Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Orbán nevetgélt a félig agyonvert magyar fiú ügye kapcsán - Inkább szlovák és Gyurcsány-párti a cionista álellenzéki vezér

Reklám


Miközben Orbán habozás nélkül antiszemitizmusról rikoltozott Gyurcsányékkal közösen egy zsidó (ál)temetőrongálás miatt, tehát hazudott, Lengyel Krisztián agyonveréséről magától meg sem szólalt, mitöbb, Fletóékat mentegette! Nem csoda, a cionista, mazsihiszista Viktor annak idején a Benes-dekrétumok eltörlése nélkül segítette be Szlovákiát az EU-ba és a NATO-ba. A kéjhölgy édesanyja méltatására méltatlan, hamis ígéretek tömkelegét tévő Fidesz-vezér nemrégiben elsőként írta alá a tarkamagyarok, homokos "apák" melletti kiáltványt.
Orbán Viktor szerint a legapróbb részletekig ki kell vizsgálni a szombati dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történteket, és a parlamenti képviselőknek rá kell szorítaniuk a kormányt, hogy tegyen jelentést az ügyben a rendészeti bizottság előtt. A Fidesz elnöke erről újságírói kérdésre - tehát nem saját akaratából, mintegy kikényszerítve - beszélt hétfőn, pártja frakcióülése után. Az Echo TV felvételei szerint Orbán miközben a brutális ügyben nyilatkozott, folyamatosan mosolygott, nevetgélt.
Magyar állampolgárokról van szó, védelmük, ügyeik tisztázása a mindenkori magyar kormány kötelessége - jelentette ki Orbán Viktor.
Arra a felvetésre, hogy az ügyről 24 órán át nem nyilatkozott a kormány, Orbán Viktor azt mondta: a jelenlegi helyzetben inkább mentegetné a kormányt, hiszen érthető, hogy a pénzügyi válsággal vannak elfoglalva, bár azért vannak miniszterek a kabinetben, hogy ilyen helyzetben is foglalkozzon valaki a magyar állampolgárok ügyeivel.
"Vagy nem találták elég fontosnak az ügyet, vagy kisebb gondjuk és nagyobb volt ennél, hát inkább mentegetném most őket, mert a feje tetején áll minden Magyarországon. Kiderült, az államcsődöt saját erőből nem tudjuk elkerülni, csak külső beavatkozással, aminek súlyos következményei lesznek: Most megértem, hogy a kormány feje ekörül forog, de mondjuk egy kormányban azért vannak miniszterek, hogy a magyar állampolgárok ügyeivel is foglalkozzon valaki pénzügyi válság időszakában is" - mondta.
A Fidesz elnöke szerint akárhogy is volt, ez már a múlt, a lényeg az, hogy a parlamenti képviselők "kényszerítsék ki, kérjék fel, szorítsák rá" a kormányt, hogy igenis tegyen jelentést a parlament rendészeti bizottságában, mi történt szombaton a magyar állampolgárokkal, ráadásul tömegesen Dunaszerdahelyen.
Kuruc.info - Echo tv- Barikád nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready