Miközben lépten-nyomon vörös csillagokba botlunk, hungarofóbok hozzák a népirtó törvényeket a parlamentben s fajtájuk mossa testvéreink agyát a TV-ből, 2008 Magyarországán szovjet mintára bevetették a kirakatból a törvényesen árult hazafias és anticionista könyveket.
Be kellett szednie a kirakatból a hungarista és anticionista könyveket a pécsi vasútállomás egyik újságosstandját bérlőnek.
A nemzeti ébredéstől - jogosan - rettegő Népszabadság szeptember 3-i számában jelent meg az a levél (Heindl Péter pécsi jogász tollából - üdvözöljük), amely felháborodottan számolt be a baranyai megyeszékhely pályaudvarán lévő egyik üzlet kirakatáról, amely "tele van antiszemita és hungarista kiadványokkal." Vajon a marxista, Che Guevarát sztároló és sima komcsi szennyirodalmat tartalmazó könyveken ugyanúgy felháborodik a fura nevű jogász? Nem mintha még véletlenül is lehetne egy napon említeni a két tematikát...
Amikor ezt a levélíró szóvá tette, a boltos igen helyesen arra hivatkozott, hogy ezek a könyvek legálisan árulhatók. A napilapban megjelent levél hatására azonban az üzlet tulajdonosa, a Resti Zrt. levélben mégis felszólította az üzlethelység bérlőjét, hogy távolítsa el a kifogásolt kiadványokat, különben felbontja a bérleti szerződést, elvégre hogy képzeli saját hazájában a magyar, hogy nemzeti önvédelmet hirdet?

Gazdag Ferencné, a cég vezérigazgatója szerint ezek a könyvek "társadalmi konfliktust okoznak", ezért követelte eltávolításukat. Érdekes módon nem tűnt fel neki, hogy ha valami társadalmi konfliktust okoz, az bizonyos csoportok viselkedése, életmódja és a magyarsággal szembeni viszonyulásuk, nem pedig a jelenségre való rávilágítás.
Az üzlet bérlője, Draskóczi Nóra nehezményezte a tulajdonos követelését. Azzal érvelt, hogy ezek a kiadványok is kellenek ahhoz, hogy ki tudja gazdálkodni a havi 290 ezer forintos bérleti díjat. A kifogásolt könyveket március óta árulja a bolt.
Draskóczi Nóra azt mondta: ezeket a könyveket nemcsak az üzlet miatt kínálja, hanem azért is, mert igazak a bennük olvasható állítások. Hozzátette: árusításukról a jövőben sem mond le. Jelenleg a stand kirakatában főképp Wass Albert munkái reprezentálják a bolt könyvkínálatát.
(Kuruc.info - Híradó - Népszabadság)
(Arra buzdítjuk pécsi olvasóinkat, vásároljanak ennél a bátor hölgynél, ezzel is segítsék missziós tevékenységét. Ugyanakkor - nem pécsiek számára - nálunk is megrendelhetőek az üldözött kiadványok, ide kattintva.)

Kedves Kurucok!
Ezen a linken a Resti Zrt. (a doksiban rt. van, nyilván még a nyrt-zrt törvény előtt írták, de a cég címe ugyanaz, mint mondjuk itt) a MÁV társult vállalkozásaként szerepel.
Ez szerintem már megint népszabis ferdítés: valószínűleg nem az történt, hogy Gazdag Ferencné önálló cionista gondolatokat valló cégtulaj a saját gondolataitól vezérelve beszólt, hanem a MÁV-nál dolgozó, a mi adónkból eltartott kormánycsicskák beszóltak Gazdag Ferencné kormánycsicskának, aki beszólt a bérlőnek.

Feltehetően épp ez a MÁV legnagyobb problémája, amivel foglalkozni kell.
Üdv,
Jocó