2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Orbán nevetgélt a félig agyonvert magyar fiú ügye kapcsán - Inkább szlovák és Gyurcsány-párti a cionista álellenzéki vezér

Reklám


Miközben Orbán habozás nélkül antiszemitizmusról rikoltozott Gyurcsányékkal közösen egy zsidó (ál)temetőrongálás miatt, tehát hazudott, Lengyel Krisztián agyonveréséről magától meg sem szólalt, mitöbb, Fletóékat mentegette! Nem csoda, a cionista, mazsihiszista Viktor annak idején a Benes-dekrétumok eltörlése nélkül segítette be Szlovákiát az EU-ba és a NATO-ba. A kéjhölgy édesanyja méltatására méltatlan, hamis ígéretek tömkelegét tévő Fidesz-vezér nemrégiben elsőként írta alá a tarkamagyarok, homokos "apák" melletti kiáltványt.
Orbán Viktor szerint a legapróbb részletekig ki kell vizsgálni a szombati dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történteket, és a parlamenti képviselőknek rá kell szorítaniuk a kormányt, hogy tegyen jelentést az ügyben a rendészeti bizottság előtt. A Fidesz elnöke erről újságírói kérdésre - tehát nem saját akaratából, mintegy kikényszerítve - beszélt hétfőn, pártja frakcióülése után. Az Echo TV felvételei szerint Orbán miközben a brutális ügyben nyilatkozott, folyamatosan mosolygott, nevetgélt.
Magyar állampolgárokról van szó, védelmük, ügyeik tisztázása a mindenkori magyar kormány kötelessége - jelentette ki Orbán Viktor.
Arra a felvetésre, hogy az ügyről 24 órán át nem nyilatkozott a kormány, Orbán Viktor azt mondta: a jelenlegi helyzetben inkább mentegetné a kormányt, hiszen érthető, hogy a pénzügyi válsággal vannak elfoglalva, bár azért vannak miniszterek a kabinetben, hogy ilyen helyzetben is foglalkozzon valaki a magyar állampolgárok ügyeivel.
"Vagy nem találták elég fontosnak az ügyet, vagy kisebb gondjuk és nagyobb volt ennél, hát inkább mentegetném most őket, mert a feje tetején áll minden Magyarországon. Kiderült, az államcsődöt saját erőből nem tudjuk elkerülni, csak külső beavatkozással, aminek súlyos következményei lesznek: Most megértem, hogy a kormány feje ekörül forog, de mondjuk egy kormányban azért vannak miniszterek, hogy a magyar állampolgárok ügyeivel is foglalkozzon valaki pénzügyi válság időszakában is" - mondta.
A Fidesz elnöke szerint akárhogy is volt, ez már a múlt, a lényeg az, hogy a parlamenti képviselők "kényszerítsék ki, kérjék fel, szorítsák rá" a kormányt, hogy igenis tegyen jelentést a parlament rendészeti bizottságában, mi történt szombaton a magyar állampolgárokkal, ráadásul tömegesen Dunaszerdahelyen.
Kuruc.info - Echo tv- Barikád nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready