ezek a könyvek legálisan árulhatók. A napilapban megjelent levél hatására azonban az üzlet tulajdonosa, a Resti Zrt. levélben mégis felszólította az üzlethelység bérlőjét, hogy távolítsa el a kifogásolt kiadványokat, különben felbontja a bérleti szerződést, elvégre hogy képzeli saját hazájában a magyar, hogy nemzeti önvédelmet hirdet?

Gazdag Ferencné, a cég vezérigazgatója szerint ezek a könyvek "társadalmi konfliktust okoznak", ezért követelte eltávolításukat. Érdekes módon nem tűnt fel neki, hogy ha valami társadalmi konfliktust okoz, az bizonyos csoportok viselkedése, életmódja és a magyarsággal szembeni viszonyulásuk, nem pedig a jelenségre való rávilágítás.
Az üzlet bérlője, Draskóczi Nóra nehezményezte a tulajdonos követelését. Azzal érvelt, hogy ezek a kiadványok is kellenek ahhoz, hogy ki tudja gazdálkodni a havi 290 ezer forintos bérleti díjat. A kifogásolt könyveket március óta árulja a bolt.
Draskóczi Nóra azt mondta: ezeket a könyveket nemcsak az üzlet miatt kínálja, hanem azért is, mert igazak a bennük olvasható állítások. Hozzátette: árusításukról a jövőben sem mond le. Jelenleg a stand kirakatában főképp Wass Albert munkái reprezentálják a bolt könyvkínálatát.
(Kuruc.info - Híradó - Népszabadság)
(Arra buzdítjuk pécsi olvasóinkat, vásároljanak ennél a bátor hölgynél, ezzel is segítsék missziós tevékenységét. Ugyanakkor - nem pécsiek számára - nálunk is megrendelhetőek az üldözött kiadványok, ide kattintva.)

Kedves Kurucok!
Ezen a linken a Resti Zrt. (a doksiban rt. van, nyilván még a nyrt-zrt törvény előtt írták, de a cég címe ugyanaz, mint mondjuk itt) a MÁV társult vállalkozásaként szerepel.
Ez szerintem már megint népszabis ferdítés: valószínűleg nem az történt, hogy Gazdag Ferencné önálló cionista gondolatokat valló cégtulaj a saját gondolataitól vezérelve beszólt, hanem a MÁV-nál dolgozó, a mi adónkból eltartott kormánycsicskák beszóltak Gazdag Ferencné kormánycsicskának, aki beszólt a bérlőnek.

Feltehetően épp ez a MÁV legnagyobb problémája, amivel foglalkozni kell.
Üdv,
Jocó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready