A második világháború után lerombolt Ereklyés Országzászló helyét jelölő sátrának megvédésére hívta szimpatizánsait SMS-ekben péntek este a Magyarok Világszövetsége, miután valahogyan hírét vették, hogy szombat hajnalban Rogán Antal emberei le kívánják azt bontani a "tarka magyarok" felvonulásának útjából. Az MVSZ hívására mintegy 30 fő jelent meg, köztük több gárdista Baksai Károly, a Magyar Gárda budapesti kapitányának vezetésével. Alább az MVSZ Sajtószolgálat hírei és a Kuruc.info képei.

A sátor előtt a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 keresztjei

Ki bontaná az Ereklyés Országzászlót? Rogán, Gyurcsány, a tarka magyarok? - Budapest, 2008. október 4., reggel 6 óra

Az éjszaka leple alatt jelentek meg Rogán Antal rombolói a Szabadság téren, hogy a törvénytelenül lebontott Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramist szétszedjék és elvigyék.

Gyurcsány nem engedi lebontani az idegen szimbólumot, a szovjet katonai emlékművet. Rogán nem engedi visszaállítani a törvénytelenül lebontott magyar nemzeti szimbólumot, az Ereklyés Országzászlót, sőt eltüntetné annak hírmondóját is! Vajon melyik jobb?

Ezekben a percekben mintegy húsz hazafi néz farkasszemet Rogán Antal pribékjeivel és az őket védő Gyurcsány-rendőrökkel.

Elkotródtak… - Szabadság tér, 2008. október 4., 7 óra
Az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő, nemzeti lobogós piramis lerombolására Rogán Antal megbízásából kirendelt kft. emberei távoztak a Szabadság térről.
A Magyarok Világszövetsége köszönetet mond minden magyar hazafinak, aki az éjszaka és a hajnali órákban nemzeti szimbólumunk védelmét szolgálta, és a folytatódó nemzetvédő háborúnak ezt a győztes csatáját kivívta. Ha ők nem lettek volna ott, és nem cselekedtek volna, akkor a piramis már nem állna.
A Magyarok Világszövetsége 2006. február 6-án nemzeti lobogós piramissal jelölte meg az Ereklyés Országzászló helyét. Ekkor az MVSZ kérte Rogán Antalt a törvényesség helyreállítására. Az Ereklyés Országzászlót a szovjet megszállás leple alatt törvénytelenül rombolták le a magyarság pusztításának szolgálatában állók.
Az Országzászló Mozgalmat a két világháború között az erdélyi Urmánczy Nándor indította.
Az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramist az MVSZ mindaddig kívánja a Szabadság téren tartani, amíg oda vissza nem kerül nemzeti szimbólumunk.

A sátorban a hajléktalanok sajnos sok szemetet hagynak, amit Gonda Lászlóék rendszeresen összegyűjtenek, majd a szomszédos komcsi emlékműhöz hajítanak

Súlyos provokációt sikerült elhárítani a Szabadság téren - Kiderül a provokátorok személyazonossága - Budapest, 2008. október 4.
Az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramis eltávolításával a hatalom azt akarta elérni, hogy ma nagyobb létszámú tiltakozó vonuljon a Szabadság térre. A „tarka-magyar” tüntetés résztvevőinek útvonala ma szintén érinti a Szabadság teret. Sajtószolgálatunkhoz eljuttatott információk szerint hatalmi körök így szerettek volna összecsapást provokálni a két tüntetés jóhiszemű résztvevői között.
A Szabadság téren megjelent mintegy húsz főnyi csoport magyar hazafinak, és az őket támogató internetes levelezőknek a hajnali órákban sikerült elhárítani a provokátorok első erőszakos lépését.
Fontos jogi tény, hogy a Magyarok Világszövetsége 2008. augusztus 4–november 4. között törvényesen bejelentett folyamatos tüntetést tart a Szabadság téren. Ezért a „tarka-magyar” tüntetés tervezett útvonala miatt a rendőrségnek kötelessége volt konzultációra hívni az MVSZ-t, de nem tette.
Ilyen körülmények között látható világosan, hogy Rogán Antal miként segíti Gyurcsány nemzetromboló ténykedését. Amit a hatalom nem mert nyíltan vállalni, annak elvégzésére Rogán szerződtetett vállalkozót – a törvénytelenül lerombolt Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramis törvénytelen lebontására.
A Magyarok Világszövetsége Fővárosi Szervezetének elnöke október 4-én reggel levélben fordult a Budapesti Rendőrfőkapitányság Közrendvédelmi Osztályához. Gyetvay György Gergely az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramis kiemelt védelmét kéri mára. „Tudomásunkra jutott ugyanis, hogy az ún. "Tarka-magyar" rendezvény egyik helyszíneként érinti a Szabadság tér általunk már korábban bejelentett rendezvény területét. Az esetleges provokáció elkerülése érdekében kérem Önöket a rendezvényünk területének kiemelt védelmére” – áll a levélben.
MVSZ Sajtószolgálat